Įkraunama...
Įkraunama...

Ar apsipirkinėjate turguje?

Kai gyvenau Šeškinėj dažnai turgelyje pirkdavau daržoves, vaisius, o vyšnias tai kas dien (kai tik pirmos pasirodydavo). Dabar retkarčiais užsukam su vyru tik rūkytos dešros nusiprikti, pigesnė nei parduotuvėse ir skanesnė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 03 balandžio 2008 - 22:48
Niekada nieko neperku schmoll.gif
Atsakyti
as perku, visada darzoves ir vaisius, pigiau, o darzoves visada is turgaus skanesnes biggrin.gif ir vistiena turguje perku, ten ji pigesne zymiai ir pasirinkimo visada daug thumbup.gif neziuriu niekad i pardavejo veida, ziuriu kur man atrodo produktai patrauklesni, geresnes isvaizdos ir sviezesni, ai dar duonos produktus kartais perku turguje - kai pabosta parduotuviniai, nes turguje kitu firmu gaminiai buna, ypac juodos duonytes turguje buna skanios thumbup.gif
Atsakyti
O as perku KLP egles/delfino turguje : raugintus kopustus, raugintus agurkus, pomidorus, virtus burokelius (kartais), pas toki ukininka rukyta mesa ir lasinius (tokie tikrai rukyti o ne dumo skonio), sveriama sviesta (darom ghi) todel reikia didelio kiekio, aviena , kalakutiena, zuvi, vaisius, darzoves. Karta pirkau obolius pas toki pietietiskos isvaizdos pardaveja, sakau kilograma, o jis du prikrove, ziuri i akis ir sypsosi, na mazdaug ka cia negi nuimsi dabar , aisku sumokejau uz du kg, bet buvo linksma, su tikru turgininku susitikus smile.gif Siaip viskas kokybiska , per kokius 4 metus tik viena supuvusi zuvyte pasitaike, ir kokie 2 atvejai kai pardaveja sako kad lb gera mesyte o namuose paaiskeja kad kaulas ir taukai (cia apie aviena). Man pirkimas turguje gal labiau atrakcija , sestadieninis rytmetinis isvaziavimas i miesta smile.gif Nors siaip ten gali zymiai greiciau nei bet kokiam PC nusipirkti maisto , ir netycia nenusipirkti visokiu traskuciu, sintetiniu sausainiuku, ir kt nesamoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Verba @ 2008 04 03, 23:43)
Perku daug ką turguje, visada kalbinu pardavėjas.Tiesą sakant, ir "daržovėse", ir "mėsoj", "žuvyje" turiu "savas", ta prasme, stengiuos pirkt tik pas tas išsirinktas ir joms tiesiog tą ir pasakau..Manau, kad žmogui yra malonu, kad pasirenki jį, tuomet ir jis stengiasi įtikti.

Aš seniau pirkdavau mėsą pas "savą" pardavėją, kol neapgavo ant 5 ar 6 litų. Sumokėjau apie 18 lt, o turėjau mokėti tik apie 12 ar pan. Eidama namo primečiau ,akd mane apgavo, ta iatgal nebėjau, bet ir nebeperku daugiau pas ją.

Be to, Halės turguje yra vienas skyrius, kur esu buvus 2 kartus ir abu kartus pardavėjos apgaudinėjo - vieną kartą prieš mane esantį pirkėją, o kitą kartą mane pačią. Turbūt ne atsitiktinumas jau čia. Buvo taip, kad turėjo atiduoti grąžą iš 20 lt, o pirkau už 5 lt ar panašiai. Tai metalus atidavė, o 10 lt ne. Toliau kitus aptarnauja. Sakau, o tai 10 litų neatiduosit, skėlė :" o tai jums jų reikia?" blink.gif Naglumas neišpasakytas.

Ai, dar pamiršau paminėti, kad Halės turguje yra ekologiškų produktų skyrius. Prekiauja duona, vaistažolėm, rūkytais mėsos gaminiais, daržovėmis ir kt. Aišku, kainos didesnės nei kitur, kai kurių produktų net gerokai didesnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 04 balandžio 2008 - 15:30
Būtent dėl sukčiavimų turguj man nepatinka pirkti: tai apsveria, tai grąžą duodant apskaičiuoja, tai ką sugedusio mėgina įbrukti irnesakyk.gif Nesu linkusi nusileisti, o aiškinimuisi gaila ir nuotaikos, ir laiko. Taigi, perku turguje labai retai.
Atsakyti
Na bet pvz mane dažniau "apgaudinėja" PC nei turguje. Turguje va buvo tik tie atvejai, kur pasakojau, o perku nuolat. Bet va PC doh.gif Tikrai neretai įmuša visai ne tokią kainą, kokia yra etiketėje. Imi su akcija, o realiai muša be jokių akcijų. Tai lygiai kaip ir turguje turi žiūrėt, ką muša. Va paskutinį kartą mačiau PC kaip moteris aiškinosi - pirko tokį rinkinį - maža šluotelė su šiupeliuku, kur taip susimaina vienas į kitą. Tai kažkodėl jai įmušo atskirai ir šepetį, ir šiupeliuką, ir gavosi jai daiktas *2 brangesnis. Aiškinosi ilgai, nežinau kuom baigėsi. Pardavėjos logiškai supranta, kad turi būti 1 kaina, bet barkodai ant abiejų dalių, tai nežino ką daryt biggrin.gif
Atsakyti
Turguj nebeperku, nes labai dažnai apsuka. Kartą pardavėjai padaviau naujutėlaitę 20 Lt kupiūrą, o jinai su kita pardavėja susižvalgė ir pradėjo lakstyt po savo skyrių, atsinešė kažkokį aparatą ir grįžus prie manęs atgal padavė man kažkokią sutrintą seną 20 Lt banknotą ir pareiškė, kad neva padirbtas... Tuo metu labai pasimečiau ir paėmiau tą jos sutrintą pinigą, dar buvau apšaukta, kad neva padirbtus pinigus nešioju...Tik išėjus atsikvošėjau, kad savąjį pinigą buvau kątik išėmus iš bankomato ir, kad jis tikrai buvo naujutėlaitis. Matyt labai naivi atrodau tai man ir įkišo... Taip skaudu buvo... Vistik susiėmiau ir užėjau į Snoro bankiuką, ten parodžiau tą pinigą, tai pasakė, kad jis geras, tik senesnės laidos ir pakeitė man jį kitu... Daugiau į turgų nebeeinu ir kitiem patariu, kad būtų labai atidūs... umn.gif
Atsakyti
Na man Halės turguje yra toks vienas diiidelis minusas. Prreš pat naujus metus ieškojau karbonadui mėsos, tai užsišaukė po 25 už kg. Galvojau, nublūdo, bet žmonės perka. Na tegu perka. Nusipirkau PC po 16 ar 17 lt už kg. Na prieš šventes pateisinama, masinė pirkimo psichozė + tų karbonadų vos keliuose skyriuose buvo. Na bet vakar doh.gif Paklausiau šoninės kainos - 14 lt blink.gif Paskui kitam skyriui už kumpį be kaulo ir odos, tokius gražius gabalus paprašė po 25 lt už kg blink.gif Čia jau išvis nuo proto nušoko fool.gif Matyt tokiu būdu pardavėjos sau prie algos prisiduria, o ir šiaip, turbūt pasiteisina, nes reiškinys ten jau pasidaręs yprastas doh.gif Užtai radau neblogų jautienois gabaliukų po 12 lt už kg ax.gif
Atsakyti
Kai pamačiau, kaip prikrautus mėsos šaldytuvų stiklus valo visokiais purškiamais langų valikliais... doh.gif , tai ir dingo noras pirkt verysad.gif Purškia net pasišokinėdamos, o... gal taip geriau mėsa laikosi blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš klp delfino turguje perku tik žuvį, nors šiandien eidama pamačiau, kad kiaušiniai pigesni turguje nei PC, aš šiaip atidžiai skaičiuoju, pirkimas turguje nervina, kad nespėji suskaičiuoti, kiek už ką pasvėrė, jei perki daugiau, tas labiausiai nervina, nes nevaikščiosi su skaičiavimo mašinėle, o apgaudinėt tai beveik visos apgaudinėja, prie bendros sumos po kelis centukus arba po lituką doh.gif
Atsakyti
Aš tai turguje perku tik vaisius, o mėsa tai ne, nes seniau pirkdavau tai pasenusę pastoviai įkišdavo. Bet ir vaisių dažnai būna nusukta svorio. Kartą pirkau mandarinų 4 kg,parsinešiau namo pasisvėriau 2,8kg schmoll.gif Labai jau ten suka tos pardavėjos g.gif Ir dar prašai pvz:du kilogramus kažko tai prideda ir sako ar gerai biškį daugiau biggrin.gif kad tik kuo daugiau įkišti.
Atsakyti