Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(janna @ 2011 01 18, 12:02)
parodyk man nors viena samoninga vaika. as tokiu nesu maciusi.
o besisupanciu, ir besimakaluojanciu ant tu kedziu. kai kojos uzkeltos ant atidaryto stalciaus, o pats spokso persisukes i kompo ekrana - apstu  doh.gif

Mano bernui dar pusantru nera, o rioglinas ant kedes, sukasi ratu ir visiem rodo kad ji stumdytumem po namus su kede biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 01 18, 09:24)
jau esu nužiūrėjusi, mačiau Jyske  smile.gif Ofice day irgi yra, tik ten brangu. Belieka įsigyti  smile.gif

ikea wink.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 01 18, 12:47)
sitoje vietoje aisku kiekvienas renkasi taip kaip jam atrodo geriau.
mano galva, dormeo tai ne pats geriausias variantas... bet cia tik mano supratiu  mirksiukas.gif

Dormeo paminejau kaip pvz biggrin.gif
Atsakyti
[quote=femme_fatale,2011 01 18, 12:39]
Gal kas zinot kur Siauliuose nebrangiai nupirkti klinkeriniu apdailiniu plyteliui vidaus apdailai?

pasiziurek Alnidoje ar iris .
Sendiena as ziurinejau plyteles mazajam wc.tai dabar visai nebezinau ko noriu doh.gif iris buvo labai graziu bet jos dideles ,jauciu mazoje patalpoje nelabai tiks g.gif o mozaiku palaidu jau nebera, dabar yra tokiu didesniu koki 10-10 visokiu,bet pagrinde tamsios spalvos.
Atsakyti
Mes irgi atsisakem ratukiniu kedziu, del grindu gadinimo. Nors maniske, tai ir ant paprastos kojas susikelia ar pamokas ruosia, ar valgo doh.gif Cia jau reikia,kad vaikas pats susivoktu,kad reikia kaip reikia, o ne taip kaip tai fainiau, arba tevai turi nuolat kontroliuoti. Bet vaikui pro vien ausi ieina, pro kita iseina. Apsisuka ir vel savo daro.
Ar dar nespirgat pirkti seklu biggrin.gif As jau po Floros temas landziot pradejau, taip tos zalumos norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2011 01 18, 16:37)
jauciu mazoje patalpoje nelabai tiks g.gif  o mozaiku palaidu jau nebera, dabar yra tokiu didesniu koki 10-10 visokiu,bet pagrinde tamsios spalvos.

nebera jokių mozaikinių palaidų?
mažą patalpą didina mažų gabaritų plytelės, taip pat šaltų spalvų (pvz. mėlynų, žalių). Jeigu patalpa plati, bet siena priekinė arti, tada ją daryk šaltesnės spalvos vizualiai atitolins, apšvietimo pagalba irgi didink.
Papildyta:
Dar didina blizgios plytelės, veidrodis.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 01 18, 15:41)
Ar dar nespirgat pirkti seklu biggrin.gif As jau po Floros temas landziot pradejau, taip tos zalumos norisi smile.gif

Kokia greita biggrin.gif As dar ne schmoll.gif Jug ziema tik ipusejo bigsmile.gif tongue.gif

Man vis tik reiks ir paskutine vysnaite iskasti doh.gif Tai rupestis kur pasodint kitas...
As be vysniu negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 18 sausio 2011 - 15:48
QUOTE(aulina @ 2011 01 18, 16:45)
nebera jokių mozaikinių palaidų?
mažą patalpą didina mažų gabaritų plytelės, taip pat šaltų spalvų (pvz. mėlynų, žalių). Jeigu patalpa plati, bet siena priekinė arti, tada ją daryk šaltesnės spalvos vizualiai atitolins, apšvietimo pagalba irgi didink.
Papildyta:
Dar didina blizgios plytelės, veidrodis.

aciu aulina dar tik pradedu dairytis,o palaidu mozaiku nemaciau jokiu,tik suklijuotu ant tinkliuko,bet ir neklausiau g.gif gal nepamaciau.
Atsakyti
[quote=kreizzy,2011 01 18, 15:37]
[quote=femme_fatale,2011 01 18, 12:39]
Gal kas zinot kur Siauliuose nebrangiai nupirkti klinkeriniu apdailiniu plyteliui vidaus apdailai?
pasiziurek Alnidoje ar iris .
Sendiena as ziurinejau plyteles mazajam wc.tai dabar visai nebezinau ko noriu doh.gif iris buvo labai graziu bet jos dideles ,jauciu mazoje patalpoje nelabai tiks g.gif o mozaiku palaidu jau nebera, dabar yra tokiu didesniu koki 10-10 visokiu,bet pagrinde tamsios spalvos.
[/quote]

mes katik is Iris, pirma buvom nusiziureje grindim plyteles i virtuve ir hola, tai nuomone liko ta pati - vis dar ziauriai jos mum patinka (nepaisant kainos) biggrin.gif kad ir ka beziureciau, pries akis stovi tik tos wub.gif zodziu prilipo jos mum juodai, taip pat kaip ir tie tapetai su zaliais lapais - tik nzn kur desiu dar juos blush2.gif ziurinejomes laiptines sienai plyteles - rinktis tikrai yra is ko thumbup.gif

pasigirsiu: ispjove ileidziamom lempom skyles, padare karkasa - atrodo labai graziai wub.gif na aisku cia mum patiem graziai, o kaip kitiem tai dar neaisku biggrin.gif
Atsakyti

pasigirsiu: ispjove ileidziamom lempom skyles, padare karkasa - atrodo labai graziai wub.gif na aisku cia mum patiem graziai, o kaip kitiem tai dar neaisku biggrin.gif
[/quote]

tai parodyk ir mums biggrin.gif
Atsakyti
[quote=kreizzy,2011 01 18, 19:59]
[/quote]
tai parodyk ir mums biggrin.gif
[/quote]

cia gipso kartone pjove?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 01 18, 16:41)

Va čia tai liga doh.gif Galvojau kad tik man su galva negerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sniego iki keliu, bet sėklos galvoj lotuliukas.gif Aš jau kobėja pasisėjau blush2.gif
Atsakyti