Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(egk @ 2011 01 10, 20:44)
Mergaitės mano hCG 22,2. Ką manot? Gyd sakė gali būti dar visaip, bet tikėtis, kad bus gerai. Kartosiu ketvirtadienį.

Gera pradzia - puse darbo, lauksim dvigubu skaiciuku thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 01 10, 15:09)
Sulaukėm, mažiau negu 1...Net jokios vilties, kad buvo kabintasi  verysad.gif

Labai labai gaila verysad.gif console.gif

QUOTE(egk @ 2011 01 10, 18:44)
Mergaitės mano hCG 22,2. Ką manot? Gyd sakė gali būti dar visaip, bet tikėtis, kad bus gerai. Kartosiu ketvirtadienį.

Manau,kad thumbup.gif ir ketvirtadieniai jau garsiai sveikinsim su nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 10, 19:44)

Iride, perskaičiau jau tavo žinutę.
Primink, ar turit snaigiukų?

Ne, neturiu. Bet apie mane šiandien jau užteks, džiaukimės tavo puikiomis naujienomis! Smagu, kad bent vienai iš mūsų įvyko naujametinis stebuklas wub.gif
Atsakyti
Iride labai gaila verysad.gif

egk tikrai bus laiminga pabaiga 4u.gif
Atsakyti
vaja mano imunine sistema visad buvo nusilpusi,nes visokios ligos greit prilipdavo.pries puse metu ja pasistiprinau su imunospektrum,net du kursus geriau.dabar jauciuosi geriau ir atsparesne.,bet...sako kad stipri imunine sistema ir negerai g.gif tai kas dabar?susimasciau,kad tas dalykas ir man koja galetu pakisti.merginos kurios esat anglijoj,kaip ten tie tyrimai angliskai vadinasi?vaja,susimasciau,bet jau per velai verysad.gif ir dar vienas.siandien pabaigem gerti pregnacare con...ir vyras gerinancius reikaliuka maisto papildus.juos pora menesiu vartojom.siandien nusipirkau tik folio r pagert.galvoju gal jau uztenka tu papildu.kaip jus manote?
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 01 10, 18:58)
vaja mano imunine sistema visad buvo nusilpusi,nes visokios ligos greit prilipdavo.pries puse metu ja pasistiprinau su imunospektrum,net du kursus geriau.dabar jauciuosi geriau ir atsparesne.,bet...sako kad stipri imunine sistema ir negerai g.gif  tai kas dabar?susimasciau,kad tas dalykas ir man koja galetu pakisti.merginos kurios esat anglijoj,kaip ten tie tyrimai angliskai vadinasi?vaja,susimasciau,bet jau per velai verysad.gif ir dar vienas.siandien pabaigem gerti pregnacare con...ir vyras gerinancius reikaliuka maisto papildus.juos pora menesiu vartojom.siandien nusipirkau tik folio r pagert.galvoju gal jau uztenka tu papildu.kaip jus manote?

Kristiana,pregnacare conception tai as tau siulyciau testi,nes ten eina kelios medziagos kurios svarbios kiausialastes sienelems,lasteliu dalijimuisi.Tai manyciau,logiska butu iki punkcijos pavartoti.Na bent jau as taip darysiu ax.gif
Plius dar q10 vartoju ir zuvu (ne zuvu kepenu) vartoju.
Atsakyti
Gal Crinone kas kelis parduotu 4u.gif

Egk yess.gif laikykis...
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 10, 10:07)
Kristiana,pregnacare conception tai as tau siulyciau testi,nes ten eina kelios medziagos kurios svarbios kiausialastes sienelems,lasteliu dalijimuisi.Tai manyciau,logiska butu iki punkcijos pavartoti.Na bent jau as taip darysiu ax.gif

Dar klausimas i ta pacia tema... 4u.gif 4u.gif As geriu prenatal vitaminus kuriuos man "prirase" mano gine cia, kai pasakiau, kad bandom uznesteti. Dabar skaitau, kad jie daugiau skirti kai jau nestuke.gif ... Nors ir raso, kad pries nestuma irgi gerai, bet skirti visgi daugiau kai jau... Tai ar testi tokius? (As folio atskirai negeriu, ieina i vitaminu sudeti). Kaip manot? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 10, 21:13)
Dar klausimas i ta pacia tema...  4u.gif  4u.gif As geriu prenatal vitaminus kuriuos man "prirase" mano gine cia, kai pasakiau, kad bandom uznesteti. Dabar skaitau, kad jie daugiau skirti kai jau  nestuke.gif ... Nors ir raso, kad pries nestuma irgi gerai, bet skirti visgi daugiau kai jau... Tai ar testi tokius? (As folio atskirai negeriu, ieina i vitaminu sudeti). Kaip manot?  4u.gif  4u.gif

laba.kaip suprantu tu geri jau nesciuju vitaminus.pries nestuma kur geriam dauguma musu vadinasi PREGNANCARE CONCEPTION.
Papildyta:
[quote=T.P.Keberiokst,2011 01 10, 21:07]
[/quot o brangusis naudoja kazka?
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 01 10, 10:24)
laba.kaip suprantu tu geri jau nesciuju vitaminus.pries nestuma kur geriam dauguma musu vadinasi PREGNANCARE CONCEPTION.

g.gif g.gif pasiziurinejau, pas mus nera cia tokiu.. tektu is UK siustis... Nezinau net ka daryti, ar testi tuos prenatal kur vartoju ar nutraukti ir ieskoti kazkokiu kitokiu?? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 10 sausio 2011 - 20:29
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 10, 21:27)
g.gif  g.gif pasiziurinejau, pas mus nera cia tokiu.. tektu is UK siustis... Nezinau net ka daryti, ar testi tuos prenatal kur vartoju ar nutraukti ir ieskoti kazkokiu kitokiu??  4u.gif  4u.gif

o kuriam gale pasaulio randiesi?kad ju man rodos visuose vaistinese ir visur buna.paklausk gal uzsakys tau juos jei nuspresi anuos nutraukti.
Atsakyti
:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Butvilė: 10 sausio 2011 - 20:53