Įkraunama...
Įkraunama...

- Kvepalai -

QUOTE(NEREIDĖ @ 2011 01 06, 21:09)
sveikutes. toks klausimukas iskilo. antra diena banda TF Juoda orchideja ir antra diena galva skauda. sutapimas ar visgi netinka jie man? g.gif dar su jokiais kvepalais taip nera buve

Padaryk pertrauką ir po kurio laiko pabandyk juos vėl.
Atsakyti
Turiu gaimybe pigiai gauti kvepalus Valentino V Valentino Absolu, bet nezinau koks ju kvapas.Nezinau ar imti ar ne.Gal kas turite ir parasytumete ar skanus, koks kvapas ...
Atsakyti
Sveikos.Man nuo TF orchidėjos labai skaudėjo galvą,atrodo bandžiau dukart,bet daugiau nebenorėjau.O kvapas puikus..
Atsakyti
Labai atsiprasau, bet gal daug kam gali pasirodyti labai juokingas klausimas blush2.gif
pvz kuo skiresi vienu kvepalu EDP ir EDT ? suprantu, kad skiresi ten precentines dalys, kad kvepalai yra stipresni uz EDT, bet kvepalu kvapas irgi skiresi ar ne? ar tik cia tas kad kvepalai stipresni ir jie ilgiau kvepia ar tada ir jau kvapas skiresi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2011 01 07, 22:05)
Labai atsiprasau, bet gal daug kam gali pasirodyti labai juokingas klausimas  blush2.gif
pvz kuo skiresi vienu kvepalu EDP  ir EDT ? suprantu, kad skiresi ten precentines dalys, kad kvepalai yra stipresni uz EDT, bet kvepalu kvapas irgi skiresi ar ne? ar tik cia tas kad kvepalai stipresni ir jie ilgiau kvepia ar tada ir jau kvapas skiresi?  blush2.gif

Nieko juokingo, normalus klausimas. O atsakymas toks - kvapas EDT ir EDP gali skirtis, gali ir nesiskirti, kiekvienu konkrečiu atveju kitaip, vieno atsakymo nėra.
Atsakyti
Klausimėlis, jei galima... smile.gif Labai norėčiau surast kvepalus, kurie kvepėtų paprasčiausia vanile. Ta tokia pačia banaliausia, kuria kvepia pigūs lupų balzamai. Ilgai tokios ieškojau, bet visada kvapas pasirodo per "mandras", kitos natos sumaišo visą reikalą. Pati skaniausia vanilė (ko gero, ir vienas iš pačių skaniausių kvapų apskritai) man buvo L'Occitane Eau de Vanilliers:
user posted image
Bet, deja, šiti jau seniaaaaaaai nebegaminami. verysad.gif Pagal Fragrantica ten pilna ir visokio kitokio bieso, be vaniles, bet aš jaučiau tik tą dievišką vanilę.
Gal kas patars ką nors panašaus.
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 01 08, 20:29)
Klausimėlis, jei galima...  smile.gif Labai norėčiau surast kvepalus, kurie kvepėtų paprasčiausia vanile. Ta tokia pačia banaliausia, kuria kvepia pigūs lupų balzamai. Ilgai tokios ieškojau, bet visada kvapas pasirodo per "mandras", kitos natos sumaišo visą reikalą. Pati skaniausia vanilė (ko gero, ir vienas iš pačių skaniausių kvapų apskritai) man buvo L'Occitane Eau de Vanilliers:
user posted image
Bet, deja, šiti jau seniaaaaaaai nebegaminami.  verysad.gif Pagal Fragrantica ten pilna ir visokio kitokio bieso, be vaniles, bet aš jaučiau tik tą dievišką vanilę.
Gal kas patars ką nors panašaus.

Vaniliniai yra Kenzo Amour, bet ten ne ta banaliausia vanilė . Man asmeniškai jie kvepia manų koše, bet vdruk patiks tongue.gif jei yra noras tai monodinei paprasčiausiai vanilei, manau reiktų ieškoti tarp visų Yves Rocher, The Body Shop , Erbolario paprasčiausių vanilinių monodinių kvepalų , kuri nors gal ir bus būtent ta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 08 sausio 2011 - 20:54
Siandien Duglase (Panoramoj) radau labai ne daglasiskus kvapus, salia Molinard TIK DUGLAS lentynose.. Niekaip neatgaminu pavadinimo g.gif Pasirode visai verti demesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 01 08, 23:00)
Siandien Duglase (Panoramoj) radau labai ne daglasiskus kvapus, salia Molinard TIK DUGLAS lentynose.. Niekaip neatgaminu pavadinimo g.gif Pasirode visai verti demesio  ax.gif

Vajeee, jaučiuosi kaip kokiam gūdžiame kaime gyvenanti frusty.gif Kas man iš tos Kristianos, jei ten nėra net padoraus asortimento...spėju, ką vilniečiai gauna (nauji kvepalai ir koks kitų kveplų asortimentas) - tai Alytuje nei pusės tiek nėra.
O mano mylimiausia parfum parduotuvė buvo Sarmutė cry.gif Tai jūsų postai mane kankina ir verčia galvoti apie migraciją biggrin.gif Labai įdomu, kas ten per nauji kvapai Douglas'e smile.gif Oooo jau Molinard'as jų lentynose yra bigsmile.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 01 09, 01:00)
Siandien Duglase (Panoramoj) radau labai ne daglasiskus kvapus, salia Molinard TIK DUGLAS lentynose.. Niekaip neatgaminu pavadinimo g.gif Pasirode visai verti demesio  ax.gif

Rizikuoju nusišnekėt, bet lyg ir kažkur kažkada šalia Molinard stovėjo šitie:
http://www.absolument.net/

Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 09, 12:50)
Rizikuoju nusišnekėt, bet lyg ir kažkur kažkada šalia Molinard stovėjo šitie:
http://www.absolument.net/

Sie irgi yra, o po jais dar kiti.. Is dvieju zodziu kazkaip... nu neatsimenu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 sausio 2011 - 12:43
Ar dar gaminami/parduodami?
user posted image
Atsakyti