Tik su Ange ou Etrange atsargiai, nes dabar Lietuvoje pilna turkiškų fufliakų būtent šiuo pavadinimu. Tarp kitko neseniai turguje atkreipiau dėmesį, kad nebe "Ange ou Demon", bet "Ange ou Etrange" ant prekystalių išdėlioti
kvepalu zinoves patarkit. Atradau stai tokius Givenchy Ange eu Etrange Le secret. Ir man dabar iskilo klausimas kuo jie skiriasi nuo Ange eu Demon le Secret
stai toks aprasymas prie ju: The Poetry of a Winter Fragrance. A rich and sensuous oriental floral, Ange ou Etrange plays with the duality of emotions present in every woman. Naughty or nice, sinner or saint, Ange ou Etrange deftly brings both sides out. Enigmatic top notes of Thym Blanc, Mandarine, Safran skillfully give way to the heady heart notes of Orchidee, Ylang Ylang, Fleur de Lys while the base of Tonka Bean, Vanilla, Pallisander wood and Oak Absolute provide the unforgettable drydown. Papildyta:
Dar is Givenchy radau organza limited. Tai jie irgi kazkuom skiriasi nuo paprastos organzos? Visai pasiklydau
o cia ju aprasymas: Givenchy Organza Limited Edition is a woody, oriental fragrance, blending amber, nutmeg, vanilla, gardenia and honeysuckle
As pilnai sutinku, kad su zodziu "Etrange" yra skirti musulmoniskam pasauliui.
Bet jus idejote aprasyma isvis kitu kvepalu Ange ou Demon (arba Etrange) Poetry of a Winter
Kvapas panasus, bet kitoks.
Hm Koks nors gaiviakas su stipria bergamotės nata. Pirmas kas ateina į galvą - Bvlgari Eau Parfumee au The Rouge Gal ir ne visiškai Earl Grey, bet juoda arbata su citrusu, tai tikrai.
O dar prisiminiau, The Different Company turi kvapą Divine Bergamote , Jean-Claude Ellena produktas. Tik nežinau ar CdC turi šitą kvapą. Nors gal ten rabarbaras gali trukdyt, bus gal rūgštoka.
O dar prisiminiau, The Different Company turi kvapą Divine Bergamote , Jean-Claude Ellena produktas. Tik nežinau ar CdC turi šitą kvapą. Nors gal ten rabarbaras gali trukdyt, bus gal rūgštoka.
Tik ką buvo įgužėję pora moteriškaičių su proncūziškais kvepalais - viena labai guvi, kita matyt mokinė. Gamintojo pavadinimo taip ir neišgavau, o ant pakuočių neparašyta, kažką murmėjo, jei gerai supratau, kad "Cikada", klausiau, kodėl neužrašyta ant pakuotės, tai paaiškino, supratau, tačiau atpasakoti negaliu... Po to paklausiau, kas gi nosis šių paslaptingų prancūziškų namų, tai lyg Cikada yra jau Žoržas ir jis jau lyg ir galėtų būti ta "nosis". Užrašai per pusę angliškai ir lenkiškai, tai lenkai lyg ir distributoriai, ir lyg jie vieninteliai turi teisę rašyti savo kalba ant proncūziškų kvepaliukų - manau tautiniu požiūriu jie gerokai labiau pažengę nei Vilniaus rajone, kur nesusipratėlė mūsų valdžia dar vis priešinasi tokiems savaime suprantamiems dalykams. Per vidurį įpakavimo trumpai ir aiškiai PARFUM, bet kažkodėl purškiamas. Į mano nustebimą buvo reaguota - taip reikia šiais naujaisiais laikais, tepliojama buvo tik senovėje, - ir buvo atidžiai pažiūrėta mano pusėn, nors prelegentės amžius buvo taip kažkas tarp Prunskienės ir Landzbergio... Keturi moteriški kažkokie VIP ir vienas vyriškas VIP mano neišprususiai nosiai pasirodė visiškai vienodi, kas sukėlė absoliučiai nepadirbtą nustebimą žiluose a la prunskienės antakiuose. Kaina nuo pradinės, itin juokingai mažos 179 Lt., buvo staiga verbališkai įsukta į nuolaidų kadrilį ir staiga - abra kadabra švabra - iš rankovės buvo ištraukta jau tik 79 Lt kaina "na tik kaip Jums". Jokie kitokie kvapai ir temos moteriškių nedomino, kažką bandyti kaip buvo siūlyta tikroms parfprofesionalėms buvo neįdomu, ir kadangi per tris minutes nebuvo nieko įsiūlyta, guvumas kažkur dingo, atsirado pirmiegi suglebimo ženklai, prekės sušoko į atgal į rankinuką ir tik vėjo gūsis palietė mano skruostą - paskutinį bandymą sužinoti gamintoją privėrė staiga užsidariusios durys...
Klausimas, gal kas girdėjote apie tokius stebuklus?