Milda irgi suko, suka savoplaukus - ji taip ir uzmiega krapstinedamasi galvoje (dziaugiuos kad savo - nes drauges berniukas uzmiega tik sukdamas jos plaukus
)

QUOTE(Kriiste @ 2011 01 17, 11:05)
Milda irgi suko, suka savoplaukus - ji taip ir uzmiega krapstinedamasi galvoje (dziaugiuos kad savo - nes drauges berniukas uzmiega tik sukdamas jos plaukus
)

DŽIAUKIS.
Nes Jokūbo viena ranka būna mano plaukuose, kita savuose.
Ir jei naktį prabunda ir sunkiai sekasi užmigt tai lipa man į plaukus.
O savus plaukus liečia ne tikprieš miegą.
bet kai jaudinasi, bijo ir šiaip neturi kur pirštų dėt.
QUOTE(Miklė @ 2011 01 17, 10:15)
Aš pradedu nuo homeopatinių - aconitum arba belladona priklausomai nuo simptomų, o jei nepavyksta numušti, tada ibufenas (pakaitom su paracetamoliu manau tikrai turėtų suveikti neblogai).
Fizinės priemonės mums niekada netiko - kad ir koks nusilpęs būtų, nesiduoda išrengiamas ir ten kaip tai vyniojamas ar trinamas. Ir taip labai jautrus prisilietimams, o kai serga, atrodo dar trigubai jautresnis pasidaro
Fizinės priemonės mums niekada netiko - kad ir koks nusilpęs būtų, nesiduoda išrengiamas ir ten kaip tai vyniojamas ar trinamas. Ir taip labai jautrus prisilietimams, o kai serga, atrodo dar trigubai jautresnis pasidaro

mums padeda ir fizines priemones - tik va spiritu tept daugiau nepraktikuoju - nes isrengi, tepi, karta taip i plaucius uzdegimas nuejo - matyt persaldziau

Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 17, 11:07)
DŽIAUKIS.
tai ir dziaugiuos - nes sakau turiu drauge, kurios plaukai migduku uzdarbiauja

Milda irgi daznai juos suka - kai galvoja, jaudinasi, bet jei bijo, nedrasu, nejauku - ji juos i burna kisa, ir kai pirsto nebepakanka - tai visa kumsti

Buvo ir pas mus toks metas - kai mano plaukai kentėjo 
Papildyta:
Dabar savo plaukus dar suka TV žiūrėdamas ir valgydamas pusryčius (nes ryte aš jį maitinu, pats beveik nevalgo - tik atsigeria).

Papildyta:
Dabar savo plaukus dar suka TV žiūrėdamas ir valgydamas pusryčius (nes ryte aš jį maitinu, pats beveik nevalgo - tik atsigeria).
gal kuri galit atsakyt-ar tiketina,kad Sojos misinys dar labaiu kietina viduriukus?

QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 17, 11:43)
gal kuri galit atsakyt-ar tiketina,kad Sojos misinys dar labaiu kietina viduriukus? 

Taip.
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 17, 11:45)
Taip.

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 17, 11:51)
mano irgi butu nezinojes,jei nebutu stumes manes salin..

QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 17, 12:48)
O šiaip kaip vaikiukas? Ramesnis gal? Jei tik dėl viduriukų, tai gal galima kitu maistu pareguliuoti, juk jau valgo turbūt kažkiek ir daržovių, vaisių, sulčių...

QUOTE(Miklė @ 2011 01 17, 12:49)
O šiaip kaip vaikiukas? Ramesnis gal? Jei tik dėl viduriukų, tai gal galima kitu maistu pareguliuoti, juk jau valgo turbūt kažkiek ir daržovių, vaisių, sulčių... 

kazkiek ramesnis, bet nera labai ramus jis pas mane