man siandien kosmetologe parekomendavo nusipirkti krema su spf apsauga nuo saules. Siule avene, bet taip nesinori vel grizti prie parabenu. Maciau, kad Earth line kremukas su spalva turi UV apsauga 6, kazin ar uztektu tokios apsaugos

QUOTE(prokruste @ 2011 03 03, 17:43)
man siandien kosmetologe parekomendavo nusipirkti krema su spf apsauga nuo saules. Siule avene, bet taip nesinori vel grizti prie parabenu. Maciau, kad Earth line kremukas su spalva turi UV apsauga 6, kazin ar uztektu tokios apsaugos 

Mažokai man atrodo, aš visad bent 15 žiūriu kad būtų
QUOTE(apčy @ 2011 03 03, 20:22)
Mažokai man atrodo, aš visad bent 15 žiūriu kad būtų
tai 6 mazokai

QUOTE(prokruste @ 2011 03 04, 14:39)
Kad neteršt temos, parašiau į a.ž.

Turiu klausimą apie sea line acno repair priemonę, aprašyme rašo, kad "atkreipkite dėmesį, kad ši priemonė suteikia smėlio spalvos atspalvį". Tai ji tinka ir pamaskavimui?
Toks http://www.achileja....p;productId=123
QUOTE(apčy @ 2011 03 13, 18:49)
Turiu klausimą apie sea line acno repair priemonę, aprašyme rašo, kad "atkreipkite dėmesį, kad ši priemonė suteikia smėlio spalvos atspalvį". Tai ji tinka ir pamaskavimui?
gan tamsi spalvyte. Pamaskavimui tiktu nebent tada, jei labai plonu sluoksniu paskirstytum. As sia priemone naudoju tik vakarais ir ant probleminiu vietu. Koki spuogeli patepu.Tepu gan storu sluoksniu ir palieku per nakti.
prokruske o kaip tau tas aliejukas veidui is sea line? vis dar patinka?ar matai koki poveiki? kaip tik uzsisakiau as ji, tai labai laukiu kada gausiu, noriu isbandyt, galvoju naudot nakciai vietoj naktinio kremuko, kaip manai?

QUOTE(shemsa @ 2011 03 15, 14:09)
prokruske o kaip tau tas aliejukas veidui is sea line? vis dar patinka?ar matai koki poveiki? kaip tik uzsisakiau as ji, tai labai laukiu kada gausiu, noriu isbandyt, galvoju naudot nakciai vietoj naktinio kremuko, kaip manai? 

jau greit baigsis

Maloniai jis tepasi. Veido oda tokia svelnutele buna. Kaip jau kazkur rasiau, kad problemu man neisprende, spuogu neisgyde. Bet niekas is naturaliu neisgyde, tik vaistai. Gal jis labiau tinka zmonems, kurie turi problemu su psoriaze.
Siaip tai vertinu ji neblogai.
QUOTE(prokruste @ 2011 03 15, 16:43)
jau greit baigsis
As ji taip ir naudoju, vakare viena laseli ant nuvalytos odos.
Maloniai jis tepasi. Veido oda tokia svelnutele buna. Kaip jau kazkur rasiau, kad problemu man neisprende, spuogu neisgyde. Bet niekas is naturaliu neisgyde, tik vaistai. Gal jis labiau tinka zmonems, kurie turi problemu su psoriaze.

nu as aknes neturiu, tik ant barzdos biski paberia, bet manatrodo ir neraso , kad jis nuo spuogu tiktais, kaip supratau jis toks atstatantis odos balansa

o uztenka jo drekinimo?nekemsa poru?mano tai misri-normali tikiuos tiks jis man

QUOTE(shemsa @ 2011 03 15, 16:53)
nu as aknes neturiu, tik ant barzdos biski paberia, bet manatrodo ir neraso , kad jis nuo spuogu tiktais, kaip supratau jis toks atstatantis odos balansa

nusiprausus as dar naudoju tonika, o paskui alieju. Dregmes pakanka. Man aliejai nekemsa pora, gal todel, kad as jo labai nedaug tepu. Tik po molio kaukiu vien to aliejaus nepakanka, tada kremu patepu.
Sveikos merginos. Ir as labai susidomejau sia kosmetika. Kazkaip nebesinori tu parabenu tepti ant saves. Taigi mano aki patrauke Eart & Sea line kosmetika. Zinoma, Achilejos puslapyje kosmetika aprasyta graziai, tik pries perkant noretusi kuo daugiau atsiliepimu suzinoti
. Dabar visko norisi, ir veido kremo ir prausiklio...
Susidomejau kremu kuris suteikia "Smėlio" spalvos atspalvį 35 ml. Bet nuotraukoje atrodo labai tamsus, o as gan sviesi...Gal kuri jau isbandete?Laukiu atsakymu

Susidomejau kremu kuris suteikia "Smėlio" spalvos atspalvį 35 ml. Bet nuotraukoje atrodo labai tamsus, o as gan sviesi...Gal kuri jau isbandete?Laukiu atsakymu

QUOTE(Medow @ 2011 04 20, 23:04)
Sveikos merginos. Ir as labai susidomejau sia kosmetika. Kazkaip nebesinori tu parabenu tepti ant saves. Taigi mano aki patrauke Eart & Sea line kosmetika. Zinoma, Achilejos puslapyje kosmetika aprasyta graziai, tik pries perkant noretusi kuo daugiau atsiliepimu suzinoti
. Dabar visko norisi, ir veido kremo ir prausiklio...

as turiu smelio spalvos. Mano oda sviesi. Jis nera tamsus, o dar kai paskirstai ant veido, labai graziai atrodo. As krempudros nebenaudoju, nes kremas labai graziai sulygina viska. Kiti sios firmos kremai man labiau tinka ziemai, o tas toks lengvutis, sakyciau vasarinis.
Drauge turi sport spalva. Jis jau siek tiek tamsesnis. Bandziau tepti, tai vienas pats man siek tiek tamsokas, bet paskui siek tiek pamaisiau su paprastu veido kremu (esu turejusi Hauschkos bronzata ir taip naudojusi). Tada graziai pasiskirste. Atrodziau kaip su idegiu. Su tuo kremu baigiu visas drauges apkrėsti:)