man asmeniškai - l.malonaus aromato mišinys
dėl mano klausimo dėl earlgey'iškų - aš tai tikslinčiau, kad - ok, tradiciškai gal būdavo/tebe sakoma, kad tai tiesiog juodoji arbata; bet būčiau linkusi tikslinti, kad tai mišinys - su bergamotės aromatu, kartais dar kokiu kitokiu.
QUOTE(Renatina @ 2011 03 17, 20:41)
dėl mano klausimo dėl earlgey'iškų - aš tai tikslinčiau, kad - ok, tradiciškai gal būdavo/tebe sakoma, kad tai tiesiog juodoji arbata; bet būčiau linkusi tikslinti, kad tai mišinys - su bergamotės aromatu, kartais dar kokiu kitokiu.
Na aš irgi taip manau, kad Earl Grey yra juodoji arbata su bergamote. Beje, aš pati įprastos juodos arbatos aromato nemėgstu, o Earl Grey arbatos kvapas man labai net priimtinas (matyt bergamotė neutralizuoja, nugesina tai, kas man neįtinka juodosios arbatos aromate).
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 17, 21:51)
Na aš irgi taip manau, kad Earl Grey yra juodoji arbata su bergamote. Beje, aš pati įprastos juodos arbatos aromato nemėgstu, o Earl Grey arbatos kvapas man labai net priimtinas (matyt bergamotė neutralizuoja, nugesina tai, kas man neįtinka juodosios arbatos aromate).
tada Tavęs irgi paklausiu - kokiuose kvepaluose tokio kvapo atgarsį esi pajautusi?
QUOTE(Renatina @ 2011 03 17, 21:07)
tada Tavęs irgi paklausiu - kokiuose kvepaluose tokio kvapo atgarsį esi pajautusi?
Prisipažinsiu , vat kvepaluose tokio aromato pati neieškau, tiesiog neturiu šiuo metu poreikio jam kaip tokiam
O ryškus arbatos kvapas kvepaluose manęs irgi nežavi. Nebent ji būtų gerokai kažkuo nugesinta. Žodžiu, arbatiniuose kvepaluose aš neišmanėlė...
Dabar net susirūpinau ir bandau kratyt atmintį kokiuose kvepaluose galima pajusti juodosios arbatos aromatą, tačiau tokių neprisimenu. Vienu momentu net buvo kilęs noras specialiai paieškoti. Man šviežia geros kokybės juodoji arbata kvepia skaniai.
Pu-erh arbata, aišku, kvepėt nenorėčiau
Pu-erh arbata, aišku, kvepėt nenorėčiau
QUOTE(Renatina @ 2011 03 16, 11:42)
Man Jennifer Lopez "Still" kvepalai butent ir asocijuojasi su Earl Grey arbata
Renatina, dar pabandykit Nez a Nez - Vanithe. Tiesa, čia daugiau citrusų (įskaitant bergamotę), nei arbatos. Tokia, sakyčiau, stipriai aromatizuota arbata.
Bet arbata čia tikrai jaučiasi ir ne man vienai. Beje, čia labiau jaučiasi "nosiai įprasta" žalioji arbata, galbūt trūksta Earl Grey arbatai būdingo juodosios arbatos prieskonio
Ant manes pati tikriausia Earl Grey skleidziasi Bulgari Black sirdyje.
Ar labai skiriasi Annick Goutal edp ie edt kvapas ir isliekamumas ?
Buciau dekinga, kas zinote
rutuliukas j, B.Black turiu ir myliu
elva - paieškosiu!
Kalpana - ačiū, šių nežinojau..
elva - paieškosiu!
Kalpana - ačiū, šių nežinojau..
Mergaites, ar Kristutei ar Sarmoj yra Agent Provacateur kvepalu? Ir dar idomu, ar yra Lalique Amethist?
QUOTE(AMARILIS @ 2011 03 20, 18:37)
Mergaites, ar Kristutei ar Sarmoj yra Agent Provacateur kvepalu? Ir dar idomu, ar yra Lalique Amethist? 
Lalique Amethist tai man rodos tikrai yra.. O ka reik? Galiu nupirkti.