Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia ta, ideali žmona?

Ideali žmona - kuri žino, jog yra moteris, supranta kuo moteris skiriasi nuo vyro ir nebando pati tapti vyru ir iš vyro padaryti bobos.
[/quote]

Pritariu tau drinks_cheers.gif Labai gerai pasakei!
Kalbant apie idealius vyrus ir moteris, tai cia bendros tiesos nebus, esme tame, kad mes visi skirtingai suprantame ta idealia antra puse ir norai bei reikalavimai jam/jai taip pat yra skirtingi..
Gyvenant kartu nereiktu galvoti kaip kuriam ant galvos uzlipti biggrin.gif cia tikrai netinkamiausia vieta tam rolleyes.gif Cia reikia bendru pastangu bruzinant abieju kampus bendrai gerovei bei sventai ramybei ateityje thumbup.gif
Vo taip smile.gif
Atsakyti
mano manymu idealiu nebuna buna tik labai didele meile ir ideali santuoka o ar ji bus ideali priklauso nuo abieju zmoniu svarbiausia kad vienas kita suprastu palaikytu betkokioja situacijoje moketu susitaikyti su gyvenimo partnerio minusais ir trukumais, ir svarbiausia kad visada butu siekema kompromisu ok.gif
Atsakyti
va va, kompromisu ieskojimas- nes pritarimas bet kokioje situacijoje nera labai gerai... ax.gif
Atsakyti
Ideali žmona-tai natūraliai graži be makiažo, viskas kas pas ją natūralu, o papai gali būt ir silikonai biggrin.gif ,gera lovoje, skaniai daro valgyti, gerai tvarko namus,raugėja pabaigusi trečią bokalą alaus ir nešvankiai keikiasi kai ronaldo ne į tuos vartus muša biggrin.gif thumbup.gif g.gif unsure.gif verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(emsi @ 2006 10 01, 08:57)
Ideali žmona-tai natūraliai graži be makiažo, viskas kas pas ją natūralu, o papai gali būt ir silikonai biggrin.gif ,gera lovoje, skaniai daro valgyti, gerai tvarko namus,raugėja pabaigusi trečią bokalą alaus ir nešvankiai keikiasi kai ronaldo ne į tuos vartus muša biggrin.gif  thumbup.gif  g.gif  unsure.gif  verysad.gif  schmoll.gif

Nu tu čia pavarei blink.gif Tai gal tokią turi
Atsakyti
QUOTE(emsi @ 2006 10 01, 10:57)
Ideali žmona-tai natūraliai graži be makiažo, viskas kas pas ją natūralu, o papai gali būt ir silikonai biggrin.gif ,gera lovoje, skaniai daro valgyti, gerai tvarko namus,raugėja pabaigusi trečią bokalą alaus ir nešvankiai keikiasi kai ronaldo ne į tuos vartus muša biggrin.gif  thumbup.gif  g.gif  unsure.gif  verysad.gif  schmoll.gif

jau zinau kur tokios zmonos ieskoti .... biggrin.gif
sporto bare prie didelio alaus bokalo drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu tu čia pavarei Tai gal tokią turi

Nu kiek žinau tai aš moteris biggrin.gif Na tiesiog daug vyrų pasisakymų girdėjau, kad tokia žmona būtų geriausia g.gif , bet kita vertus su tokia pagyvenę, greit nuomones pakeistų, pritrūktų jiems moteriškos dvasios biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Liuks EMSI , manau, įnešei linksmos nuotaikėlės visiems, tiek vyrams tiek moterims - visi liko lengvai šokiruoti 4u.gif
Atsakyti
Esu issiskyrusi. Ir dabar, manau, kad antra karta istekjusi - buciau geresne zmona. Kaip paklausai tu jaunu mergaiciu kalbas - tai tik pagalvoju: "Dieve, Dieve kokia as gera buciau...
Atsakyti
Esu issiskyrusi. Ir dabar, manau, kad antra karta istekjusi - buciau geresne zmona. Kaip paklausai tu jaunu mergaiciu kalbas - tai tik pagalvoju: "Dieve, Dieve kokia as gera buciau...
tai tipo kuo daugiau santuokų tuo geresnė žmona? blink.gif absurdas kažkoks, man tai santuoka turi būti viena, o tik po daugelio metų galima ir nuspręst, kokia ta idealioji. g.gif Tai aišku, kad vyresnių požiūris skiriasi, bet čia labiau nuo asmenybės priklauso, gali ir jaunų kalba būt gera thumbup.gif o į kitus žiūrint visada pats geresnis atrodai, kažin kodėl...a?O kad ir gera būtumėt gal vyrui 'geros' nereiktų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(emsi @ 2006 10 05, 16:08)
tai tipo kuo daugiau santuokų tuo geresnė žmona? blink.gif absurdas kažkoks, man tai santuoka turi būti viena, o tik po daugelio metų galima ir nuspręst, kokia ta idealioji. g.gif Tai aišku, kad vyresnių požiūris skiriasi, bet čia labiau nuo asmenybės priklauso, gali ir jaunų kalba būt gera thumbup.gif o į kitus žiūrint visada pats geresnis atrodai, kažin kodėl...a?O kad ir gera būtumėt gal vyrui 'geros' nereiktų schmoll.gif

Vyrai ar moterys- suredyti taip pat- visi mes begam nuo monotonijos, kurios ne paslaptis- pasitaiko kiekvienoje seimoje verysad.gif cia nelabai tiktu pasakymas 'gera' tu ar nelabai
Gerai, kai santuoka yra viena ir IDEALI, taciau jei nenusiseke 1-a karta, nemanau, kad blogai noreti ir siekti buti laimingu antra karta smile.gif
Atsakyti
Vyrai ar moterys- suredyti taip pat- visi mes begam nuo monotonijos, kurios ne paslaptis- pasitaiko kiekvienoje seimoje cia nelabai tiktu pasakymas 'gera' tu ar nelabai
Gerai, kai santuoka yra viena ir IDEALI, taciau jei nenusiseke 1-a karta, nemanau, kad blogai noreti ir siekti buti laimingu antra karta
Tai aš ir nemanau, kad blogai, bet kad antrąkart ištekėjusi būsi geresnė žmona, tai tikrai nesąmonė, taigi ne tas pats vyras, o su kitu vyru, tai kiekviena santuoka kai pirmoji g.gif
Atsakyti