Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2011 01 10, 11:27)

egk, iride, laukiam žinių wub.gif

Deja, man jau smarkiai teplioja verysad.gif HSG atsakymą žinosiu už poros val. Tikiuosi, kad Egk mums visoms pakels nuotaiką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 01 10, 14:25)
Deja, man jau smarkiai teplioja  verysad.gif HSG atsakymą žinosiu už poros val. Tikiuosi, kad Egk mums visoms pakels nuotaiką  wub.gif

tai dar nieko nereiskia schmoll.gif n+k merginu yra teplioje. laukiam 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 01 10, 15:29)
tai dar nieko nereiskia  schmoll.gif n+k merginu yra teplioje. laukiam  4u.gif  wub.gif

Sulaukėm, mažiau negu 1...Net jokios vilties, kad buvo kabintasi verysad.gif
Dabar man labai reikėtų mergaičių patarimų, ką jos daro (kokius tyrimus, kur), jei problema imuninėje sistemoje?
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 01 10, 13:09)
Sulaukėm, mažiau negu 1...Net jokios vilties, kad buvo kabintasi  verysad.gif

Baisiai baisiai gaila verysad.gif
Atsakyti
Iride, verysad.gif
imunines temoje neseniai apie tai diskutavom, ir cia taip pat, pries keleta puslapiu 4u.gif
yra natural killer cells arba lasteles zudikes, 7parametrai; dar ANA, ATPO ir AFS siulyciau pasidaryt 4u.gif kur daro tiklsiai negaliu pasakyti, bet as LV darysiuos-ten tikrai daro 4u.gif
o tau dabar imunine slopinancius(pvz:dexametazon) ir krauja skystinancius (aspirina ir pvz. clexane) skyre? dareisi berods LV? 4u.gif laikykis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 01 10, 16:09)
Dabar man labai reikėtų mergaičių patarimų, ką jos daro (kokius tyrimus, kur), jei problema imuninėje sistemoje?

Iride......Labai gaila.... verysad.gif Kelintas tau IVF buvo ?
As domejausi del AFS, tai galima ji pasidaryti Sorpo klinikoje, padaro per pora savaiciu.Merginos gal ten kazkur i Santariskes vaziuoja nezinau, gali ten buti pigiau ar kaip.Bet as eisiu ten, jeigu mano snaigutes nenores pas mane likt.
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 01 10, 16:09)

verysad.gif Labai labai gaila... console.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 01 10, 15:09)
Sulaukėm, mažiau negu 1...

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 01 10, 17:22)
Iride......Labai gaila.... verysad.gif  Kelintas tau IVF buvo ? 
Merginos gal ten kazkur i Santariskes vaziuoja nezinau, gali ten buti pigiau ar kaip.

Taip, Santariškėse galima pasidaryti dėl tyrimus dėl AFS, kaina - apie 250 Lt jeigu gerai pamenu.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 01 10, 17:44)
Taip, Santariškėse galima pasidaryti dėl tyrimus dėl AFS, kaina - apie 250 Lt jeigu gerai pamenu.

Geras blink.gif As kazkaip isivaizdavau, kad Santaruose bus pigiau.Nes Sorpo, kai skambinau, klausiau kiek kainuoja issitirti AFS, tai sake 119 su centais.Minejo, kad ieina 2 tyrimai kazkokie i visa ta.Idomu, kodel cia taip skirtingai g.gif Ar Santariskese kazko daugiau ten padaro kas liecia ta tyrima ?

Egk ? Kaip tavo skaiciukai ? Tikiuosi neparasai cia mums del to, kad is laimes ne kompas galvoj.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 10 sausio 2011 - 17:19
QUOTE(Beta1 @ 2011 01 10, 18:17)
Geras  blink.gif  As kazkaip isivaizdavau, kad Santaruose bus pigiau.Nes Sorpo, kai skambinau, klausiau kiek kainuoja issitirti AFS, tai sake 119 su centais.Minejo, kad ieina 2 tyrimai kazkokie i visa ta.Idomu, kodel cia taip skirtingai  g.gif  Ar Santariskese kazko daugiau ten padaro kas liecia ta tyrima ?

Egk ? Kaip tavo skaiciukai ? Tikiuosi neparasai cia mums del to, kad is laimes ne kompas galvoj....  wub.gif

Kiek zinau, tai Sorpo ir ligoninese daro skirtingus tyrimus del AFS. Kadangi pati tyriausi, tai is pradziu irgi pasidariau Sorpo, bet veliau gydytoja liepe pasidaryti ligonineje, nes ten issamesnis tyrimas. Cia veiksmas vyko Klaipedoje. Gal kazkuom Vilnius ir skiriasi, nzn g.gif

Beje ir kaina panasi Klaipedoje, Sorpo apie 120 lt mokejau, o ligonineje, 230 berods, bet cia buvo pries metus laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Corsica: 10 sausio 2011 - 17:28
QUOTE(Beta1 @ 2011 01 10, 18:17)
Geras  blink.gif  As kazkaip isivaizdavau, kad Santaruose bus pigiau.Nes Sorpo, kai skambinau, klausiau kiek kainuoja issitirti AFS, tai sake 119 su centais.Minejo, kad ieina 2 tyrimai kazkokie i visa ta.Idomu, kodel cia taip skirtingai  g.gif  Ar Santariskese kazko daugiau ten padaro kas liecia ta tyrima ?

kazkas kazkada rase kad santariskese daro ir kainuoja AFS tyrimai:
1. antikunai pries beta2glikoproteina1, 30lt40ct
2. antikunai pries kardiolipina 30lt40ct;
3. aktyvinto baltymo C rezistencijos tyrimas APCR, apie 60lt
4. lipus antikoaguliantas 1 apie 30lt40ct
5. jeigu 4. teigiamas, lipus antikoaguliantas 2 apie 30lt40ct
sie visi rodikliai ir ieina i AFS 4u.gif
Atsakyti