Įkraunama...
Įkraunama...

Ar apsipirkinėjate turguje?

Noreciau paklausti, gal kas tiksliai zino ar tiesa yra tai, kad "Vienas is Didziausiu Prekybos Tinklu" biggrin.gif uzpirko visa gamybos linija misrainems "reanimuoti", t.y. perplaunamos pasenusios misraines ir is naujo idedamas majonezas blink.gif Jeigu kas tiklslai zino butinai parasykit, nes nors tu misrainiu ir neperku, bet kai su draugais saslyku vaziuojam, kartais ir paimam...
Sorry, kad nelabai i tema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuzi: 29 birželio 2004 - 15:00
eina sau blink.gif jeigu jau mišrainės reanimuojamos
ot atėjo laikai, jau ir daržoves nebelabai sveika valgyti ir iš vis pavojinga gyventi blink.gif
Atsakyti
Na nelabai tikisi, kad mishraines tokiu budu reanimuotu. Gi su majonezu pabuve ir tos pacios darzoves pakeiciai ir ishvaizda, ir skonis pakinta, kazin ar naujas majonezas beishgelbetu jas. Ir pagaliau ar apsimoketu i toki dalyka investuoti pinigus rizikuojant pasigadinti savo ivaizdi.......
Atsakyti
oho del tu mishrainiu blink.gif
kadangi pazystama dirbo viename ish didziausiu tinklu, -tai zinau tiksliai, kad mesos su prieskoniais pirkti negalima. t.y tos mesos kur jau buna ishvoliotos prieskoniuose arba padazuose. turbut nereikia sakyti kodel.
ash "savo" turgelyje perku tik darzoves, vaisius, kartais batona ar duona. jeigu bunu bazeje kartais ten nusiperku mesos mesos turguje. ziurejau televizijos laida, -tai sake, kad ten grieztesnes salygos negu parduotuvese.
Atsakyti
Nepirkite turguje tresniu, nes siandien nusipirkau ir pasibaisejau, visos buvo su kirmelem mad.gif . Tai aciu dievui, kad pirma uoga nenurijau, o pusiau perkandau ir pamaciau. Bet uz tat teko visas ismesti sad.gif . Taip kad su tresnem reikia atsargiau, nes galima nusipirkti farsiruotu tresniu wink.gif .
Atsakyti
QUOTE (Zhuzi @ 2004 06 29, 12:58)
Noreciau paklausti, gal kas tiksliai zino ar tiesa yra tai, kad "Vienas is Didziausiu Prekybos  Tinklu"  biggrin.gif uzpirko visa gamybos linija misrainems "reanimuoti", t.y. perplaunamos pasenusios misraines ir is naujo idedamas majonezas blink.gif Jeigu kas tiklslai zino butinai parasykit, nes nors tu misrainiu ir neperku, bet kai su draugais saslyku vaziuojam, kartais ir paimam...
Sorry, kad nelabai i tema...

Taip, sita zinau, mano drauge kuri laika su misrainem Maximoj dirbo, tai taip ir yra, majonezines misraines yra reanimuojamos... blink.gif Ir siaip ji ten man tiek visko pripasakojo apie zalia mesa, kepsnelius visokius, pusfabrikacius... ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (nika1 @ 2004 07 06, 15:26)
Nepirkite turguje tresniu, nes siandien nusipirkau ir pasibaisejau, visos buvo su kirmelem mad.gif . Tai aciu dievui, kad pirma uoga nenurijau, o pusiau perkandau ir pamaciau. Bet uz tat teko visas ismesti sad.gif . Taip kad su tresnem reikia atsargiau, nes galima nusipirkti farsiruotu tresniu wink.gif .

Turbūt visos trešnės būna su kirmelėm. Mes kažkada Bulgarijoj jų kokį centnerį surijom, ir tik po mėnesio , paskutinę dieną, matyt iš persisotinimo, pradėjom po jas knaisiotis. Visose tokie riebūs vikšrai buvo. Siaubas blink.gif įsivaizduoju kiek per tą mėnesį mes jų surijom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (vobla @ 2004 07 14, 12:04)
Turbūt visos trešnės būna su kirmelėm. Mes kažkada Bulgarijoj jų kokį centnerį surijom, ir tik po mėnesio , paskutinę dieną, matyt iš persisotinimo, pradėjom po jas knaisiotis. Visose tokie riebūs vikšrai buvo. Siaubas blink.gif įsivaizduoju kiek per tą mėnesį mes jų surijom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Net visos pries pora valoandu valgytos tresnes sukilo nuo tokiu vaizdu vaizduoteje
Atsakyti
Oi kaip laukiu vysniu is tevu sodo. Jau greit... tongue.gif
Vakar is bedos turejau pirkti kepta vista Maximoj, tai atsiprasau visu valganciu, jautesi siek tiek "padlos" kvapas sad.gif Bet surijom, ir kol kas tfu tfu per kairi peti (atsiprasau stovinciu uz manes...) ir visai nieko... g.gif Geriau paciai vistuke issikept...
Atsakyti
Radau braškėj kirmėlę, tokią ploną, ilgą ir gelsvą dry.gif Tai dabar baisu visą susigrūsti į burną, o man taip patikdavo tongue.gif Gal ji netyčia atsirado g.gif
Atsakyti
Man turgus ne vieta pirkti maisto produktus, o ypač vaikams. Kokios ten laikymo są.lygos, higiena. Aš pati kažkada, prieš 10 metų padėjau tėčiau prekiauti turguje, todėl maisato prekėms ten skelbiu griežtą ne.
Atsakyti
dabar man pasakykit kur geriau pirkti žalią mėsą jei turguose bardakas, o parduotuvėse ir centruose vėl nesamonės daromos g.gif sad.gif Siaubas, dabar jau viską ir visur baisu pirkti. Bet dabar tai nevažiuosi į kaimą ir nepirksi visos kiaulės mėsai sad.gif Patarkit gal žinot kur geriausiai pirkti mėsą Kaune, kažkaip baisu rizikuoti vaiko sveikata
Atsakyti