Įkraunama...
Įkraunama...

Ar apsipirkinėjate turguje?

O aš kartais nusiperku kokį mažesnį maisto produktą. Pavyzdžių, saldumynų būna turguj neblogų ir visai skanių bigsmile.gif Bet mėsos ir paukštienos ir piemo tai turguj jokiu būdu neperku, man atrodo vis kad šie produktai ten visada ilgiau užsiguli, nei prekybos centruose, tad ranka nekyla. o ir išvaizda nekokia būna dažnokai. Ir didelio kainų skirtumo nuo parduotuvių nepastebiu kažkaip m 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamikadzė: 06 balandžio 2008 - 14:28
As tai pries didesne svente i turgu vaziuoju darzoviu- pigiau, svieziau
Atsakyti
vaisius ir darzoves blush2.gif
Atsakyti
Na nelabai megstu turgu schmoll.gif . Bet kartais kazko nusiperkam. Tik kad ten labai butu pigiau tai negaliu pasakyti g.gif . Kainos labai panasios i PC. Man del keliu Ct ar Lt neapsimoka iki turgaus vaziuoti schmoll.gif
Atsakyti
As nuvaziuoju. Bet ne i ta didiji turgu, o i mini smile.gif i ukininku smile.gif kainos skiriasi labai. Pvz. pirkau turguj rukyta desra 16,90, lygiai tokia pati maximoj, kuri yra tik pakilus keletu laipteliu is to "turgaus" ten kainavo ta pati desra 22,99 smile.gif
Atsakyti
Perku vaisius ir darzoves, kai kada duonos gaminius 4u.gif
Atsakyti
Kadangi iki turgaus man eiti tiek, kiek iki didziuju PC, tai perku viska, kas patinka - ir mesos gaminius ir mesa, ir zuvi, ir vaisius. Pieno, kiausiniu, duonos, saldainiu ir t.p. neperku turguje. Darzoves perkame bazeje, ten irgi daznai bunam, specialiai nevaziuojam, tai pakeliui smile.gif
Atsakyti
issikrausteme gyventi i uzmiesti, todel dabar turguje lankausi reciau, taciau vaziuodama pro sali butinai uzsuku nusipirkti darzoviu, vaisiu,pieno produktu ir pan.
Atsakyti
Vaisius, darzoves, kartais svezia mesa, ir rukyta labai skani mesyte, taip pat labai patinka Atlanto silke thumbup.gif nors ir neisdaryta bet zymiai skanesne nei parduotuveje supakuota file mirksiukas.gif
Atsakyti
Perku vaisius, daržoves, kartais mėsą ir varškę
Atsakyti
...patarčiau pieno produktų nepirkti turguje. Nežinot kokia gaspadinė tai darė- būna,kad viena padoriai atrodanti iš kelių kaimynių surenka sūrius ir atveža į turgų, nes tos jau nepajėgia, nes nuo ryto alc.gif, tai apie švarą ir kalbėti netenka...
Atsakyti
Mes turguje perkam tik lasinukus thumbup.gif
Atsakyti