Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar kontaktiniai lęšiai

QUOTE(Vijola @ 2006 06 12, 15:19)
As isidedu pakankamai greitai, bet kai ateinas laikas jas issiimt, tai  doh.gif
Kol nagai trumpi, tai jokiu problemu, bet dabar jie labai ilgi uzaugo, o del linziu, tai gaila nusikirpt, tai taip ir kankinuosi smile.gif Tikiuosi kad priprasiu smile.gif

as turbut ir su kumstinem pirstinem isideciau didis.gif didis.gif didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijola @ 2006 06 12, 15:19)
As isidedu pakankamai greitai, bet kai ateinas laikas jas issiimt, tai  doh.gif
Kol nagai trumpi, tai jokiu problemu, bet dabar jie labai ilgi uzaugo, o del linziu, tai gaila nusikirpt, tai taip ir kankinuosi smile.gif Tikiuosi kad priprasiu smile.gif

hmmm... o aš su savo geliniais ar įsidėsiu kažin g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 12, 21:47)
hmmm... o aš su savo geliniais ar įsidėsiu kažin  g.gif ?

isidesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 06 12, 21:48)

bandė man spalvotus dėt... na ir vaizdelissssssssss doh.gif blink.gif nieko zombiškesnio nesu mačiusi lotuliukas.gif dar sakė jos didesnės, tai patogumo 0 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 12, 21:54)
bandė man spalvotus dėt... na ir vaizdelissssssssss  doh.gif  blink.gif nieko zombiškesnio nesu mačiusi  lotuliukas.gif dar sakė jos didesnės, tai patogumo 0  cool.gif

o kokia spalva buvo? as irgi ivairius esu isbandzius, tai tikrai kartais vaizdelis nekoks doh.gif as tai isvis rekomenduociau spalvotus naudoti vakare, kad akys ryskesnes butu, nes dienos sviesoj daznai nenormaliai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 06 12, 21:56)
o kokia spalva buvo? as irgi ivairius esu isbandzius, tai tikrai kartais vaizdelis nekoks doh.gif as tai isvis rekomenduociau spalvotus naudoti vakare, kad akys ryskesnes butu, nes dienos sviesoj daznai nenormaliai atrodo bigsmile.gif

man nepadės schmoll.gif lotuliukas.gif aš rudaakė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 12, 22:03)
man nepadės  schmoll.gif  lotuliukas.gif aš rudaakė  lotuliukas.gif

maciau viena karta mergina rudaake su zydrais lesiais, sakes doh.gif bet tai turint rudas akis jokiu lesiu nereik, rudos akys yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 12, 21:47)
hmmm... o aš su savo geliniais ar įsidėsiu kažin  g.gif ?

Ot tai man bėdelės buvo kai prisiauginau gelinius nagučius tai pirmus kartus linzes su ašarom išsiiminėjau...Po to aišku pripratau..Įsidėti dar nieko..bet išsiimti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 06 12, 22:13)
maciau viena karta mergina rudaake su zydrais lesiais, sakes doh.gif  bet tai turint rudas akis jokiu lesiu nereik, rudos akys yra thumbup.gif

visi taip sako tongue.gif bet kad aš tokia bandytoja, norėjau ir spalvotus lęšius išbandyti tongue.gif
Atsakyti
mano tai akys kazkaip greiciau pavargsta, kai bunu su linzem, tokia kazkokia idomi savijauta buna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijola @ 2006 06 15, 17:18)
mano tai akys kazkaip greiciau pavargsta, kai bunu su linzem, tokia kazkokia idomi savijauta buna  blink.gif

aš irgi kažkaip nepatogiai jaučiuosi su lęšiais: lyg graužia, atrodo kad kas į akį įkritę... bet aš būsiu priversta juos dėtis, nes nešioju akinius verysad.gif o per savo vestuves nenorėčiau būt su akinukais nekenčiu jų... mad.gif
Atsakyti
as tai nesioju linzes daugiau negu 5 metus. niekada daugiau neuzsideciau akiniu!! jei yra koks nepatogumas , tai priprasit. kartais as net pamirstu kad turiu linzes ir nueinu miegot su jom biggrin.gif
Atsakyti