QUOTE(Kriiste @ 2011 01 20, 10:29)
tavo vaikas dar labai mazas ir tau viskas atrodo kiek kitaip
va kai gausi 100 pastabu kad cia joks autizmas - tik islepinimas, nemokejimas aukleti - pradesi kitaip kalbeti
uzvedus ta masina - pajusi - kad vairas nebe tavo rankose - o ju, jie daro cirka is taves del reitingu, o jei tik siaip pakalbesi - veiskmo irgi nebus 

va kai gausi 100 pastabu kad cia joks autizmas - tik islepinimas, nemokejimas aukleti - pradesi kitaip kalbeti

Tai o dėl ko tokios pastabos-DĖL TO,KAD ŽMONĖS APLAMAI NET NEŽINO KAS TAS PER DAIKTAS-AUTIZMAS,KAIP JIS PASIREIŠKIA, dėl to ir atrodo visiems,kad tai tiesiog išlepintas vaikas.
Merginos, aš gi neliepiu linaibalt dabar pat pas Grinevičiūtę važiuot

Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 20, 10:32)
bet ar tik dėl pinigų verta priimti kitas diagnozes? ar čia ne tas pats, kaip sveiką vaiką paverst neįgaliu?
O kokias priemones tu pirksi savo autistui, kurios jį lavina. Prašau išvardint tokias, kurių šiaip nenupirktum.
Aš suprantu, kada reikalingi klausos aparatai, specialios priemonės padėt judėti, ar kažką mankštint.
Bet mūsų atveju?????
O kokias priemones tu pirksi savo autistui, kurios jį lavina. Prašau išvardint tokias, kurių šiaip nenupirktum.
Aš suprantu, kada reikalingi klausos aparatai, specialios priemonės padėt judėti, ar kažką mankštint.
Bet mūsų atveju?????
Nezinau kaip jūsų atveju, bet mano atveju-visa galybių galybė-hipoterapija, delfinų terapija, ABA programos, ergoterapija, osteopatija, logopedas, Tikrai ne visi iš karto ir tikrai tik tie,kurie duotų realią naudą, bet kol suzinosim, kas būtent jam veiksiminga , būtinai pabandysim ne vieną ir ne dvi galimas lavinimo priemones.

As ir sakau, kad dėl pinigu neverta priimti kitų diagnozių, sakau, kad tiesiog vaikas turi būti su ta diagnoze, kuria jis ir turi. Juk tai,kad ttavo vaikas oficialiai nėra neįgalus, nereiškia, kad jis toks nėra realiai, kad ir kaip skaudu tau tai būtų.