Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas 3

QUOTE(Kriiste @ 2011 01 17, 19:55)
nu jus nepersistenkit - paskui vaikas vos pamates jus - zviegs lotuliukas.gif
aisku sensorika lavint gerai, smulkiaja motorika - bet jei jums negerai del akyciu - ka padarysi - spesit veliau - kai prie akinuku pripras mirksiukas.gif
nupirkit knyguciu ar paveiksliuku kur dideli (cia del akyciu) A4 formato, jei negaunat - gal galima piesinuku atspausdint - mokyt kur suniukas, kate, medis, namas - nu kazka tokio zodynui plesti - bet jis dar maziukas, nereik perisistengt - tiesiog kalbet, bendraut su vaiku - aiskint kiekviena veiksma - jis tuos zodeliu dedas i savo smegenine mirksiukas.gif
virkit kose delniukuose, aisku katutes, ir visokie pirstuku zaidimukai (tai irgi prie smulkios motorikos)

Na nelabai iseina persistengt nes vistiek didžiaja laiko dali ji migdau, valgydinu, raminu ir tt, lavinimui dar mazai laiko belieka.Bet aciu uz patarimus. thumbup.gif Viru viru irgi problema, nes neleidzia,kjad paimciau jo delniukus...Tas pats ir su kitais pirstuku zaidimais...Bet bendom..
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 17, 20:10)
Na nelabai iseina persistengt nes vistiek didžiaja laiko dali ji migdau, valgydinu, raminu ir tt, lavinimui dar mazai laiko belieka.Bet aciu uz patarimus. thumbup.gif Viru viru irgi problema, nes neleidzia,kjad paimciau jo delniukus...Tas pats ir su kitais pirstuku zaidimais...Bet bendom..

nu bet jus dar ir esat labai maziukai - siaip as ziuredavau ka bendraamziai daro ir ko mano nedaro - vadinas mokinames ta daryt (iprastos raidos vaikams nereik, arba mazai reik kazka rodyt - musu vaikams viska reik mokint). Mano iki 1,5 metu apart savo baimiu vizualiai nelabai ir skyres nuo kitu vaiku - tik zaidimu pobudis, ramumas, baimes...
va kai ugtelsit - tada jei jusu raida bus pakitus - ir nezinosit kaip tai lavinti - galesit klaust, nors mamom besidominciom klausimu nekyla - va ir Cukraus Pudra - nu suzaveta esu isradingumu, pamatytu nuotraukoje wub.gif Dziaugiuos - Jokubas turi nerealia mama thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas. smile.gif
Gal kas nors žinot, - ar reikia vaiko charakteristikos iš darželio, jei renkam dokumentus pakartotinai neįgalumo nustatymui?
Atsakyti
Paskambinau į darželį socialinei pedagogei, kad parašytų mano vaiko charakteristiką.
Dar liko keletą dokumentų surinkti - pediatrės išrašą, nuotraukytes, psichiatrės išvadas...
Atsakyti
Kriiste, jaučiuos kaip vaikas kylą saldainių gavus biggrin.gif Dėkui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 18, 13:59)
Kriiste, jaučiuos kaip vaikas kylą saldainių gavus  biggrin.gif  Dėkui  ax.gif

tu ziurek nesustorek nuo tu saldainiu labai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 18, 14:17)

Storesnei jau būt neįmanoma irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 18, 14:17)

Aš irgi noriu saldainių blush2.gif Prašom pasidalinti blush2.gif

Ar kas nors šiandien dalyvaus susirinkime KVAC'e? rolleyes.gif Aš planuoju atvažiuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 01 18, 15:09)
Aš irgi noriu saldainių  blush2.gif Prašom pasidalinti  blush2.gif

Ar kas nors šiandien dalyvaus susirinkime KVAC'e?  rolleyes.gif Aš planuoju atvažiuoti  ax.gif

Įdomu, o kur Vilniuje vyksta tokie ir panašūs susirinkimai? Gal kas žinot?

Pabandziau įdomumo dėlei įdėt vaiką į vaikštynę (žinau,kad nesveika), tai labai nepatenkintas buvo. Į nepažįstamus daiktus žiūri atsargiai.
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 01 18, 15:09)
Aš irgi noriu saldainių  blush2.gif Prašom pasidalinti  blush2.gif

cia jau Pudros reik prasyt - ji jaucias kaip kila gavus - as neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 18, 16:12)
Įdomu, o kur Vilniuje vyksta tokie ir panašūs susirinkimai? Gal kas žinot?

Pabandziau įdomumo dėlei įdėt vaiką į vaikštynę (žinau,kad nesveika), tai labai nepatenkintas buvo. Į nepažįstamus daiktus žiūri atsargiai.

jei butu vln as irgi prisideciau.
gal jsi tiesiog atsargus? negalima vienareiksmiskai, maniskiui pvz vaikstukai ziauriai aptiko blush2.gif
Atsakyti
LINABALT paziurek, gal tavo sunui tiks, jei jus ne vilnieciai- tai ten man regis bendrabuciai yra
http://www.pvdprc.lt..._...=7&Itemid=6

kai as ten mokaiusia 12kl kartu su kirpejos-kosmetikes-m,anikiurininkes profesija, pries 7m., jau tada buvo integrecijos pradzia, nebuvo jokiu pasaipu is neigaliuku, mokesi batsiuviais tada pamenu buvo grupe dauniuku, autistuku ir su protiniu atsilikimu vaiku, ir mokytojai supratingi, ir stipendijas gaudavo, pameginkit, gal?
Atsakyti