Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia ta, ideali žmona?

QUOTE(petelne @ 2006 10 24, 22:41)
O jus mielieji tik ir stengiates moteri paversti pelene.Nesusiverskit, tai ir tvarkyt nereikes bigsmile.gif Uzkrauna moteriai nesibaigiancius darbus,o paskui vakare dar tikisi nuostabaus sekso. schmoll.gif Kur cia begali ko noret,kai kojas gelia ir akys merkias. schmoll.gif Jei pagaliau turetumet kiek supratimo,tai padetumet brangiai zmoneliai sumazint tu darbu sarasa. rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 02 14, 09:47)
Mna reikalinga sios moters priesingybe:
Pritinga
Turinti daug draugu ir draugiu
puikiai bendraujanti su visais (tiek vyrais tiek moterimis)
puikiai zinanti kas yra sampunas ir kirpykla
sedinti namie kai nori ir ne namie kai nori
puikiai vairuojanti automobili, ypac nardanti kamsciuose (ismokiau!!!)
ir zodziu visi kiti komunikabilios siuolaikines moters bruozai...
Taigi as tokia kuo puikiausia radau ir patenkintas!

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Viesulas,]
Cia mano nuomone viena diena gerai i kaili ikreti o kita diena nuejai apkabinai,pabuciavai ,pasisnekejai ,tai ji tokia butu laiminga... thumbup.gif (praktikoje dar tai nepanaudojau
Nu i kaili tai gal ir nederetu krest.Bet,kai vos pradejom gyvent,tai vyras mane kaip kareivi stramuzino doh.gif Ryziai ne purus----gerkle paleisdavo ir nevalgydavo,tekdavo sunim iskratyt. doh.gif Ras bulve neiskepusia---gerkle paleista,nebevalgo doh.gif O dieve doh.gif viska imdavau i sirdi,isbegdavau paverkti cray.gif cray.gif Bet jis tuoj ateidavo atsiprasyt,kad pasikarsciavo console.gif O va dabar nereiskia jokiu pretenziju,o jei ko uzsiputoja,tuoj nugesinu savo isversta gerkle.Bet jau 4metai nera nei atsiprasymu,nei apsikabinimu verysad.gif Tai gal geriau buvo anais metais g.gif smile.gif
Atsakyti
Petelne, seksovas avataras.
Atsakyti
[quote=petelne,2006 11 18, 13:45]
[quote=Viesulas,]
Cia mano nuomone viena diena gerai i kaili ikreti o kita diena nuejai apkabinai,pabuciavai ,pasisnekejai ,tai ji tokia butu laiminga... thumbup.gif (praktikoje dar tai nepanaudojau
Nu i kaili tai gal ir nederetu krest.Bet,kai vos pradejom gyvent,tai vyras mane kaip kareivi stramuzino doh.gif Ryziai ne purus----gerkle paleisdavo ir nevalgydavo,tekdavo sunim iskratyt. doh.gif Ras bulve neiskepusia---gerkle paleista,nebevalgo doh.gif O dieve doh.gif viska imdavau i sirdi,isbegdavau paverkti cray.gif cray.gif Bet jis tuoj ateidavo atsiprasyt,kad pasikarsciavo console.gif O va dabar nereiskia jokiu pretenziju,o jei ko uzsiputoja,tuoj nugesinu savo isversta gerkle.Bet jau 4metai nera nei atsiprasymu,nei apsikabinimu verysad.gif Tai gal geriau buvo anais metais g.gif smile.gif
[/quote]
Tai tu turėjai omenyje JEI MUŠA VADINASI MYLI lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Viesulas,2006 11 19, 18:16]
Petelne, seksovas avataras.
ax.gif ax.gif Nu tai aisku vyrams seksovas p...s,o moterims dieviskas kudykelis. biggrin.gif

Papildyta:
[quote=yyla,2006 11 19, 20:32]
Tai tu turėjai omenyje JEI MUŠA VADINASI MYLI lotuliukas.gif
Graudu
cray.gif ,bet kazkas tai tokio.Juk daba tai is vis nieko nevyksta,tarsi butume sukriose senei blush2.gif Taip ir lauki kazkokiu idomybiu,bet va jau 4 metai jauciuos kaip apmirus,gal reik kazka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(petelne @ 2006 11 19, 21:29)
Graudu
cray.gif ,bet kazkas tai tokio.Juk daba tai is vis nieko nevyksta,tarsi butume sukriose senei blush2.gif Taip ir lauki kazkokiu idomybiu,bet va jau 4 metai jauciuos kaip apmirus,gal reik kazka daryt g.gif

nu gal geriau but sukriosus sene, bet be melyniu, nei jaunikle su fingalais blink.gif

o siaip gi leliu turit, tai gal jau nera taip, kad nieks nevyksta blink.gif visgi vyksta kazkas bent jau g.gif unsure.gif
Atsakyti
Cia kaip tame posakyje:otdelna spali,no dieti byli lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai va prie 4metus nebuvo tam salygu...Dabar jau nebezinau kas darosi g.gif Vakare bunu pavargus nuo darbu,o rytais vyras mieliau laika praleidzia internete,paskui eina darbuotis g.gif :hmKartais norisi ji gerai prikult bash.gif gun_bandana.gif Turbut nebereikalo as jam 8--toji blink.gif
Atsakyti
QUOTE(petelne @ 2006 11 20, 14:35)
Turbut nebereikalo as jam 8--toji blink.gif

blink.gif 8-oji zmona blink.gif ???

Atsakyti
nesupratau ir aš dėl to "aštuntoji"?
Atsakyti
[quote=Lucky81,2006 11 21, 19:22]
nesupratau ir aš dėl to "aštuntoji"?
Nu tai ir sakau,kad baisiai isrankus doh.gif ,nes su visom pagyveno ir ne viena netiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
Ziuriu,kd nuo temos nukrypom,o ir vyrus atbaidem blink.gif Juk kalbejom apie kazkokius idealus lotuliukas.gif Tai va mano vyro idealas tai tokia zmona: 1.tyli kaip pelyte 2.darbsti kaip bitute. 3.paklusni ir istikima kaip suo. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Va čia tai geras pastebėjimas, bet turbūt turėtų "ištikima kaip šuo" pirmoj vietoj būti. Manau ne vienas vyras su tuo sutiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucky81: 24 lapkričio 2006 - 02:55