Įkraunama...
Įkraunama...

Earth & Sea line Original Cosmetics

QUOTE(Tikrė @ 2011 02 18, 12:23)
nes noriu pabaigti kitą kremą, kurio nedaug jau liko ax.gif aš niekad nenaudoju kelių priemonių (skirtų tam pačiam reikalui) vienu metu 4u.gif pagal aprašymą aš irgi taip supratau, mano oda nėra sausa, bet būtent savo odai skirto aš neatrandu ax.gif

as anksciau irgi daug problemu turejau su odos issausejimais. Vis neatrasdavau to savojo. Kai pradejau naudoti tik ekologiskus kremus, oda susitvarke. Dabar visi kremai tinka. Galiu bet ka tepti.
O vakare tai visai kremo nebereikia, uztenka tik hidrolato.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,

Kaip manote ar ši priemonė http://www.achileja....p;productId=123 tinkama naudoti paauglėms? g.gif Norėčiau padovanoti dukterėčiai 14m. kuri kovoja su spuogais....
Atsakyti
QUOTE(jonike @ 2011 02 21, 09:50)
Sveikos 4u.gif ,

Kaip manote ar ši priemonė  http://www.achileja....p;productId=123 tinkama naudoti paauglėms? g.gif  Norėčiau padovanoti dukterėčiai 14m.  kuri kovoja su spuogais....

as Jums kitoje temoje atsakiau del sios priemones ax.gif Paaugliskiems spuogams gydyti turbut reikia kompleksiniu priemoniu. Tas kremukas man labiau skirtas jau esamam spuogui gydyti. O, kad nekiltu tie spuogai reikia issirinkti prausikli, dar ir kaukes ivairios. Mano dermatologe vis pabrezia, kad svarbiausia ismokti gerai nuvalyti veido oda.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 02 21, 09:23)
as Jums kitoje temoje atsakiau del sios priemones ax.gif Paaugliskiems spuogams gydyti turbut reikia kompleksiniu priemoniu. Tas kremukas man labiau skirtas jau esamam spuogui gydyti. O, kad nekiltu tie spuogai reikia issirinkti prausikli, dar ir kaukes ivairios. Mano dermatologe vis pabrezia, kad svarbiausia ismokti gerai nuvalyti veido oda.

Ačiū Jums už nuomonę 4u.gif Pas ją kakta visa nuberta, o kai paauglė labai stresuoja dėl to ir vis kokius š... nori naudoti, negaliu žiūrėti doh.gif Paslėpiau visus garnie ir daviau gasulo molio ir medetkų kremą naudoti smile.gif
Atsakyti
naudoju sita priemone, aki islenda koks pavienis: http://www.achileja....;productId=123- - labai man patinka, puikiai padziovina thumbup.gif
Atsakyti
as tai dedu dideli pliusa earth line veido prausikliui. Jis toks svelnus ir akiu nedirgina, o oda tokia skaisti buna nuplovus. Sea line prausiklis man stiprokas, o tas kaip tik.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 02 17, 15:28)
o kodel neneudojat kremo su mineralais dabar? Kaip supratau, kad jis butent sausai ir sudirgusiai odai ir skirtas.

jau antra diena kaip naudoju šį kremuką ax.gif pirmieji įspūdžiai neblogi, nealergizuoja, maloni konsistencija, drėkinimo atrodo pakanka, matysiu kaip bus toliau rolleyes.gif labai nustebino kvapas, visai nebūdingas kremui (bent jau aš kiek naudojau tai neteko panašaus uostyti), bet man šis kvapas labai malonus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2011 02 23, 10:16)
jau antra diena kaip naudoju šį kremuką ax.gif pirmieji įspūdžiai neblogi, nealergizuoja, maloni konsistencija, drėkinimo atrodo pakanka, matysiu kaip bus toliau rolleyes.gif labai nustebino kvapas, visai nebūdingas kremui (bent jau aš kiek naudojau tai neteko panašaus uostyti), bet man šis kvapas labai malonus 4u.gif

as is sea line turiu acno kremuka. Tai man irgi jis visai nieko. Gerai drekina, nepalieka riebumo pojucio. O kvapas tos linijos visu produktu panasus. Reikia paziureti kokie eteriniai aliejai sudetyje.
Atsakyti
Aš naudoju ACEQ10 kremuką ir man jis labai patinka, tepu net paakius, nes toks švelnus, nu labai fainas, aš šiaip kremų nemėgėja, dažniau naudodavau aliejus įvairius, bet šitas kremas man labai tinka ir patinka, oda taip paskaistėja, pašveižėja thumbup.gif Ir dar iš jų nusipirkau nerealų dalyką - aliejinį pylingą su Negyvosios jūros druska, tai kol kas kūnui geresnio dalyko neesu išbandžiusi, čia toks aliejus dušui su šveičiančiais druskos kristaliukais, labai švelnus odai ir gydo visokias žaizdeles, buvo man po depiliacijos šiek tiek pabėrę kojas, tai jį panaudojus labai greit viskas sugijo. Nu tikrai superinis daiktas, oda tokia švelni, švelni nuo jo pasidaro, nes jis ir šveičia ir drėkina, dabar kasdien laukiu dušo procedūros, tik bijau per greit jį sunaudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miškouoga @ 2011 03 01, 09:01)
Aš naudoju ACEQ10 kremuką ir man  jis labai patinka, tepu net paakius, nes toks švelnus, nu labai fainas, aš šiaip kremų nemėgėja, dažniau naudodavau aliejus įvairius, bet šitas kremas man labai tinka ir patinka, oda taip paskaistėja, pašveižėja thumbup.gif Ir dar iš jų nusipirkau nerealų dalyką - aliejinį pylingą su Negyvosios jūros druska, tai kol kas kūnui geresnio dalyko neesu išbandžiusi, čia toks aliejus dušui su šveičiančiais druskos kristaliukais, labai švelnus odai ir gydo visokias žaizdeles, buvo man po depiliacijos šiek tiek pabėrę kojas, tai jį panaudojus labai greit viskas sugijo. Nu tikrai superinis daiktas, oda tokia švelni, švelni nuo jo pasidaro, nes jis ir šveičia ir drėkina, dabar kasdien laukiu dušo procedūros, tik bijau per greit jį sunaudoti smile.gif

o galit imest foto kaip tas sveitiklis atrodo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 03 01, 14:43)
o galit imest foto kaip tas sveitiklis atrodo? 4u.gif

cia turbut tas: http://www.originalc...scruboilgb.html

Papildyta:
QUOTE(miškouoga @ 2011 03 01, 09:01)
Nu tikrai superinis daiktas, oda tokia švelni, švelni nuo jo pasidaro, nes jis ir šveičia ir drėkina, dabar kasdien laukiu dušo procedūros, tik bijau per greit jį sunaudoti smile.gif

o tai kiekviena diena naudojat, ar i savaite pora kartu. Vis gi sveitiklis
Atsakyti
aciuka 4u.gif
Atsakyti