Įkraunama...
Įkraunama...

- Kvepalai -

QUOTE(Krisanta @ 2011 01 09, 12:44)
Ar dar gaminami/parduodami?
user posted image

Negaminami. Internete dar randami ir dabar SM parduodami. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 01 09, 14:42)
Sie irgi yra, o po jais dar kiti.. Is dvieju zodziu kazkaip... nu neatsimenu  doh.gif

g.gif gal šitie?
http://www.fragranti...r-Her-7396.html
Atsakyti
o kaip jums si naujiena? Man pasirode labai ikvepianti ir truputi tuberozine blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 09, 13:59)

oj ne.. bent jau man negirdeti tokie anie..

QUOTE(baggio @ 2011 01 09, 15:21)
o kaip jums si naujiena? Man pasirode labai ikvepianti ir truputi tuberozine blush2.gif
user posted image

*****, kaip tik ranka tiesiau, bet pamacius tuos svarovskius matyt patingejau pabaigt veiksma lotuliukas.gif o be reikalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 01 09, 17:37)
oj ne.. bent jau man negirdeti tokie anie..
*****, kaip tik ranka tiesiau, bet pamacius tuos svarovskius matyt patingejau pabaigt veiksma  lotuliukas.gif o be reikalo doh.gif

Kaupiuosi antram testavimui, gal kitaip man pasirodys g.gif Labai daug juose geliu, tokiu ryskiu ir uzimanciu kvapa, tokiu kaip tuberoza. Gal dar lasas tokios ryskios pudros blush2.gif VNZ reik eit bapandyt antra kart doh.gif Pasitikrint.
Kiek apie juos skaiciau atsiliepimu, tai pirmi zodziai budavo apie prasto skonio butelka-flakona nuo vyrisku kvepalu ir plius dar svarovskiai- baisuma mirksiukas.gif
Bus idomi jusu nuomone apie juos, lauksim pasisakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2011 01 09, 17:48)
Kaupiuosi antram testavimui, gal kitaip man pasirodys g.gif Labai daug juose geliu, tokiu ryskiu ir uzimanciu kvapa, tokiu kaip tuberoza. Gal dar lasas tokios ryskios pudros blush2.gif  VNZ reik eit bapandyt antra kart doh.gif Pasitikrint.
Kiek apie juos skaiciau atsiliepimu, tai pirmi zodziai budavo apie prasto skonio butelka-flakona nuo vyrisku kvepalu ir plius dar svarovskiai- baisuma mirksiukas.gif
Bus idomi jusu nuomone apie juos, lauksim pasisakymu 4u.gif

Buteliukas tai ziaurus, visiskai nedera jame stiliai - buteliuko forma ir svarovskiai.. skaiciai dar istrizai.. manau dega zandai kurejui is gedos uz toki sedevra biggrin.gif
O kas del kvapo, jei daug tuberozos - gerai, jei pudra - gerai lotuliukas.gif Tik aisku, KOKIA ta tuberoza, KOKIA ta pudra.. ax.gif
Butinai parasysiu, patestavus.. Lauksim daugiau komentaru drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 01 09, 18:37)
*****, kaip tik ranka tiesiau, bet pamacius tuos svarovskius matyt patingejau pabaigt veiksma  lotuliukas.gif o be reikalo doh.gif

o man kaip tik ranka staigiai išsitiesė į tokį buteliuką, bet turinys visai nepatiko, nes nemėgstu tuberozų ir panašių kvapų, tad labai ir nesigilinau unsure.gif
Atsakyti
Jeeeee!!!!! Ziuriu viena puslapiuka, o ten, prie nisiniu priskirti mano vakar daglase rasti kveliukai!!! http://theposhpeasan...eo-Cabanel-.htm

Teo Cabanel

Ramiai galesiu eiti miegoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 01 09, 23:12)
Jeeeee!!!!! Ziuriu viena puslapiuka, o ten, prie nisiniu priskirti mano vakar daglase rasti kveliukai!!! http://theposhpeasan...eo-Cabanel-.htm

Teo Cabanel

Ramiai galesiu eiti miegoti  lotuliukas.gif

Na jie jau senokai Douglas randami mirksiukas.gif Tik visai nepigūs, gyvatės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 01 10, 00:12)
Teo Cabanel

Labai grazus ju aromatas Early Roses bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 10, 00:08)
Na jie jau senokai Douglas randami mirksiukas.gif  Tik visai nepigūs, gyvatės doh.gif

kad juos ir Sarmoj matydavau (G9) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 10 sausio 2011 - 08:13
QUOTE(katalike @ 2011 01 10, 08:08)
kad juos ir Sarmoj matydavau (G9) mirksiukas.gif

Aha, ten irgi esu mačiusi drinks_cheers.gif
Atsakyti