Įkraunama...
Įkraunama...

Ar apsipirkinėjate turguje?

Aš kai ką irgi perku turguj:rūkytus gaminius,bandeles su lašinukais,plikytus sausainius su įdaru,duoną kai kada ax.gif ,nes kai kurių gaminių PC net nebūna o kiti pigiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2009 02 08, 14:33)
mielai perku, ypač vaisius ir daržoves smile.gif

Kol savo vaisių neturėjau irgi pirkdavau,bet vieną kartą akivaizdžiai per mažai man pasirodė 1 kg. obuolių,o parsinešus paaiškėjo,kad net nuo 1 kg. trūksta 150 gr. blink.gif verysad.gif ,tai nei vaisių,nei daržovių turguj niekada nebeperku schmoll.gif
Atsakyti
Jei reikia nusipirkti sausainiu-perku tik is prie mano akiu atplestos dezes, o jei taip negali buti, tada perku patikusiu sausainiu visa deze-1 kg ar 2 kg svorio. Dar perku darzoves.
Atsakyti
As turguje retai kada apsipirkineju,bet jei perku tai visuomet saltau rukytus gaminukus,labai jau jie buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EladaAA @ 2009 02 08, 22:13)
As turguje retai kada apsipirkineju,bet jei perku tai visuomet saltau rukytus gaminukus,labai jau jie buna thumbup.gif

Tikrai taip thumbup.gif Mes tai dar dazniausiai perkame is tos pacios moteriskes, tai visada pasiulo geresni gabaliuka thumbup.gif
Atsakyti
Perku šviežią, rūkytą mėsą, vaisius ir daržoves (ypač vasarą) thumbup.gif
Atsakyti
Perkame Vilniaus paukstyno produkcija,lasinukus,kartais rukytos mesytes.Vaisius ir darzoves,kiausinius. mirksiukas.gif
Atsakyti
taip, ypac vasara smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, kartais, kai susiruošiam į turgų, perkam lašinukų blush2.gif
Atsakyti
taip kartais susiruosiam, darzovyciu, lasinuku... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eule @ 2009 02 08, 17:11)
Kiek man teko susidurt tai tik pavieniai leidzia rinktis, ir dazniausiai vyrai  biggrin.gif

Perkam mes vaisius, darzoves, rukytus gaminukus.
Del vaisiu, tai jei neleidzia paciai rinktis, stebiu ka deda, ir jei koki negrazu obuoli ar kriause bando ibruki, paprasau pakeisti.
Atsakyti
As turguje perku riesutus, darzoves, vaisius, mesa. Tik pieno produktu nedrystu pirkti pas bobutes. Manau tiek turguj, tiek parduotuvej, ta mesa apdorojama taip pat kaip parduotuvej, tik man atrodo, kad turguje ji sviezesne buna nei parduotuvej, ir aisku pigesne. O kad nenusiplove ranku ja pjausto, tai manau parduotuvej dar baisiau buna biggrin.gif
Atsakyti
anksciau pirkdavau PC,bet dabar tik turguj,sestad.vaziojam is ryto.mesyte perkam,paukstena,farsas lietuviskas kalakutu thumbup.gif thumbup.gif ,iskarto is vakum .paku.be vandens thumbup.gif ,o PC kilograme gal 0.5l.vandens artodo dapilta kaip kose buna doh.gif ,o ir msyte,turim prekibos vieta nusiziureje,tai apsiperkam pas ta pacia visada,tai ji mums tik viska geresnuo pasiulo,tikrai isitikinom,net sako palaukit,toj grazesni gabaliuka paprasisiu atnes thumbup.gif ,mes per karta 150lt.paliekam pas ja,versenos,jautienos men.uztenka,dar paukstienos.man mesyte ten thumbup.gif .vytinta mesyte thumbup.gif .pieno prod.tik PC.darzoves irgi ziuriu ka deda,prasau kad puveku nedetu ir jej pamatau,sakau aciu ir einu kitur g.gif ,esu prikabi,bet geriau turgui nei norfoj zalios spalvos mesa ir paukstiena pirkt doh.gif .
Atsakyti