Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia ta, ideali žmona?

QUOTE(emsi @ 2006 10 07, 10:42)
Vyrai ar moterys- suredyti taip pat- visi mes begam nuo monotonijos, kurios ne paslaptis- pasitaiko kiekvienoje seimoje  cia nelabai tiktu pasakymas 'gera' tu ar nelabai
Gerai, kai santuoka yra viena ir IDEALI, taciau jei nenusiseke 1-a karta, nemanau, kad blogai noreti ir siekti buti laimingu antra karta 
Tai aš ir nemanau, kad blogai, bet kad antrąkart ištekėjusi būsi geresnė žmona, tai tikrai nesąmonė, taigi ne tas pats vyras, o su kitu vyru, tai kiekviena santuoka kai pirmoji g.gif

Na taip, bet patirties jau busi sukaupusi, zinosi kokio vyro tikrai nepasirinktum antra karta biggrin.gif Na o toliau, stengsies ir pati nedaryti klaidu...
Nezinau, sudetinga cia ka nors pasakyti. Manau, kad kiekvienas cia is savo varpines kalbam ax.gif Objektyvumo ir universalaus patarimo - be sanso blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 03 26, 18:03)
Susipazinau su simpatiska rusaite  wub.gif ,nezinau ka daryti blush2.gif

bigsmile.gif Nusivesti į kiną bigsmile.gif

QUOTE(Viesulas @ 2006 07 19, 09:29)
Nezinau ar visai cia i tema bet koks skirtumas ar ne? As noreciau pasikuduliuoti su grazia merguzele. smileysex.gif

mastau.gif O tai kur rusaitė prapuolė?

QUOTE(stirnuke @ 2006 09 22, 16:58)
As visai ne i tema, bet ENIGMOS vaiku vardai nepaprastai grazus  smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 02 12, 15:21)
Tikiuosi kad ji laiminga, siaip panasu kad laiminga. Bet norejau pasakyti kad mes vyrai mylime vienodai viska. Ar tai masina ar tai zmona. Tiesiog meile zmogui yra gilesne nei daiktui, bet prioncipas tas pats. Mylim ir lepinam.

Nu cia tikrai idomu,kaip galima mylet masina ir zmona taip pat g.gif g.gif lotuliukas.gif Bet turbut gerai,kad bent jau lepina,nes maniskis mane bijo lepint ir nuolat pareiskia,kad bobu lepint nevalia schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(emsi @ 2006 10 05, 16:08)
Esu issiskyrusi. Ir dabar, manau, kad antra karta istekjusi - buciau geresne zmona. Kaip paklausai tu jaunu mergaiciu kalbas - tai tik pagalvoju: "Dieve, Dieve kokia as gera buciau...
tai tipo kuo daugiau santuokų tuo geresnė žmona? blink.gif absurdas kažkoks, man tai santuoka turi būti viena, o tik po daugelio metų galima ir nuspręst, kokia ta idealioji. g.gif Tai aišku, kad vyresnių požiūris skiriasi, bet čia labiau nuo asmenybės priklauso, gali ir jaunų kalba būt gera thumbup.gif o į kitus žiūrint visada pats geresnis atrodai, kažin kodėl...a?O kad ir gera būtumėt gal vyrui 'geros' nereiktų schmoll.gif

Tai zinoma gali but kiek nori nuolanki,pataikaut,o vistiek kai nusibosi tapsi siokia ir anokia doh.gif Pati tai isbandziau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Viesulas @ 2006 07 21, 11:45)
gal tu gera lovoje?Gal tik del to jis su tavimi?

Nu ir istvirkes tas viesulas,bet tiesos jo zodziuose yra... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Viesulas @ 2006 09 24, 00:39)
Siandiena ziuredamas sokiu desimtuka nusprendziau kad mano zmona dar turetu buti ir pramoginiu sokiu sokeja,vot!user posted image

Nu ko tu dar prisigalvosi lotuliukas.gif Jei ji bus sokeja,tai tiek ja ir matysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ar tau uztektu i ja per telika paziuret lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 07 21, 11:53)
Pavydžiu aš tokioms kaip tu. Čia reikia sugebėt taip elgtis ir išlaikyt vyra. Kai matau tokias poreles iškyla kalusimas, Jis asilas, ar kuo apgirdytas smile.gif (išduok paslaptį tongue.gif ) ?
...
O gal yra kokia vyrų perauklėjimo įstaiga tongue.gif ?

Na, man irgi taip pasirodė. Mano žmonoje tai mane ypač nervina, kad nesitvarko... Bet kita vertus, tikriausiai pas sėkmingą verslininką tarnaitės ateina tvarkytis, taigi nieko nuostabaus - ir marškinius išlygina, ir VYRO spintą sutvarko, gal ir valgyti pagamina. Tada moterį bepigu mylėti, nes tik tai ir yra jos funkcija - myti mylimai... Kai pagalvoji, tai aš irgi norėčiau būti tokia moteris wink.gif
Atsakyti
O jus mielieji tik ir stengiates moteri paversti pelene.Nesusiverskit, tai ir tvarkyt nereikes bigsmile.gif Uzkrauna moteriai nesibaigiancius darbus,o paskui vakare dar tikisi nuostabaus sekso. schmoll.gif Kur cia begali ko noret,kai kojas gelia ir akys merkias. schmoll.gif Jei pagaliau turetumet kiek supratimo,tai padetumet brangiai zmoneliai sumazint tu darbu sarasa. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(petelne @ 2006 10 24, 22:41)
O jus mielieji tik ir stengiates moteri paversti pelene.Nesusiverskit, tai ir tvarkyt nereikes bigsmile.gif Uzkrauna moteriai nesibaigiancius darbus,o paskui vakare dar tikisi nuostabaus sekso. schmoll.gif Kur cia begali ko noret,kai kojas gelia ir akys merkias. schmoll.gif Jei pagaliau turetumet kiek supratimo,tai padetumet brangiai zmoneliai sumazint tu darbu sarasa. rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
[QUOTE] QUOTE(petelne @ 2006 10 24, 22:41)
O jus mielieji tik ir stengiates moteri paversti pelene.Nesusiverskit, tai ir tvarkyt nereikes Uzkrauna moteriai nesibaigiancius darbus,o paskui vakare dar tikisi nuostabaus sekso. Kur cia begali ko noret,kai kojas gelia ir akys merkias. Jei pagaliau turetumet kiek supratimo,tai padetumet brangiai zmoneliai sumazint tu darbu sarasa.

O paskui nepatenkinti bumba ir varo i sona pasidairyti, kol jie uodega patys sau prisignybia, o tai tada ir ant keliu parpuola ir galus planuoja dalytis. Taip ir noris vyrams pasakyti, galvok virsutine galva, nes apatine mastymo produktu negamina. Sakysit piktai parasiau, gal but, bet manau teisingai.

Atsakyti

Saunuole! cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiukcia: 27 spalio 2006 - 14:16
fainai jus cia apie gyvenimo tiesas kalbat... teisingai negalima visko zmonai uzkraut, bet ir zmona neturi pratinti nuo pat pradziu kad viskas jos padaryta arba pasakysiu kitaip moteris neturetu isivaizduoti kad vyras uz ja padarys darbus blogiau, tada viskas bus ciki aisku 100 proc.garantiju nera bet... esu su savo vyru 11 - us metus ir dar vis traukiamm vienas kita bigsmile.gif mirksiukas.gif , aciu dievui... linkiu visiems pagalvoti kuo galetum pradziuginti vieni kitus ir tuo paciu maloniai nustebinti
Atsakyti
Saunuoles jus cia mergickos thumbup.gif taip ir toliau. As tai saviskiui nenusileidziu ner cia ko hihihi.gif Kodel as turiu lakstyti liezuvi iskisus o jis tik TV ziuretu g.gif Taip nebus! Pas mus tai dirbam abu. Jei as tvarkausi jis valgyti daro, arba atvirksciai. O jei koks baliukas nusimato tai plusam abu, nes pas mus abejus ateina tai ir dirbkim kartu clap.gif
Atsakyti
[COLOR=red][quote=uogute,2006 08 04, 23:39]
pavaryti ple, juk ruses lovoje ypatingos bobos, ir zinau tokiu ''ypatinguju'' per kurias vyrai paliko seima ir vaikus.. PETELNE:
_Uogute,ypatinga lovoje gali but ir tu,jei tik noro turi tokia but.Reikia tik pasiskaitinet apie tai ir nebut kokiai surugelei 4u.gif Ir netiesa,kad rusaites gerenes uz lietuves. schmoll.gif pazystu viena,kuria vyras turi savaite lepint,kad meiles gautu. ax.gif O taip pat zinau daug lietuvaiciu[draugiu],kurioms lovoj niekas nera tabu. biggrin.gif Vyrai kurie pavercia zmonas namu tarnaitemis netenka tos laimes turet idealia zmona lovoje,nes kai esi pavargusi tesinori vieno:gero poilsio vacation1.gifO patys paskui iesko meiluziu,kurios butu puikios lovoj :sexTai pagaliau tegu apsisprendzia jie patys ko nori biggrin.gif Juk patys toli grazu neidealai box.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petelne: 17 lapkričio 2006 - 11:16
[quote=petelne,2006 11 17, 11:12]
[COLOR=red][quote=uogute,2006 08 04, 23:39]
pavaryti ple, juk ruses lovoje ypatingos bobos, ir zinau tokiu ''ypatinguju'' per kurias vyrai paliko seima ir vaikus.. PETELNE:
_Uogute,ypatinga lovoje gali but ir tu,jei tik noro turi tokia but.Reikia tik pasiskaitinet apie tai ir nebut kokiai surugelei 4u.gif Ir netiesa,kad rusaites gerenes uz lietuves. schmoll.gif pazystu viena,kuria vyras turi savaite lepint,kad meiles gautu. ax.gif O taip pat zinau daug lietuvaiciu[draugiu],kurioms lovoj niekas nera tabu. biggrin.gif Vyrai kurie pavercia zmonas namu tarnaitemis netenka tos laimes turet idealia zmona lovoje,nes kai esi pavargusi tesinori vieno:gero poilsio vacation1.gifO patys paskui iesko meiluziu,kurios butu puikios lovoj :sexTai pagaliau tegu apsisprendzia jie patys ko nori biggrin.gif Juk patys toli grazu neidealai box.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif , Bet kaip jiems tai įrodyt g.gif
Atsakyti