Įkraunama...
Įkraunama...

Ar apsipirkinėjate turguje?

Nu ir bajeristė tu rasma biggrin.gif
Atsakyti
Nu ką bajeristė moteros..Kokie jau čia bajeriai, jeigu dirbi inspketore tai anksčiau ar vėliau panašiai kažką išgirsi, kaip papasakojau. O negali žmogumi netikėt ir varyt, tai kalbiesi, klausai skundų, prašai atnešti tą blogą mėsą, kaulus ir pan. Žmogaus akivaizdoje tiri, žiūri, stebi, aiškini..
kai kurie iš nežinojimo išsigąsdavo, bet normaliai paaiškini ir išsiskiri taikiai..Kiti, kaip vėliau paaiškėdavo, "piktybiniai" fantzauotojai, maža keistuolių pasaulyje, gal šiaip dvasia silpnoka..Visko būdavo..
Va, kai teko padirbėti vet. gyd. trumpai, tai kreipėsi moterėlė, į kurios šunelį demonas lietingą naktį įsikūnijo..Būtent kai žaibavo, tai šuniui akys krauju pasruvo, jis dantimis nuplėšė metalinę grandinę ir pabėgo..Ryte močiutė šunelį rado prie būdos, o grandinė jau buvo suvirinta..Pirma ji atnešė grandinę, vėliau jau vedė šunelį egzorcizmo seansui..o tas šunelis toks uodegą pabrukęs, bailus, o moteriškė tiek giliai įtikėjusi..Parašėm šunelį palikt mums ir ateit po kelių val. Spėkit ar mes tą velnią varėm? Ne. Bet moteriškė sakė, kad daugiau šuo neputodavo, šuns akys nebešviesdavo, nebetvinkdavo krauju ir grandinės nė karto neperkando.
Tai man inspekltore teko dirbti beveik 2 metus, o vet gyd. gal pusmetį ir tai kiek spėjau patirti..kas būtų, jei taip dešimmečius dirbčiau..Gyvų istroijų rinkinys būčiau.
Atsakyti
:lol laugh.gif laugh.gif laugh.gif Nu geras cia su tais kaulais laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
SEIP VISKA PERKAME TIK CENTRUOSE, GAL KARTAIS DARZOVES TURGUJ, BET LABAI RETAI... AISKU NIEKUR NEGALI BUTI GARANTUOTAS.
RASMA, O KAS DEL MESOS PATI ESU SUSVINKUSIA NUPIRKUSI, PO TO KAI NULEKIAU, TAI TEN JIEMS VISIEMS LINKSMA BUVO, JAUCIU IKI DABAR DAR MANE KAIP SLYKSCIAUSIA PIRKEJA MINI, BET NIEKO PAKEITE JIE MAN TA MESYTE... O KAS DEL TURGAUS TIKRAI PATI MESOS TEN GYVENIME NEPIRKSIU, NES LABAI GERAI ZINAU KAS TEN DAROSI, KAZKADA MANO TEVAI TEN MES PREKIAVO, TAI KO GERO BUVO PATYS SVARIAUSI PREKEIVIAI... wink.gif
Atsakyti
Maudžiausi ir netyčia galvon trinktelėjo, kad tik Pupsas nepritaikytų sau tų pasakotų istorijų..Čia jos šiaip buvo, tikrai nenoriu Pupsai tavęs įžeist, bet jei taip nutiko, tai labai atsiprašau. Aš kartais taip pasisakau, kad tik po to suvokiu, kad gal kas įsižeist gali... g.gif
Man pasirodė labai neįtikėtina..bet jei taip būna, mamos ko jūs tylit blink.gif ohmy.gif ??? Taigi galima anoniminį skundą pateikt, net telefonu, galų gale pačią parduotuvę spaust, kad ne tik pakeistų ar pinigus grąžintų bet dar ir kaip žmogaus atsiprašytų už vargą įrodinėjant..Negąsdinkit jūs manęs tokia betvarke.
O nusipirkt pašvinkusią mėsą ir man kartais pavyksta. Neįtikėtina, bet įmanoma smile.gif Bet aš jau kaip kalakutas, snargliu gargaliuodama lekiu į įvykio vietą ir jau žviegiu taip, kad net vyrui gėda darosi smile.gif Aš ir be priežasties galiu prisikabint, tai jei dar kas pakliūna, koks nenaudėlis prekybininkas, tai atsigriebiu už visus savo diedo griekus smile.gif Visiškai tikiu, kad gali būti blogai..bet nejaugi jau tokioje parduotuvėje ir bžikų mėsoj rast galima???
Enigma, o koks mums reikalas, kaip vadina, jei tik skundas pagrįstas, tai reik reikalaut visko kas įmanoma wink.gif
Atsakyti
QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 06 07, 23:22)
:lol laugh.gif laugh.gif laugh.gif Nu geras cia su tais kaulais laugh.gif laugh.gif laugh.gif

jo ta istorija su kaulais vyrui garsiai skaiciau,tai abu prisijuokem laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
pupsi,na nepyk,bet ta istorija apie sliauziancias,baisias ,baltas riebias kirmeles is mesos man primena siaubo filma,dabar nakti nemiegosiu...
fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif
Atsakyti
Vienam S. Kingo romane buvo toks epizodas, kai buvo vienas apkunus vaikinas, kuris mego tokius kaip sausainius ar saldzius kukuruzus. na ir ten kai prasidejo kingiskos baisybes, is tu sausainiu pradejo listi kirmeles.. Po to vaikinas daugiau i kukuruzus negalejo paziuret, per kelis menesius numete 10-20 kg, tapo futbolo komandos kapitonu ir t.t.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gal si metoda pasiulyt i skyreli norincioms liekneti?
Atsakyti
QUOTE (Vasara @ 2004 06 07, 23:59)
is tu sausainiu pradejo listi kirmeles..

ir cia reikia tokias baisybes pries miega rasyti fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *kristina*: 07 birželio 2004 - 23:02
smile.gif smile.gif smile.gif Cia kad pries miega nesinoretu ko nors uzkrimsti smile.gif

O jei griztant prie temos, tai kaip tycia pradejau darzoves pirkt turguje.. g.gif g.gif Atrode ir pigiau ir naturaliau... Braskes va pirkau vengriskas - irgi turbut nieko gero, bet ir maximose ar rimi tas pats velnias tik turbut brangiau. Ir ukininkai atrodo doresni, o va.. kaip gaunasi g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
As pagrinde apsiperku turguje. Bet is karto pasakisu, kad cia turgus tikrai skiriasi nuo turgaus Lietuvoje. Perku turguje ne delto, kad pigiau, bet del kokybes, del didesnio pasirinkimo ir del geresnio aptarnavimo. Jauciu dideli malonuma shoppintis turgui, tai tarsi mini pasaulis kur gali aplankiti ' Italija ', ' Graikija ', ' Rusija ', 'Lenkija ', ' Kinija', 'Japonija', ' Indija' ...... (nors pastarosios virtuves nemegstu, nes man ju kvapai pikina). Po ar pries shoppinimasi, patinka pasedeti turgaus kavinukese, papusryciauti ar papietauti ar seip pasimegauti pudeliu cappuccino ar late rolleyes.gif . Vaikuciai irgi nera nuskriausti, nes turguje yra zaidimu aikstele......
Tikiuosi, kad greitu laiku turgus pasikeis ir Lietuvoje, ir kad jus galesite ten isigyti ne tik geru produktu, bet ir maloniai praleisite laika thumbup.gif
Atsakyti
ziuriu visos higienistes susirinke. Is tikro ir turguj ir prekybos centre nezinai ka nusipirksi. jus galvojat ta piena kur parduotuvese, gamina laikydamiesi 100% higienos reikalavimu, nu tikrai nepatikesiu, o mesa ispjausto juk irgi nezinom kokiais peiliais ir ant kokiu stalu. Galiu papasokot kaip kavinese maista gamina, konkreciaicčia taip buvo pries kokius 6 metus Kauno sauletekyje, nezinau ar dar jis tebera, gal taip jau ir nebedaro. Ten kavines virtuvej budavo saldymo kamera, tai po ta kamera ziurkes begiodavo, karbonadus apvaiksciodavo, apkramtydavo, tai jus galbojat juos kas nors ismesdavo? tad butumet optimistes, tuos pacius apkramtytus karbonadus apipjaustidavo jei labai apkramtyta ir kepdavo, patiekdavo i parduotuve, kad gyventojai pirktu. O misraine maisydavo ne saukstai, o rankomis, o ka zinai kokios ten rankos, ka tas zmogus veike pries tai. Is vis jei taip rimtai ziuret tai is vis valgyt yra nehigieniska. o tos "Bulvytes" kur buna parduotuves, jos gaminamos is senu pabaigusiu galiojima tortu, sumaisoam pridedama dar trupiniu ir i vitrina, nesakykit, bet jos skanios. Meduolius kai kuriuos irgi gamina is senu pabaigusiu galiojima tortu, sausainiu. O ta "slapainka" desra yra is visu mesos subproduktu: skarandziu, kepenu ir t.t., bet skanu, valgom. Is tiesu tai ta kas labai skanu is tikro yra ne is kokiu produktu gaminama, jei zinotumem is ko tai tikrai nevalgytumem. As tai jau su ta mintim senai susitaikiau, kad nezinai ka nusipirksi, ar prekybos centre ar turguj. Taigi pirkdamas visada pasiziuri koks produkta, o turguj dar ir kaip pardavejas atrodo. dar kazkuri minejo apie darzoves auginamas pardavimui, cia irgi kaip kossk zmogus, tevai paraduoda bulves, morkas, bet jos auga visos viename lauke ir pardavimui, ir valgymui ir jei gauna trasu tai visos vienodai. O zinau kelis zmones, kuri augina bites ir paradvineja medu tai jie sena medu praeitu metu istirpina ir pardavineja kaip sviezia, kiti bites maitina cukrum, taigi tas medus nesigauna 100%.
Atsakyti
Mes tai turguje perkame darzoves- man jos skanesnes nei prekybos centruose rolleyes.gif
Atsakyti