Įkraunama...
Įkraunama...

- Kvepalai -

aha, kažką panašaus esu mačius kažkada biggrin.gif Kvepalai "Podium", "Cool winter" , "Casimir" ir pan
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2011 03 16, 16:14)
Klausimas, gal kas girdėjote apie tokius stebuklus?

Hmmm, Kalėdų stebuklai kaip ir baigėsi jau, tai gal kokios užsilikusios trolės... O gal pasiankstinusios Velykų bobutės?
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2011 03 16, 17:14)

Klausimas, gal kas girdėjote apie tokius stebuklus?

Prieš keletą metelių Santariškėse neršė panaši gauja-kalba ėjo apie kažkokį gamintoją,panašų į Cikada biggrin.gif .Darė,neva,rinkos tyrimus-kaišiojo panosėn visokius lapukus su kveliukais ir reikalavo atsakyt,koks pirmas įspūdis ir kokios asociacijos...ir tarp kitko,lyg poblatu pasiūlydavo pirkt mirksiukas.gif .Kiek pamenu,nepirko niekas...
Atsakyti
Jus man nezinanciai pasakykit Lancome Magie Noire ir Climat nebegaminami ar naujai perleisti? Nesitikejau, kad galesiu ju pamatyt ir pauostyt musu parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2011 03 16, 18:14)
Tik ką buvo įgužėję pora moteriškaičių su proncūziškais kvepalais

Kaip tik šiandien ruošiausi užeit - ot būčiau papuolus tiesiai į naujų kvepalų pristatymą lotuliukas.gif net gaila lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 03 16, 19:08)
Jus man nezinanciai pasakykit Lancome Magie Noire ir Climat nebegaminami ar naujai perleisti? Nesitikejau, kad galesiu ju pamatyt ir pauostyt musu parduotuvese.

Yra parduotuvese tokiu
user posted image
ir
user posted image

internete buna EDP
user posted image
O senieji dar retkarciais internete pasirodo...bent jau siuos esu gavus

user posted image
O sitie-jau beveik kosmosas,pinigine prasme irgi
user posted image
Nebent geriausia drauge atiduoda likuti,kaip man,bet cia jau irgi kosmosas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 16 kovo 2011 - 18:38
Gafsa, aciu 4u.gif Dar viena durna klausima pavarysiu : ar tu senuju ir naujuju kvapas labai skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 03 16, 18:41)
Gafsa, aciu 4u.gif  Dar viena durna klausima pavarysiu : ar tu senuju ir naujuju kvapas labai skiriasi?

LABAI verysad.gif Nors Juodosios magijos man visai priimtinas ir dabartinis variantas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 16 kovo 2011 - 18:52
QUOTE(Malena @ 2011 03 16, 19:41)
Gafsa, aciu 4u.gif  Dar viena durna klausima pavarysiu : ar tu senuju ir naujuju kvapas labai skiriasi?

Man skiriasi žiauriai,nors šiaip mano nosis nėra labai subtilumus pagaunanti mirksiukas.gif .Radau EDT seno stailo čia-kažin,kaip su originalumu g.gif
http://www.vup.lt/Gr...-1068-3458.html
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2011 03 16, 18:51)
LABAI  verysad.gif Nors Juodosios magijos man visai priimtinas ir dabartinis variantas.

Man abu kvapai pasirode verti demesio, ne tiek kur pauostai ir pamirsti.

QUOTE(Gafsa @ 2011 03 16, 19:29)
Man skiriasi žiauriai,nors šiaip mano nosis nėra labai subtilumus pagaunanti mirksiukas.gif .Radau EDT seno stailo čia-kažin,kaip su originalumu g.gif
http://www.vup.lt/Gr...-1068-3458.html

Gal tiesiog paveiksleli ikele senuju. Esu kelis sykius pastebejus, kaip musu el.pardes pardavineja edt o paveiksliuka ikelia edp...
As tik smalsauju, pirkti sau ju nenoriu, daug kitu noru eilej laukia...
Atsakyti
Gal kam teko bandyti Dis Moi Miroir Thierry Mugler? Labai sudomino mano megstamu natu kombinacija- lelija ir flerdoranzas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 03 16, 17:05)
Man tai Earl Grey kvepia bergamotu+juodaja arbata, todel pvz. TDC Bergamote nepanasi man i EarlGrey- nes neuzuodziu joje butent juodosios arbatos  biggrin.gif

ieškodama naujų/nemėgintų earlgrey'inių, aišku, pirmiausiai žvalgiausi po pavadinimus su bergamote ir bergamotines natas. Jei rasiu, pvz. TDC, dar ir juodos arbatos, tai bus puiku - rabarbarai ar agurkai nebeturėtų tokiam fone maišytis, matyt smile.gif

Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2011 03 16, 14:16)
Renatina, až pilna smile.gif

man išskyrė sumažintą unsure.gif

Atsakyti