Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Casual @ 2010 12 30, 17:23)
o kokiam tu mieste? jei kaune ir jei atpedintum is namu pasiimti - galeciau tiesiog duot kelias seklytes  4u.gif
iki pasto jau menesis vaziuoju -nedavaziuoju, tai siust neuzsiimu

o gal gali man kelias atidet? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 30, 17:56)
o gal gali man kelias atidet?  bigsmile.gif

zinoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2010 12 30, 17:03)
As uzsakinejau is Anglijos ebay. Kai kuriu seklyciu turesiu nemazai
Papildyta:

drinks_cheers.gif

O po kiek ten maždaug sėklyčių pakiuke būna, aš tai keistis galėčiau, mano vyro brolis Kaune studijuoja mirksiukas.gif arba pati bandysiu užsisakinėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2010 12 30, 19:52)
O po kiek ten maždaug sėklyčių pakiuke būna, aš tai keistis galėčiau, mano vyro brolis Kaune studijuoja  mirksiukas.gif  arba pati bandysiu užsisakinėt  smile.gif

Labai skirtingai vienu tik po 10, o kitu 100, 200. Dabar prie saves neturiu to saraso su kiekiais...
Atsakyti
Sveikos, tai kodėl garsiai nerėkėt čia ,kad jau užsisakinėjat butumėm visos prisidėję prie užsakymo ,nes aš angliškai nei bum bum, o gal dar kuri nors užsisakynėsit duokit žinia, bet garsiai aciuks.gif
Atsakyti
Su Naujais Metais pomidorininkės, linkiu pirmiausia rasti ir gauti trokštamų pomidorų sėklų , užauginti daug gražių ir skanių vaisių ir pagaliau atrasti savo svajonių pomidorą...

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(martam @ 2011 01 01, 16:12)
ir pagaliau atrasti savo svajonių pomidorą...

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Su Naujais Metais!
Atsakyti
Kurie iš "juodų" pomidorų būtų skaniausi? ax.gif
Atsakyti
su naujais metais brangiosios:)
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais !
Sveikatos! Visu Jusu noru ishsipildymo , gerbiamosios damos .
Atsakyti
Sveikos. Su naujais ir jungiuosi į jūsų būrį smile.gif Daugiau būsiu skaitytoja, negu rašytoja lotuliukas.gif Maža iš manęs ūkininkė po kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2011 01 02, 15:01)
Sveikos. Su naujais ir jungiuosi į jūsų būrį smile.gif Daugiau būsiu skaitytoja, negu rašytoja  lotuliukas.gif Maža iš manęs ūkininkė po kol kas smile.gif

Skaityk skaityk,žinai priežodį kad ir sveikam ligą galima įkalbėt,tai ir čia taip bus apsirgsi pomidorlige biggrin.gif
Aš jau bevilitiškai apsirgusi,pati nevalgau,o sėklyčių ieškau ir šiltnamį didinuosi biggrin.gif
Atsakyti