Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar kontaktiniai lęšiai

Sveikos, mergaites 4u.gif
2005m vasara buvo musu vestuves biggrin.gif
ir galiu pasakyt, kad abudu su vyru buvom akiniuoti biggrin.gif
neiskeitem savo akinuku i lesius biggrin.gif
jautemes super thumbup.gif
Atsakyti
Jei akys priema, as tik uz linzes thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi kažkaip su lęšiais geriau g.gif nežinantys kad juos nešioju jų net nemato. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 12 01, 23:05)
Sveikos, mergaites  4u.gif
2005m vasara buvo musu vestuves  biggrin.gif
ir galiu pasakyt, kad abudu su vyru buvom akiniuoti  biggrin.gif
neiskeitem savo akinuku i lesius  biggrin.gif
jautemes super  thumbup.gif

Saunuoliai thumbup.gif , o man tai geda su akiniais butu, jauciuosi su jais ne kaip verysad.gif .
Atsakyti
Tik už lęšius nes su akinukais blogai jaučiuosi schmoll.gif juos užsidedu tik namuose rolleyes.gif
Atsakyti
na as ir uz kontaktinius lesius - nes vaizdas tai radikaliai skiriasi kai esi su akiniais ir kai esi su lesiais vestuviu diena, nors kai kam patogumas svarbiau g.gif
Atsakyti
As taip pat tik uz kontaktinius lesius smile.gif . Juos nesioju kiekviena diena ir saves net neisivaizduoju su akiniais vestuviu diena.
Atsakyti
Aisku cia kaip kam, bet as buvau su linzem ir labai dziaugiuosi thumbup.gif Vis tiek su akinukais ne tas vaizdas Ir makiazas turi buti ryskenis ir akys ne taip matosi. Bent jau as taip manau.
Atsakyti
aš taip pat už lęšius drinks_cheers.gif
Atsakyti
As tai akinukus nesioju kasdien. Ir taip gal jau 15 metu. Man labai patogu ir pati sau graziai atrodau. Tik...vestuviu diena nuotraukelese noreciau buti be akiniu. Bet turiu beda. Mano akeles labai jautrios. Kazkada meginau naudoti lesius, akys paraudo ir pradejo asaroti jau po poros valandu. O visai be akiniu - akla, kaip kurmis. Net galva svaigsta. Tai ir nezinau, kaip reiks pasielgti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jazminele @ 2007 01 13, 15:34)
As tai akinukus nesioju kasdien. Ir taip gal jau 15 metu. Man labai patogu ir pati sau graziai atrodau. Tik...vestuviu diena nuotraukelese noreciau buti be akiniu.  Bet turiu beda. Mano akeles labai jautrios. Kazkada meginau naudoti lesius, akys paraudo ir pradejo asaroti jau po poros valandu. O visai be akiniu - akla, kaip kurmis. Net galva svaigsta. Tai ir nezinau, kaip reiks pasielgti verysad.gif

gal tokiu atveju linzes pabandyk? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano akys tai labai jautrios ir kolkas niekaip nesugebu ų įsidėti, bet akiniuota per vestuves būti nenoriu schmoll.gif
Atsakyti