Įkraunama...
Įkraunama...

Baisybės

kol uzdenge tai laiko praejo , o taip akys isverstos pameles, na man vaizdas tikrai kraupus. nezinau gal ka lavonai ir zavi, bet mane tikrai ne
Atsakyti
O ar kates gali matyti dvasias? Mes su savo katinu vakar pas teta buvom, pas ją daug mirusių žmonių buvo. Ir vienakart katinukas pradėjo piktai miaukti , žiūrėdamas į siena. O jis pats nemėgsta miaukti . Ant tos sienos aš nieko nemačiau. Kaip manote ar ten jis dvasia pamate? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klavera212: 06 sausio 2011 - 08:05
QUOTE(imarta @ 2011 01 05, 15:10)
kol uzdenge tai laiko praejo , o taip akys isverstos pameles, na man vaizdas tikrai kraupus. nezinau gal ka lavonai ir zavi, bet mane tikrai ne

Prie ko cia zavi? Tai tiesiog zmogus. Toks pati, kaip esate pati. Tik mires.
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2011 01 05, 13:31)
Tokios laidotuves yra kitokios, ne tik del sukretimo, kuri patyre visi jose dalyvaujantys, ten net ka as zinau aura  g.gif  kita, daznai atrodo, kad pati gamta verkia, kai laidoja toki zmogu. Buvau dukart tokiose laidotuvese, baisu kas dares, vaziuojant i kapines is kazkur kildavo stiprus vejo gusiai, puga, krusa (atitinkamais metu laikais aisku) o viskam pasibaigus tik ramus lietutis...o gal cia tieisog taip idomiai uzfiksavo mano tada dar paaugliskas protas unsure.gif

na del auros nezinau bet kad oras keitesi permainingai tai tiesa.... nors logiskai pagalvojus visa vasara tokia buvo kad giedra giedra is uzeina debesys su veju ir lietumi ar net liutimi.... bet keista visgi. paskutinemis valandomis sarvojimo salej galvojom stoga nuples koks vejas, lietus ior griausmai su zaibais buvo. reikejo isnesti karsta lauk nurimo nutilo, saule islindo tylu nei vejalio nei debeselio. tik ant kapiniu debesis juodas juodas.... kol nuvaziavom iki ten ir debesis pasitrauke tik vejas liko.... tiesiog keisti orai ta diena buvo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 06 sausio 2011 - 10:22
QUOTE(Klavera212 @ 2011 01 06, 10:03)
O ar kates gali matyti dvasias? Mes su savo katinu vakar pas teta buvom, pas ją daug mirusių žmonių buvo. Ir vienakart katinukas pradėjo piktai miaukti , žiūrėdamas į siena. O jis pats nemėgsta miaukti . Ant tos sienos aš nieko nemačiau. Kaip manote ar ten jis dvasia pamate?  g.gif

Gali
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 01 06, 11:26)

O jums katė sakė?
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2011 01 06, 12:41)
O jums katė sakė?

Taip , katė .
Dar daug pasakojama yra apie senovines lėles-žudikes smile.gif
Atsakyti
nuo seno zinoma kad kates mato dvasias.

O del savizudziu laidojimo, tai teko 4 laidot nieko isskirtinio nepastebejau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 01 06, 11:58)

Dar daug pasakojama yra apie senovines lėles-žudikes  smile.gif

O ba. bigsmile.gif O mano mama pasinešus ant senovinių lelių kolekcionavimo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Klavera212 @ 2011 01 06, 15:05)
O ba.  bigsmile.gif O mano mama pasinešus ant senovinių lelių kolekcionavimo.  schmoll.gif

Antikvarinė lėlė
Per kalėdas man padovanojo gražią porcelianinę lėlę , su ilgais šviesiais plaukais ir gražia smragdo žalumo suknia . Lėlė buvo pasodinta ant lentynos virš lovos mano kambaryje . Ir tai buvo didžiausia mano klaida . Tik gavusi lėlę aš pradėjau sirgti , naktimis sapnuoti košmarus , kad lėlė žiūri į mane ir vaiposi . smile.gif
Mano katinas kai tik įbėgdavo į mano kambarį pradėdavo šiauštis ir šnypšti žiūrėdamas į lėlę ramiai sėdinčią ant lentynos .Vėliau lėlė buvo perkelta į kitą kambarį į užrakinamą bufetą ir žiūrėdavo piktai į visus iš už stiklo . Šalia , bufete buvio kelios ikonos , todėl lėlė nebegalėjo išeiti , kad naktimis galėtų stebėti mane , aš nebesapnuodavau košmarų ir pasveikau smile.gif (" Mystical - stories .ru ")
Atsakyti
Todel manes ir nezavi sendaikciai mirksiukas.gif Neaisku kokia energetika sukaupta... doh.gif O anyta senovini stala su liuto galvom ant koju nusipirko g.gif Buvo ir kedes prie jo pirkus,bet grazino atgal, nes kazkuo jai nepatiko, buvo nepatogios...Na, kai pagalvoju,kad neaisku,kas ant ju ar prie stalo kazkada sedejo, tikrai nejauku...
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 01 06, 15:46)
Antikvarinė lėlė
Per kalėdas man padovanojo gražią porcelianinę lėlę , su ilgais šviesiais plaukais ir gražia smragdo žalumo suknia . Lėlė buvo pasodinta ant lentynos virš lovos mano kambaryje . Ir tai buvo didžiausia mano klaida . Tik gavusi lėlę aš pradėjau sirgti , naktimis sapnuoti košmarus , kad lėlė žiūri į mane ir vaiposi .  smile.gif
Mano katinas kai tik įbėgdavo į mano kambarį pradėdavo šiauštis ir šnypšti žiūrėdamas į lėlę ramiai sėdinčią ant lentynos .Vėliau lėlė buvo perkelta į kitą kambarį į užrakinamą bufetą ir žiūrėdavo piktai į visus iš už stiklo . Šalia , bufete buvio kelios ikonos , todėl lėlė nebegalėjo išeiti , kad naktimis galėtų stebėti mane , aš nebesapnuodavau košmarų ir pasveikau  smile.gif (" Mystical - stories .ru ")

Bet ji nenužude. blush2.gif O kodel tą lėle perkele? Kai aš miegu pas mama namuose tada man kaškaip nejauku. Nes kiekvienam kambarį po 10 senovinių lėlių. blink.gif Dauguma iš mano vaikystes. unsure.gif
Atsakyti