Įkraunama...
Įkraunama...

- Kvepalai -

QUOTE(Smauglius @ 2011 03 16, 12:33)
O dar prisiminiau, The Different Company turi kvapą Divine Bergamote , Jean-Claude Ellena produktas. Tik nežinau ar CdC turi šitą kvapą. Nors gal ten rabarbaras gali trukdyt, bus gal rūgštoka.

Sitie man cypiantys citrusai, arbatos as nerandu.
CdC tikrai ju yra.
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2011 03 16, 22:49)
Sitie man cypiantys citrusai, arbatos as nerandu.
CdC tikrai ju yra.

bus išbandyta.

Demeterio Earl Grey Tea neteko mėginti?

Atsakyti
Sėdžiu aš kaip sykis jamamuoju momentu su Earl Grey arbatos puodu panosėj ir esu pasikvėpinus SL Faivokloku imbieriniu. Ir pasakysiu aš jums - labai netgi tie du aromatai "susišaukia". Garbės žodis. biggrin.gif
Renatina, pabandyk. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 17 kovo 2011 - 08:32
Ar musuose yra kur pauostyti Nina Ricci Premier Jour? Labai noreciau atgaivinti atminti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 03 17, 09:31)
Sėdžiu aš kaip sykis jamamuoju momentu su Earl Grey arbatos puodu panosėj ir esu pasikvėpinus SL Faivokloku imbieriniu. Ir pasakysiu aš jums - labai netgi tie du aromatai "susišaukia". Garbės žodis.  biggrin.gif
Renatina, pabandyk.  biggrin.gif

biggrin.gif Smaugliau, aš šį klausimą rašiau 5'oklokintu riešu sukaliodama! bet tai nieko naujo, nes arba sprando kurį tašką, arba riešą aš dažnai jais purkštelnu ir tą prieskonyną visur nešiojuos...Ale tądien dar ir Earl Grey arbatą gėriau biggrin.gif Galvoju, to mišinio receptūroj imbieras gal ne pagrindinis, labiau bergamotė akcentuojama, tad uždavusi tokį klausimą gavau porą gerų minčių dėl bergamotiškų kvapų..
Atsakyti
Gal kam teko Chopard Casmir White, Blue arba Pink uostinėt? Pasidalinkit įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2011 03 17, 11:06)
Ar musuose yra kur pauostyti Nina Ricci Premier Jour? Labai noreciau atgaivinti atminti  g.gif

Douglasuose tikrai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2011 03 17, 12:06)
Ar musuose yra kur pauostyti Nina Ricci Premier Jour? Labai noreciau atgaivinti atminti  g.gif

Buvo isparduotuveje Gedimino pr. Vilniuje pigiau(ten,kur anksciau Sarma buvo)
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2011 03 16, 17:14)
Per vidurį įpakavimo trumpai ir aiškiai PARFUM, bet kažkodėl purškiamas.

O nasomatto unsure.gif
Atsakyti
O aš Earl Grey užuodžiu Bvlgari Black, bet jau beveik čefyrą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2011 03 17, 16:50)
O aš Earl Grey užuodžiu Bvlgari Black, bet jau beveik čefyrą  biggrin.gif

čefyrą ar bent stiprią arbatą - sutinku; bet Earl Grey'iškumui man prašosi kad būtų prieskuoniuotas tas čefyras biggrin.gif

Atsakyti
O daugiau niekam nesivaidena arbata Tommy Girl,tik man?
http://www.fragranti...-Girl-3016.html
user posted image
Atsakyti