Atize, tu matyt kaime niekada nebuvus, gera bajeri suskeliai. karves girdo antibiotikais, kaime augus bet tokio bajerio negirdejau

o jei rimciau poradetum ziuret tai jau sakaiu, kad ir valgyt butu pavojinga.
QUOTE (toja @ 2004 06 09, 08:23) |
O mano teveliu karves matyt labai islepintos ![]() |
QUOTE (toja @ 2004 06 09, 07:38) |
muzika karvems cai tai geras ![]() ![]() ![]() grietine ir sviestas pas mane saldytuve ir be priedu isilaiko 2 sav. netgi piena viena kart islaikiau 2 sav ir neapgyzo, bet laikiau gerai uzsukta plastikiniam butely ir po kamera, pas mane saldytuvas dar senas, tarybinis tai saldo tolka piesnia. o piena sintetini, jei taip galima pavadint, buvau nusipirkus, bet jau senokai, atrodo marijampoles buvo, tai galiojo 3 men. ir skonis buvo labai panasus i naturalu, bet dabar jau neberandu tokio, kaip be butu man tas pienas labai patiko. o parduotuvinis pienas man primena vaikyste, kai darzeli reikdavo gert virinta. uz tai parduotuvej ir labai retai perku.[/color] |
QUOTE |
O paprasta virtuvinė gudrybė, kad pienas ilgiau negižtų, net jei jo galiojimas trumpas, tai jį atvirint įdėjus arb.š. cukraus vienam litrui pieno Čia kaip šeimininkė galiu pasakyt |
QUOTE (*kristina* @ 2004 06 04, 14:29) | ||
oi cia jau seniai zinoma,kad saslykus daro is sugedusios mesos,ja uzmarinuoja ir nesijaucia nei kvapo nei skonio..dar apie desras,lydytus surius- picom viska picom..manau,net ir didziuosiuose prekybos vietose.. o kas dedama i saldytus virtinukus?irgi pasenusi mesa.. galiu dar isivaizduot is ko daromi buljonai.. |