Įkraunama...
Įkraunama...

- Kvepalai -

QUOTE(eglegle @ 2011 01 05, 21:14)
sakai ne?  g.gif hm, reiks trauk dar kartą, visko gali būt, jau esu pastebėjus, kad darbe paskubomis kitaip atrodo. bet dabar jau apsirengiau kitus, tai bus rytojui. O kas tau ten jaučiasi, Monmorensi?

oda man ten nelabai... g.gif kažkokie tarp šiprinių ir oriental man jie smile.gif fainulkos smile.gif seniukas kvapas dar fainesnis. visai sekės mūsų mamoms ar močiutėms, kad tokius kvepalus turėjo.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 01 05, 23:18)
visai sekės mūsų mamoms ar močiutėms, kad tokius kvepalus turėjo.

taigi turim ir mes, tik jamkit bigsmile.gif o toj parduotuvytėj žiūriu - ant lentynos stovi testeriukas ir vienas naujas su dėžute. Aha, galvoju, jau iš ryto spėjo išpirkt. Capt už dėžutės - ogi ji tuščia bigsmile.gif Nu blyn, galvoju, tai gal testerį griebt? Bet pardavėja mielaširdingai pareiškė dar turinti dauuuug ir davė naują biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 05, 21:23)
taigi turim ir mes, tik jamkit  bigsmile.gif

senesnė versija dar geresnė wink.gif nors maniškis buteliukas biški parūgęs, bet vis tiek geresnė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 05 sausio 2011 - 21:26
Gali būt, reiks mamos paklaust, vis tiek jai atiduosiu.
Atsakyti
Gal galite man kas paaiskinti kuo skiresi visi chanel chance kvepalai, nes as nesuprantu, buteliukai vienodi o yra net 3 skirtingu spalvu? blush2.gif zalia, bespalve ir gelsva... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2011 01 06, 20:07)
Gal galite man kas paaiskinti kuo skiresi visi chanel chance kvepalai, nes as nesuprantu, buteliukai vienodi o yra net 3 skirtingu spalvu?  blush2.gif  zalia, bespalve ir gelsva...  blush2.gif

yra trys skirtingi kvepalai:
Chance - gelsvi
Chance eau Fraiche - žalsvi
Chance eau Tendre - rausvi
Atsakyti
100 ml Jo Malone kvepalų buteliukai su purkštukais? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 06 sausio 2011 - 20:32
QUOTE(Krisanta @ 2011 01 06, 20:32)
100 ml Jo Malone kvepalų buteliukai su purkštukais? 4u.gif

taip
Atsakyti
sveikutes. toks klausimukas iskilo. antra diena banda TF Juoda orchideja ir antra diena galva skauda. sutapimas ar visgi netinka jie man? g.gif dar su jokiais kvepalais taip nera buve
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2011 01 06, 21:07)
Gal galite man kas paaiskinti kuo skiresi visi chanel chance kvepalai, nes as nesuprantu, buteliukai vienodi o yra net 3 skirtingu spalvu?  blush2.gif  zalia, bespalve ir gelsva...  blush2.gif

Ne tik spalva skiriasi, bet ir kvapu. 4u.gif smile.gif biggrin.gif
Chanel Chance
Chanel Chance Eau Fraiche
Chance Eau Tendre Chanel
Atsakyti
QUOTE(NEREIDĖ @ 2011 01 06, 23:09)
sveikutes. toks klausimukas iskilo. antra diena banda TF Juoda orchideja ir antra diena galva skauda. sutapimas ar visgi netinka jie man? g.gif dar su jokiais kvepalais taip nera buve

Man taip yra buvę nuo euforijos fuflliuko ;/ Galvojau, kad numirsiu iš skausmo ;D
Atsakyti
Aciu merginos uz paaskinimus 4u.gif
Atsakyti