Įkraunama...
Įkraunama...

Earth & Sea line Original Cosmetics

Jo, skaičiau aprašymus, nu man širdis kol kas labiau linksta prie to su Q10, nes įeina daug antioksidantų vitaminai A,C,E ir kofermentas Q10 reikalingas stresuotai, pavargusiai odai. O nuo 30 m. organizmas vis mažiau jo sintetina ir jį pasičiumpa visi kiti organai. Nu man dar nėra 35 m., bet manau išbandysiu tą mažą pakuotę pradžiai:) nes vitaminas C žiemą odai yra būtinas, tik keista, kad tokia nedidelė apsauga nuo saulės, nes vitaminas C su saule ne koks derinukas... Ir šiaip kažkaip eko kosmetikos su vitaminu C nelabai esu mačiusi, išskyrus Natura siberica ir Aubrey organics, bet man nelabai patiko tas jų aliejukas.
Atsakyti
QUOTE(miškouoga @ 2011 01 13, 20:17)
nes vitaminas C žiemą odai yra būtinas, tik keista, kad tokia nedidelė apsauga nuo saulės, nes vitaminas C su saule ne koks derinukas...

gal galima issamiau ax.gif
Atsakyti
Vitaminas C yra vitaminų karalius ir padeda spręsti daugelį odos problemų, jis veiksmingai gydo aknę, stiprina odos kapiliarus, atstato kolageną odoje - stabdo odos senėjimo procesus, skatina žaizdų gyjimą ir veikia kaip antioksidantas, naikindamas laisvuosisu radikalus, bet svarbu žinoti, kad geriausia jį naudoti rudenį, žiemą arba ankstyvą pavasarį, kol dar nėra stiprios saulės, nes su saule jis nedraugauja:) Žodžiu superinis dalykas tiek jaunai, tiek brandžiai ar senstančiai odai, tik va ekologiškoje osmetikoje jis retai pasitaiko:( Tai va, beje, jau užsisakiau sau EARTH line kremuką su vitaminu C ir Q10 thumbup.gif labai noriu išbandyti:)
Atsakyti
QUOTE(miškouoga @ 2011 01 15, 19:06)
Tai va, beje, jau užsisakiau sau EARTH line kremuką su vitaminu C ir Q10 thumbup.gif  labai noriu išbandyti:)

Ar jau isbandete kremuka? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
prokruste, kokie atsiliepimai ilgiau panaudojus stebuklingąjį losjoną ir kremuką? Aš vis dar turiu abu planuojamų pirkinių sąraše, gal dar kas įsigijot ir galit pasidalinti atsiliepimais?
Atsakyti

QUOTE(micefee @ 2011 02 02, 11:27)
prokruste, kokie atsiliepimai ilgiau panaudojus stebuklingąjį losjoną ir kremuką? Aš vis dar turiu abu planuojamų pirkinių sąraše, gal dar kas įsigijot ir galit pasidalinti atsiliepimais?

Nepamenu ar jau rasiau, bet dar turiu geli su mineralais. Man jis per stiprus. Turbut reikia riebesnes odos. Grizau prie odos valymo aliejumi. Vakarais po valymosi aliejumi dar pasitepu pora lasu sea line oda atstataniuoju aliejuku. Stulbinancio poveikio nera, bet oda lieka svelni ir nesijaucia jokio tempimo. Dabar jau kuri laika nesitepiau su tuo acno kremuku, kuris dziovina spuogus, nes gydytoja prirase visokiu tepaliuku su antibiotikais. Tai dabar gydau oda rimtais vaistais schmoll.gif
Ryte tepuosi su acno kremu. Malonus, gerai drekina, bet mano spuogu negydo.
As savo odos problemu neispredziau su jokiomis naturaliomis priemonemis. Tik prasikankinau pusmeti ir dar daugiau spuogu prisiauginau. Dabar po triju savaiciu vaistu tepimo oda pradejo gyti.

Dabr labai laukiu Sea line juodojo purvo, sake, kad greit turetu gauti. Naudosiu ji kaip veido kauke.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 02 vasario 2011 - 11:25
Man pradėjo patikti šita kosmetika, kaip ir norėjau, nusipirkau pabandyti nedidelį 15 ml indelį kremo ACEQ10, tai naudoju jau kokį mėn. ir man labai jis patinka, puikiai drėkina ir paskaistina odą, ypač tose vietose kur būdavo rausvų dėmelių, tikrai džiaugiuosi, nes ir kaina padori, ir ekologiškas ir puikiai tiko thumbup.gif Norėčiau dar ką nors pabandyti, gal kokį veido šveitiklį ir kūnui ką nors, gal kas jau išbandėte kažką iš šios kosmetikos? O ta purvo kaukė, apie kurią, Prokruste, rašėt jau yra kur nors, nes aš jos neradau ax.gif Ją tai iškart tikrai pirkčiau, nes jau seniai svajoju apie kažką panašaus. Tik nežinau kur jos gauti? lauksiu žinių ax.gif
Atsakyti
Laukiu naujienųsmile.gif nes nekantrauju įsigyti ką nors su Negyv. jūros mineralais, gal jau kas turit tą purvo kaukę? Ir dar sudomino tas atstatantis aliejukas, nelabai suprantu koks jo poveikis? nes aš aliejumi valausi veidą, o šitas kiek suprantu gali būt naudojamas odos atstatymui ir drėkinimui?
Atsakyti
Sulaukiau purvo bigsmile.gif Ten ne vien Negyvosios juros purvas, sudetyje visko daugiau yra. Jau pora kartu dejau veido kauke. Oda aksomine buvo:rolleyes: Spuogelius apramino. Siek tiek ir demeles po spuogu pablukino. Esu patenkinta.

Ta aliejuka as naudoju vakare vietoj kremo. Tepu labai nedaug, viena laseli. Maloniai oda minkstina. Kvapas jo labai intensyvus. Gali ne visiems patikti.
Atsakyti
Iš Earth line turiu kremą suteikiantį atspalvį, smėlio spalvos, pirkau žiemai, nes kreminė pudra išsausino odą ir norėjau bent truputį leisti jai pailsėti, bet nežinau ar patinka g.gif oda mano žiemą yra baisi, niekaip neina man su ja susitvarkyti, tai net ir negaliu pasakyti opjektyvaus vertinimo ax.gif
dar sandėliuke laukia Sea line kremas su mineralais, labai tikiuosi, kad patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2011 02 17, 10:18)
dar sandėliuke laukia Sea line kremas su mineralais, labai tikiuosi, kad patiks ax.gif

o kodel neneudojat kremo su mineralais dabar? Kaip supratau, kad jis butent sausai ir sudirgusiai odai ir skirtas.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 02 17, 15:28)
o kodel neneudojat kremo su mineralais dabar? Kaip supratau, kad jis butent sausai ir sudirgusiai odai ir skirtas.

nes noriu pabaigti kitą kremą, kurio nedaug jau liko ax.gif aš niekad nenaudoju kelių priemonių (skirtų tam pačiam reikalui) vienu metu 4u.gif pagal aprašymą aš irgi taip supratau, mano oda nėra sausa, bet būtent savo odai skirto aš neatrandu ax.gif
Atsakyti