Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas 3

QUOTE(Kriiste @ 2011 01 06, 11:18)
drinks_cheers.gif  ir nuo to kaip jie ka supranta, kaip jie ka ismasto - jie labai skiriasi vienas nuo kito, dar kai vaikas kalba yra didelis skirtumas nuo to - kur nekalba drinks_cheers.gif  - o jusu gi kalba mirksiukas.gif

Jop labai daug ir nuo vaiko priklauso. Suvokimo, vidinių pažiūrų ir t.t. Gi kiekvienas vaikas individualybės. Autistai ne išimtis.

Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 06, 11:18)
Pvz mano mergaite tikrai nenuvalytu - nes jai paprasciausiai butu baisu issitepti, slykstu, soskes irgi ko gero nepaduotu - nes pati jos be galo nori blush2.gif

maniškis tiūtes leliukam kiša nori jie to ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 06, 11:21)
Papildyta:
maniškis tiūtes leliukam kiša nori jie to ar ne  doh.gif

thumbup.gif
Nedirbi?
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 06, 13:42)

Deja, ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 06, 09:51)
Smagu-su kuo ir sveikiname thumbup.gif Ar tai pirmas kartas?

QUOTE(lod @ 2011 01 06, 10:06)
labas, 4u.gif

neurologas neturi teises rasyti sios diagnozes,jis gali tik itarti,bet autizma,kaip po ,diagnoze paraso visgi psichiatras.jis gali sutikti,arba nesutikti su neurologes parasyta diagnoze.
wub.gif  ,nuo siol tokiu zodziu bus tik daugiau

QUOTE(linabalt @ 2011 01 06, 10:42)
Sveikinimai 4u.gif  bigsmile.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 06, 11:32)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Labas rytas.
Miegojom kaip ir priklauso pilnačiai. Pusryčiaujam ir eisim eglutę nurenginėt.
Nors dėl manęs tai dar gali stovėt, kol duklių sluoksnis nesusidarė  lotuliukas.gif

Labas 4u.gif

tikiuosi kad vis daugiau, nes lanko logopedini darziuka, gera logopede turi smile.gif

euphoria- pirmas aiskus mama zodis, jis mama tardavo papa ir kitaip ten kraipydavo, sako jis ir daugiau zodziu, en ate as tete, lialia liula, bet man mama pats laukiamiausias buvo, ir vakar sulaukiau, bet siandien vel ne, tikiuosi isgirsiu dar smile.gif

Gal zinot kodel vrc nebegalima vilnietem gryzti namo po proceduru, jei guldo?
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 06, 14:30)
Deja, ne  verysad.gif

verysad.gif

QUOTE(misis.zd @ 2011 01 06, 14:48)
Labas 4u.gif

tikiuosi kad vis daugiau, nes lanko logopedini darziuka, gera logopede turi smile.gif

euphoria- pirmas aiskus mama zodis,  jis mama tardavo papa ir kitaip ten kraipydavo, sako jis ir daugiau zodziu, en ate as tete, lialia liula, bet man mama pats laukiamiausias buvo, ir vakar sulaukiau, bet siandien vel ne, tikiuosi isgirsiu dar smile.gif

Gal zinot kodel vrc nebegalima vilnietem gryzti namo po proceduru, jei guldo?

Tai smagu. O kiek metuku jums yra wub.gif
Nezinau,kodel ngalima...mes kai susirgom budami vrc, ir anuliavo mus,po to kai vel te sugrizom gavom truputi bart, kad vaikus veziojam namo vakarais ir susargdinam.
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 06, 17:11)
verysad.gif
Tai smagu. O kiek metuku jums yra  wub.gif
Nezinau,kodel ngalima...mes kai susirgom budami vrc, ir anuliavo mus,po to kai vel te sugrizom gavom truputi bart, kad vaikus veziojam namo vakarais ir susargdinam.

Maniskiui 3,4 m.
Zodynas jau atsiranda visokios makaliones, ciauskejimai, bet dar negerai, dar daug reikai dirbti...
Nezinau, man regis sargdinam ten vaikus, o ne veziodami, man saugiau butu su juo namie buti, ir tai vaikui stresas, svetima vieta, kelios gyd iskarto, o dar miegoti ne savo lovoj (maniskis pvz lovytej jau nemiega, tik lovoj, o kur guldys, jam tik treji), valgyt, ir t.t
ir palatoj ne po viena, sunku, manau kad nenoriai isleidzia del lovadieniu.
Atsakyti
QUOTE(misis.zd @ 2011 01 06, 17:59)
Maniskiui 3,4 m.
Zodynas jau atsiranda visokios makaliones, ciauskejimai, bet dar negerai, dar daug reikai dirbti...
Nezinau, man regis sargdinam ten vaikus, o ne veziodami, man saugiau butu su juo namie buti, ir tai vaikui stresas, svetima vieta, kelios gyd iskarto, o dar miegoti ne savo lovoj (maniskis pvz lovytej jau nemiega, tik lovoj, o kur guldys, jam tik treji), valgyt, ir t.t

maniskis tai garantuotai susirgo per mankstas...Ten, vietoj.
Tai smagu, kad dar tik trimetukas, o jau pasake MAMA, super duper... thumbup.gif O jis pas tave gugavo budamas maziukas, suprasdavo ko jo prasai (kur tetis,kur kate-atsisukdavo, ieskodavo?) Na ta prasme ar turejo kalbos suvokima?
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 06, 19:08)
maniskis tai garantuotai susirgo per mankstas...Ten, vietoj.
Tai smagu, kad dar tik trimetukas, o jau pasake MAMA, super duper... thumbup.gif O jis pas tave gugavo budamas maziukas, suprasdavo ko jo prasai (kur tetis,kur kate-atsisukdavo, ieskodavo?) Na ta prasme ar turejo kalbos suvokima?

Zinai smagu kad pagaliau, o kada tas turejo buti? biggrin.gif
oj, as tikrai isprotesiu, sunku sunku....
zinok paziurejau turiu diska kur jis pas mane mazas, ideciau kur paziuret, kur kelios dienos, menuo, pora, keturi, penki, astuoni nu iki metuku, yra kur gugavo, kartais atsisukdavo, kartais ne, zinok sian laida per tv3 apie skiepus, manau mum prisidejo nu nezinau kodel taip galvoju, ale supranti, nu as pastebejau kalbos raidos atsilikimus kazkur 1.3 m, 1.5m., kad neprigresuoja, nebekalba visai ir neguguoja, tik myke kaip teliukas, o 1.7 jau buvom vrc, ir paslo poechalo...
mum labai daug ka duoda logopedinis darzeli, gaila nevedziau jo nuo 2 m., metukus ejom i sveiku vaiku darza.
taip, as pastebejau, ten skersvejai, visalaik langal kabuose atidaryti, na ta mikroventiliacija ir t.t
Papildyta:
tv3 dabar- skiepai ir blogumai
Atsakyti
QUOTE(misis.zd @ 2011 01 06, 19:43)
Zinai smagu kad pagaliau, o kada tas turejo buti?  biggrin.gif
oj, as tikrai isprotesiu, sunku sunku....
zinok paziurejau turiu diska kur jis pas mane mazas, ideciau kur paziuret, kur kelios dienos, menuo, pora, keturi, penki, astuoni nu iki metuku, yra kur gugavo, kartais atsisukdavo, kartais ne, zinok sian laida per tv3 apie skiepus, manau mum prisidejo nu nezinau kodel taip galvoju, ale supranti, nu as pastebejau kalbos raidos atsilikimus kazkur 1.3 m, 1.5m., kad neprigresuoja, nebekalba visai ir neguguoja, tik myke kaip teliukas, o 1.7 jau buvom vrc, ir paslo poechalo...
mum labai daug ka duoda logopedinis darzeli, gaila nevedziau jo nuo 2 m., metukus ejom i sveiku vaiku darza.
taip, as pastebejau, ten skersvejai, visalaik langal kabuose atidaryti, na ta mikroventiliacija ir t.t
Papildyta:
tv3 dabar- skiepai ir blogumai

niu jei negaila, galetum man i AZ imest labai idomu pamatyt butu,koks jis tada buvo....Ypac nuo 8 men iki metuku mazdaug g.gif as irgi ziuriu ta laida dabar..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euphoria_mi: 06 sausio 2011 - 20:00
man tas neišleidimas namo logiškas.
Vaikas gali stresuoti nuo vėl važiavimo ten
be to, būnant VRC galima stebėt vaiko prisitaikymą svetimoj aplinkoj ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 06, 20:00)
man tas neišleidimas namo logiškas.
Vaikas gali stresuoti nuo vėl važiavimo ten
be to, būnant VRC galima stebėt vaiko prisitaikymą svetimoj aplinkoj ir t.t.

Na nezinau, as ten pora naktu su juo likau, tai atsimenu kaip kosmara...gal delto,kad mazutis labai..
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 06, 20:01)
Na nezinau, as ten pora naktu su juo likau, tai atsimenu kaip kosmara...gal delto,kad mazutis labai..

Čia priklauso nuo nusiteikimo.
Būtum atvažiavusi iš kito miesto, be galimybės grįžt, ir tas naktis būtum kitaip išgyvenusi 4u.gif
Atsakyti