Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas 3

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 06, 20:03)
Čia priklauso nuo nusiteikimo.
Būtum atvažiavusi iš kito miesto, be galimybės grįžt, ir tas naktis būtum kitaip išgyvenusi  4u.gif

kiekvieno situacija skirtingai,tu juk nezinai kokie mes esam ir kaip nusiteike buvom.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 06, 20:19)
kiekvieno situacija skirtingai,tu juk nezinai kokie mes esam ir kaip nusiteike buvom.. tongue.gif

bet žinau, kad neturėdami kito pasirinkimo žmonės į tą patį dalyką žiūri kitaip, negu tie kurie gali rinktis. Itin, kai kalbama apie jaukius namus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 06, 20:19)

nu o ka darytumet jei ne vietiniai butumet? gal pirmas naktis pasiduotumet, paskui priprastumet prie aplinkos ir tyrimu rezultatai gersni butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 06, 20:22)
nu o ka darytumet jei ne vietiniai butumet? gal pirmas naktis pasiduotumet, paskui priprastumet prie aplinkos ir tyrimu rezultatai gersni butu mirksiukas.gif

mane puolat? smile.gif biggrin.gif
kam galvot kas butu,jei butu, mums buvo tukstanti kartu lengviau kas vakara uzmigti savo lovose. esam vilnieciai, jei butume is kitur,net nebutu tokios diskusijos-liekam ir viskas....bet kas per nesamone likt,kai namai uz keliu gatviu... g.gif

norit pasakyt jei jus butumet vietins ir namai butu salia-nenoretumet i juos vaziuot kas vakara..
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 06, 20:28)
mane puolat? smile.gif  biggrin.gif
kam galvot kas butu,jei butu, mums buvo tukstanti kartu lengviau kas vakara uzmigti savo lovose. esam vilnieciai, jei butume is kitur,net nebutu tokios diskusijos-liekam ir viskas....bet kas per nesamone likt,kai namai uz keliu gatviu... g.gif

norit pasakyt jei jus butumet vietins ir namai butu salia-nenoretumet i juos vaziuot kas vakara..

nu nedaryciau is to tragedijos mirksiukas.gif , be to kiek zinau savo pana - ji sunkiai adaptuojas naujoje aplinkoje - ir mum paprasciau likt - nei keliaut namo ir ryte vel is naujo pratintis - nu cia mano vaiko beda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 06, 20:28)

Norėtume, bet ar tai būtų geriausia gaunant norimus atsakymus iš VRC...
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 06, 20:31)
nu nedaryciau is to tragedijos  mirksiukas.gif , be to kiek zinau savo pana - ji sunkiai adaptuojas naujoje aplinkoje - ir mum paprasciau likt - nei keliaut namo ir ryte vel is naujo pratintis - nu cia mano vaiko beda mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Mum irgi taip.
Jokūbas po savaitės apsiprato ten. Kas dieną vis labiau.
O važinėjant iš namų, būtų trys savaitės streso.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 06, 20:31)
Norėtume, bet ar tai būtų geriausia gaunant norimus atsakymus iš VRC...

kolkas esu visiskai isitikinusi,kad musu atveju taip būtų ir yra kolkas geriausia. smile.gif mes esam lb mazuciai,jam yprasta kas vakara miegoti savo lovoje,kas vakarą nusiprausti vonioje, pabusti savo aplinkoje ir viskas. Plius naktimis mes dar valgom, ir ne mp, deja, o misini,virdulio savo paklatoj laikyt neleido, na tai termosas tiko, bet vistiek su mazuciu labai sudetinga,,

sudetinga abiem. smile.gif
jus nei viena ten nebuvot su keliu menesiu vaikuciu,tad neturetumet lyginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euphoria_mi: 06 sausio 2011 - 20:38
Mamai ar vaikui ? smile.gif
Papildyta:
Ar rodžiau koks mano vaikas pirmadienį iš daržo grįžo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 06, 20:43)
Mamai ar vaikui ? smile.gif
Papildyta:
Ar rodžiau koks mano vaikas pirmadienį iš daržo grįžo?  g.gif

nea
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 06, 20:47)

user posted image doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 06, 21:28)
mane puolat? smile.gif  biggrin.gif

Suprantu tave ax.gif , mes taip gydomės Gintaro sanatorijoje. Einu kryžiaus kelius , kad gautume vietą vasarą, o tada kiekvieną vakarą vykstame į savo namučius visai kitame Palangos gale, keliamės 7 ryte ir važiuojame pusryčiauti į sanatoriją. Juokingai skamba, bet taip yra.
Mano vaikai jau įpratę, kad birželį, liepą ir rugpjūtį mes gyvename pajury o ir aš pati nenorėčiau miegoti mažame sanatorijos kambarėlyje su pelėsiu kvapu .(Kalbu apie 4 korpusą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė V: 06 sausio 2011 - 20:55
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 06, 20:49)

doh.gif thumbup.gif Bet uztat paspalvinęs kaip thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Atėnė V @ 2011 01 06, 20:51)
Suprantu tave ax.gif , mes taip gydomės Gintaro sanatorijoje. Einu kryžiaus kelius , kad gautume vietą vasarą, o tada kiekvieną vakarą vykstame į savo namučius visai kitame Palangos gale, keliamės 7 ryte ir važiuojame pusryčiauti į sanatoriją. Juokingai skamba, bet taip yra.

Man ne juokingai smile.gif
Elgčiausi ir elgiuosi taip pat. Tik nebent tai,kad sanatorijoje nera vertinimo, tik uzsiemimai, tai vaziuoti namo manau tiesiog BŪTINA thumbup.gif
Atsakyti