Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia ta, ideali žmona?

Na Viesule jei jau vyro finasinė padėtis labai gera ir jam tik geras seksas pagrindinis rodiklis moteryje, tai gal parasčiau pasisamdyti gražių, aukšto lygio šios srities profesionalių tai ir įvairovė bus didesnė? Tavo logika kiek suprantu tokia, tai jei moteris negamina, netvarko tavo rūbelių, nėra nuolanki ir pamynus savo charakterį bei norus, arba nėra gera lovoje tai ji niekam nereikalinga, tai stipriai išnaudotojiškas požiūris į moterį, moteris visų pirmą yra asmenybė, kurios vertė nėra sprendžiama pagal patarnavimus vyrui, kaip gerai, kad kuo toliau tuo daugiau tenka sutikti šaunių vyrų su tokiu mąstymu thumbup.gif
Atsakyti
Sakyčiau, o kas čia blogo, kad viena asmenybė šeimoje pagamina skanią vakarienę NAMIE, o kitas asmenybė tuo tarpu prileidžia vonią ar padaro masažiuką? Gal čia ir ne kiekvieno vakaro scenarijus, bet nematau jokio asmenybės parklupdymo, jei mylimam žmogui vakare išlygini marškinius, nes nori, kad į svarbų susitikimą nueitų tvarkingas; arba, nuėjusi į parduotuvę, įmeti į krepšį porą butelių jo mėgstamo alaus. Ir, aišku, malonu, kai tas tavo mylimas žmogus, išlikdamas asmenybe, karts nuo karto tave taip pat palepina tavo mėgiamais dalykais. Juk darydami ką nors dėl kito (ne visada pačius maloniausius dalykus) tik stiprėjame kaip asmenybės, nuo vaikiško egocentrizmo eidami link gilesnės brandos. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mersedes @ 2006 07 21, 10:37)
Mane myli, ir aš atrodau Jam ideali: esu impulsyvi, kartais keliu isterijas, valgyti nedarau(nes tai nebūtina, yra tam vietos kur galima pavalgyti), reikalauju daug dėmesio ir tik man vienai, spinta susitvarkau tik savo, burbu dėl išmėtytu daiktų, pabrėžiu, kad jis tikrai nėra tobulas vyras, negarbinu jo nors jis ir sekmingas verslininkas, ir žinau, kodel jis su manimi buna, nors aplinkui daug merginų svajojančių apie tokį vyrą, nes jam reikia iššūkių, jis žino, kad jei kas man nepatiks aš susidėsiu daiktus ir išeisiu, taip jau  buvau pasielgus, ir jam tai kainavo daug pastangų mane susigražinti, tiesiog Jam Aš tokia atrodau ideali, nors daugelis vyrų tuo nepatikėtu, kartu jau esame penki metai thumbup.gif

Pavydžiu aš tokioms kaip tu. Čia reikia sugebėt taip elgtis ir išlaikyt vyra. Kai matau tokias poreles iškyla kalusimas, Jis asilas, ar kuo apgirdytas smile.gif (išduok paslaptį tongue.gif ) ?
Faktas, pati norėčiau bent iš dalies taip elgtis, bet.... Išlepinau savo vyrą, anksčiau apie pasėkmes nepagalvojau. Dabar gal jį tik kokia laidelė "Keičiu žmoną" pakeist truputėlį galėtų. Žinomą jei mainams gautų PVZ. kaip Mersedes.
O gal yra kokia vyrų perauklėjimo įstaiga tongue.gif ?
Atsakyti
Toks variantas yra superinis, kai abu dalinasi darbais, nes beabejo, jei nieko nedarysi, tai gyvensi apkiautusiuose namuose, o valgyti pas mane daryti nėra poreikio nes nėra vaikų, bet vyrai dažniausiai, tai priskiria moterims, ir pati matydavau darbe, kaip jie neskuba namo, nors darbų ir nėra, nes jeigi grįš anksčiau, tai reikės padėti namuose, pasaugoti vaikus, išleisti kur nors žmoną ir panašiai, o grižę turbūt primesdavo labai pavargusiais, nors visą vakarą darbe su kompu pražaidė, vieno tokio jaunikaičio iškart atsisakiau po frazės - užteks mamos gamintą valgį valgytį ir jos lygintus marškinius devėti, norisi žmonos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ZemuogiuPievele @ 2006 07 21, 11:37)
Sakyčiau, o kas čia blogo, kad viena asmenybė šeimoje pagamina skanią vakarienę NAMIE, o kitas asmenybė tuo tarpu prileidžia vonią ar padaro masažiuką? Gal čia ir ne kiekvieno vakaro scenarijus, bet nematau jokio asmenybės parklupdymo, jei mylimam žmogui vakare išlygini marškinius, nes nori, kad į svarbų susitikimą nueitų tvarkingas; arba, nuėjusi į parduotuvę, įmeti į krepšį porą butelių jo mėgstamo alaus. Ir, aišku, malonu, kai tas tavo mylimas žmogus, išlikdamas asmenybe, karts nuo karto tave taip pat palepina tavo mėgiamais dalykais. Juk darydami ką nors dėl kito (ne visada pačius maloniausius dalykus) tik stiprėjame kaip asmenybės, nuo vaikiško egocentrizmo eidami link gilesnės brandos.  wink.gif

Na man tai praeitas etapas, bet labai malonu paskaityt ir prisimint tokį gyvenimą. Būtent tokiu būdu ir išlepinau saviškį. Dabar taisau savo klaidas. Nors viskas atrodė taip nekalta ir iš meilės wub.gif .
NELEPINK
Patikėk viskas pasikeis gimus mažyliui, kai liksi sėdėt namie, kai padaugės darbų ir kai visą dėmesį skirsi savo naujam turteliui. O sau jo vis mažės ir mažės. Ir dar tuo tarpu to dėmesio reikalaus ir vyras. Nesuprasdamas kodėl neturi laiko, esi pavargus ir pati dar nori dėmesio.
Va tada ir baigiasi idiali pora, prasideda barniai.
Papildyta:
QUOTE(Mersedes @ 2006 07 21, 11:54)
Toks variantas yra superinis, kai abu dalinasi darbais, nes beabejo, jei nieko nedarysi, tai gyvensi apkiautusiuose namuose, o valgyti pas mane daryti nėra poreikio nes nėra vaikų, bet vyrai dažniausiai, tai priskiria moterims, ir pati matydavau darbe,  kaip jie neskuba namo, nors darbų ir nėra, nes jeigi grįš anksčiau, tai reikės padėti namuose, pasaugoti vaikus, išleisti kur nors žmoną ir panašiai, o grižę turbūt primesdavo labai pavargusiais, nors visą vakarą darbe su kompu pražaidė, vieno tokio jaunikaičio iškart atsisakiau po frazės - užteks mamos gamintą valgį valgytį ir jos lygintus marškinius devėti, norisi žmonos  blink.gif

Jo, čia jis nevykusiai pasipiršo lotuliukas.gif .
Tokiam jaunikaičiui kokia alio reklamą reikėjo po nosim pakišt, kur namų šeimininkės ieškosi darbo. Bet jei jis norėjo "Haliavu" kad tuos darbus kas dirbtų tai jau ne kas .
Atsakyti
[quote=tusiukas8,2006 07 21, 13:24]
Na man tai praeitas etapas, bet labai malonu paskaityt ir prisimint tokį gyvenimą. Būtent tokiu būdu ir išlepinau saviškį. Dabar taisau savo klaidas. Nors viskas atrodė taip nekalta ir iš meilės wub.gif .
NELEPINK
Patikėk viskas pasikeis gimus mažyliui, kai liksi sėdėt namie, kai padaugės darbų ir kai visą dėmesį skirsi savo naujam turteliui. O sau jo vis mažės ir mažės. Ir dar tuo tarpu to dėmesio reikalaus ir vyras. Nesuprasdamas kodėl neturi laiko, esi pavargus ir pati dar nori dėmesio.
Va tada ir baigiasi idiali pora, prasideda barniai.

Taigi mane irgi lepina. Vis dar ax.gif Reikia, būna, ir pagriaužiu truputuką, ir pasakau, kas nepatinka, o kartais pareiškiu, kad šią savaitė jam dėmesio skirsiu mažai ar neskirsiu visai, bo yra svarbesnių darbų. Susilinksim galvom, ar supratom viens kitą iki galo ir gyvenam toliau. Svarbiausia, kad esam sutarę, kokiais būdais sprendžiam problemas, o kad lepinti reikia ir būtina, tai ir taip abiems aišku drinks_cheers.gif
Beje, dėl lialiaus - neturim mes jo, bet natūralu, kad tuo metu šeima išsimuša iš įprastinių vėžių ir gal dar abu nesiorientuoja "kuda padatsia, kamu atdatsia". Pas mus kas antrą savaitę ateina moteris, kuri padaro "generalinę" tvarką ir dar niam niam pagamina. Taip maniškis padeda man su tvarkymusi iš savo pusės. Nebijau užtat, kad musu toli grazu neideali pora imsis bartis neatsibarti, bo as kamuosiuosi besitvarkydama ar pan. Reikia tik norėti bei mokytis susitarimo, viskas išsprendžiama cool.gif
Atsakyti
Duok Dieve, kad pas jus ir liktų tokie santykiai.
Nors kai mane mokino kitos moterys, aš jų neklausiau ir savo dainelę dainavau smile.gif . O dabar suprantu kas ir kaip.
Kai gimė lelius kaip ir viskas gerai, bet tas krūvis ant mano pečių buvo ne mažas.
Dabar dirbu turim auklę, kuri žiūri mažiuką, ir namus truputuką aptvarko, lyg ir lengviau ,ne taip pavargstu, bet laiko nerasta.

Ar aš ideali žmona? Taip.

Nors žinoma turiu savų trūkumų, kaip ir visi mes. Aš tik noriu bent kiek daugiau pagalbos iš savo vyro. Kad pats duonos atsipjautų, šaukštą pasiimtų, žinotų kur šaldytuvas namie ir kad jame yra maisto, lovą bent kartais paklotų, savo trauzus ir kojines į kelionę susirinktų ir ant manęs nerėktų kad aš pamiršau juos įdėti nes kitą kartą ir savo galvą pamiršiu. O kur dar vaikas..... doh.gif
Atsakyti
Moko visi, kas netingi, kada tik randa progą, dėl įvairiausių dalykų. Maža būdama pykdavau, paskui linksėdavau galva pritardama, bet darydavau savo. Laikui bėgant išmokau gudrybių, kaip tokius pokalbius pakreipti įdomesne linkme. Visai nupušt galima, jei imsiesi klausytis kiekvieno patariančiojo - juk ir patirtis skirtinga (ne pragyventų metų skaičių turiu omenyje), ir gyvenimo supratimas, ir vertybių skalė kitaip išsidėsčiusi. Patarimų išklausau, kai kuriuos dar ir panaudoti galima, bet gyventi tai pačiai reikia. Ir sunku dar pasakyti, kaip stipriai ir kuria linkme keičiasi kiekvienos individualios šeimos santykiai po lialiaus, po dviejų, po bankroto, po neištikimybės etc. Tikiu noro ir susitarimo galia kuriant darnius ir ilgalaikius santykius. Sorry už offtopic, įsijaučiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 03 26, 17:03)
Susipazinau su simpatiska rusaite  wub.gif ,nezinau ka daryti blush2.gif

pavaryti ple, juk ruses lovoje ypatingos bobos, ir zinau tokiu ''ypatinguju'' per kurias vyrai paliko seima ir vaikus topsecret.gif
Atsakyti
Labas. Kiekvienas mes čia išsakome savo nuomone apie tai tai kokie turėtų būti vyrai ir žmonos. Smagu girdėti, kad yra dar normalių vyrų ir tokių "nekokių", kokius pačios pasidarėme. Būtent taip ir norėjau išsireikšti - pasidarėme. Dažniausiai iš tos dodelės meilės jiems išsiauginame nekokius vyrus, kurie pradeda įsijausit į idealių vyrų vaidmenį ir tada nebemato savo antros pusės , otik save patį. Ilgą laiką nesupratau, kaip galima pakeisti savo vyrą, keičiantis pačiai. galvojau, kad tai nesąmonė. Pasirodo, kad tai tikra tiesa. Maniškis ilgą laiką buvo lepinamas ir tenkinami jo visokie norai, kol vieną dieną pamačiau, kad jis per savo storą strandą apart savęs nieko ir nebemato. Štai tada ir įvyko žemės drebėjimas. Labai džiaugiuosi, kad pagaliau užaugau, o vyrą pastačiau į savo vietą. Taigi norėtusi tiek vienai tiek ir kitai pusei palinkėti, kad gyvendami šeimoje neužmirštumėte šalia savęs esančio žmogaus ir elgtumėtės su juo taip , kaip norėtumėt, kad būtų elgiamasi su jumis. Sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai eilinį kartą įsitikinau sena tiesa paskaičiusi Jūsų pasisakymus, kiekvienam sava ar savas yra idealūs, bent jau dažniausiai ir man atrodo kad ir turi būti thumbup.gif
Atsakyti
Bliamba del tu marskiniu, moterys. Nelyginkit. Neplaukit kojiniu. Galit aisku palepint,jei vyras nusikales, bet tai neturi tapti norma. Geriau pasakykit vyrui, kad jis graziai atrodo islygintais marskiniais ir pamokykit juos issilyginti.
Neduok dieve kad jusu vyro mama aukojosi del savo sunelio, skalbe, lygino, gamino. Jei taip, auklekit is pat pradziu, veliau bus per velu.
Atsakyti