Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar kontaktiniai lęšiai

QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 13, 20:02)
gal tokiu atveju linzes pabandyk?  mirksiukas.gif

Va tame ir beda. Kad pries keleta metu meginau. Bet akys po poros valandu jau buvo raudonos ir asarojo. Nebent kokia kita rusi pamegint. Tada, pamenu, menesines buvau nusipirkusi. Bet po keliu dienu jau atsisakiau tos minties jas nesioti.
Atsakyti
Man tai tik akinukai thumbup.gif
Atsakyti
jazminėle,
as taip pat nešioju akinius, ankšiau prieš porą metų vaikščiodavau su linzėm ir akys jokio vargo nematė, bet dabar kai dirbu su kompu, tai pavargsta, išsausėja. po ilgo nenešiojimo buvau isidėjus vėl menesiniui skirtas linzes, kaz kokia tai proga buvo, bet akys taip pavargo, perštėjo ir išsausėjo, todėl labai nusivyliau ir šveičiau i šiūkšlinę.
po kiek laiko nutariau pabandyti vienadienes, akyms jos tiko ir patiko. thumbup.gif akys nepervargo. mat vienadienės yra plonesnės ir laidesnės orui, be to ir vargo su jomis mažiau isidėjai. išėmei ir išmetei. ypač jos gerai jai tik retkarčiais nori pailsėti nuo akinių. rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu, Indmik. Bet as jau galutinai atsisakiau minties su linzemis buti. Pastaruoju metu mano akys nuo nuolatinio sedejimo prie kompiuterio pasidare be galo jautrios. vargstu net su akinukais....
Atsakyti
As akinukus nesioju daug daug metu, bet nutariau, kad vestuvems vis isigysiu kontaktinius lesius. Tik va kad alergiska as jiems. Gydytoja patare akis jau dabar pradeti tam ruosti, kad bent kelias valandas istempciau su jais. Naudoju drekinancius akis lasus ir siaip stengiuosi kuo maziau akis varginti. Tikiuosi pavyks bent keleta valandu istempti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2007 05 17, 09:53)
As akinukus nesioju daug daug metu, bet nutariau, kad vestuvems vis isigysiu kontaktinius lesius. Tik va kad alergiska as jiems. Gydytoja patare akis jau dabar pradeti tam ruosti, kad bent kelias valandas istempciau su jais. Naudoju drekinancius akis lasus ir siaip stengiuosi kuo maziau akis varginti. Tikiuosi pavyks bent keleta valandu istempti  g.gif

reikia, kad akytes priprastu ir as pratinau karta i diena, o kai priprato, kad jau ju nejauciau tai pradejau megautis gyvenimu, nes su akinukais man geda i gatve iseiti 4u.gif
Atsakyti
As irgi jau kokia 12metu kaip nesioju akinius arba kontaktinius lesius.Pripratau prie lesiu,bet akinius irgi deduosi,daugiausia namuose,o ypac prie kompiuterio.Bet per vestuves tikrai busiu su lesiais,nes paciai taip graziau,o beto manau patogiau.Bent man taip. smile.gif
Atsakyti
Juokingiausia tai, kad as sau grazesne su akinukais ax.gif Tik va itariu nuotraukose geriau atrodytu be ju nes jie juodi ir nelabai deretu prie kremines sukneles g.gif
Atsakyti
O as visgi pasidariau akinukus be remeliu ir buvau labai patenkinta. Fotografas is pradziu kraipe galva, kad bus sunku fotografuoti, kad neblizgetu, bet nuotraukos puikios ir pati jauciausi labai gerai. Manau, kad tiek metu nesiojus akinukus, su linzemis buciau turejus vargo. Tuo labiau, kai tos akeles tokios jautrios..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jazminele: 05 spalio 2007 - 21:25
Likau su akiniais smile.gif negaliu linzių nešioti, tai ketinau fotografuotis be akinių. Bet fotografas po kelių kadrų pats liepė vėl užsidėti akinius, nes taip man gražiau atrodė, o ir neblizgėjo thumbup.gif Kai dabar žiūriu į tas nuotraukas, kur esu be akinių, tai pati sau atrodau siaurakė rolleyes.gif
Atsakyti
As tai manau kaip kam patogu taip ir turi buti...pazystu ne viena zmoguti kurie nusieme akinukus kazkaip net keistai atrodo, todel nieko blogo nematau jei ir nuotaka butu su kinukais, svarbu kad tik ji jaustusi patogiai ta diena, nes steso ir taip manau pakanka ta diena photo.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o as kazkaip buciau linkus pasisakyti uz linzes vestuviu diena, na nebent jei akinukai kokie stilingi ir is tiesu dera prie aprangos ploja.gif tai gal irgi faianai, bet vat su tom akinuku madom tai cia biski slidus reikalas...
na mes abu irgi akiniuoti, pas mane mazai dioptriju tai isvis be nieko buvau, mirksiukas.gif (na asa ir taip daznai be akinuku lakstau nors reiktu) biggrin.gif o brangiausiasis isigijo linzes tai progai ir labai patenkintas buvo ir toliau nesios sake jam labai patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chaineezas: 07 spalio 2007 - 12:57