Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(egk @ 2011 01 13, 17:19)
Skambinau, bet labai nepaguodė. Sakė toliau tęsti crinoną ir vėl kartoti hCG.

tikrai, nera cia del ko guosti. skaiciukai daugmaz dvigubeja, o tai gerai. ir svarbu,kad ir toliau taip butu. viskas bus gerai!! thumbup.gif
Atsakyti
po dvieju savaiciu jau "tikras" tyrimas buna - arba is tikro nescia arba is tikro ne nescia.
nes ankscia darant - dar vis islieka "neissivaiksciojsiu" vaistu tikimybe, anstyvasis persileidimas ir pan. vieni nervai.
bet dazniasiai niekam neuztenka kantrybes ir visos pasidaro 10 diena po isodinimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 13, 17:44)
:console :
Turiu klausimeli... ar tyre hormonus dabar ir ar atsistate i normas? man labai idomu, per kiek laiko atsistato vel taip kaip buvo pries stimuliacijas...

Vat sitas klausimas ir mane labiausiai domino tai puoliau aiskintis kaip ten kas smile.gif Hormonu tyrimu man nedare, bet pagal vaizda, panasu, kad viskas yra tvarkoj, atsistate, ovuliacija ivykus, zodziu mechanizmas veikia.Ir jeigu tureciau bent viena kiausintaki, gyd butu mane palikus si menesi be KT, nes minejo, kad butu laaabai didele tikimybe pastoti natur.Tai kaip suprantu, visa veikla stojo i savo vietas po visko.Tik panasu, kad kiausides igavusios pagreiti nuo Gonalio vis dar "overtime" rezimu dirba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Liberi @ 2011 01 13, 13:26)
Beta1 nesinervuok, vadinas taip turi but 4u.gif o vasari, jei pas mane nieks nesikeis, busim kompanjones ax.gif

Super 4u.gif Kompanjone man bus kaip tik mirksiukas.gif

Emiliuxas, o kelinta tau DPI siandien ? Kazkodel turiu jausma, kad vis delto testuka paslapcia jau pasidarei..... tongue.gif Prisipazink dabar smile.gif

Egk, nu isivaizduoju kad nerimo tai daugiau nei noretusi......bet pasidaryk sestadieni HCG ir tada tikrai jau ramiau jausies.O del skaiciuku, tai as galvoju, kol auga, tol gerai.Ir viskas.Apie visa kita spesi pagalvoti, jeigu nebeaugs.
Atsakyti
gydytojai rekomenduoja 3 men "atsigavimui" 4u.gif todel ivf daromi kas tris men, ne dazniau, bet turbut daugeliu atveju viskas labai individualu.
Atsakyti
QUOTE(miskinuke ten @ 2011 01 14, 08:55)
po dvieju savaiciu jau "tikras" tyrimas buna - arba is tikro nescia arba is tikro ne nescia.
nes ankscia darant - dar vis islieka "neissivaiksciojsiu" vaistu tikimybe, anstyvasis persileidimas ir pan. vieni nervai.
bet dazniasiai niekam neuztenka kantrybes ir visos pasidaro 10 diena po isodinimo  lotuliukas.gif

tyrima reikia atlikti, priklausomai nuo to, kokia buvo procedura. jei IUI, tai tikrai 10 d. dar gali rodyti vaistuku likucius. O po isodinimo net pats gydytojas sako, kad pasidaryti 10 diena. nes isodinimas po sprogduku buna dazniausiai apie 3 diena. thumbup.gif
Atsakyti
Mona, tikrai daug gydytoju sako darytis po dvieju savaiciu 4u.gif As apie IVF sneku, ne IUI, cia mes juk apie IVF snekame.
Pvz U visada sakydavo grieztai - HCG po dvieju savaiciu, o po keletos dienu pakartoti ji. Tada pirmajai apziurai 5-6 savaite, sirdeles "ieskoti" apie 9.

nors as pati asmeniskai niekad nesu islaukusi 2 savaiciu, visada 10 diena blush2.gif internete tikrai daug info, kad 10 diena jau "rodo".

as nenoriu gincytis del tu dienu, tik norejau pasakyti, kad yra racijos emiliuxes gydytojos veiksmuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskinuke ten: 14 sausio 2011 - 09:16
QUOTE(egk @ 2011 01 13, 16:27)
Mano hCG 42,9 o buvo 22,2. Reiškia pilnai nepadvigubėjo. Jaučiu, kad jau viskas

Dar tikrai nera ko jaudintis Juk skaiciukai nemazeja o auga Pakartosi sestadieni ir galesim garsiai sveikinti 4u.gif Sekmes laikom kumstukus uz jus
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 13, 21:52)
kiek suprantu jums daktarai israso kraujo tyrimus jau po 10dienu nuo isodinimo? man tik po dvieju savaiciu......

Islandijoj tokia politika, HCG skiriamas po 2 savaičių ir čia, kaip Lietuvoj, be siuntimo nepasidarysi schmoll.gif

MonaJ, pritariu miskinukei, 10 DPĮ dar tikrai gali rodyti vaistus mirksiukas.gif Sprogdukai iš organizmo išsivaikšto per 5-10 dienų mirksiukas.gif
Atsakyti
Viktoriuk, per 10 d, bet ovitreli leidziames juk iki punkcijos, tai plius keletas dienu jau yra, bet .... tas 10 dienu po isodinimo toks toks ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(miskinuke ten @ 2011 01 14, 10:01)
gydytojai rekomenduoja 3 men "atsigavimui"  4u.gif  todel ivf daromi kas tris men, ne dazniau, bet turbut daugeliu atveju viskas labai individualu.

Merginos, labai toks ūkiskas klausimas, atsiprasau, jei kazkam nepatiks ...
Musu tokia pati procedura laukia, todel zinau kiek tas kainuos ...
Jus kalbat apie net kelis IVF iskart .... juk nemazi pinigeliai, is kur jie? As daznai pagalvoju apie tokias seimas, kurios net neturi minties apie tai pagalvot, nes tokiu pinigu nera gyvenime mate blush2.gif Cia siaip toks pamastymas, nes pati neisivazduoju ka reiks daryt, jei is pirmo karto nepavyks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 01 14, 12:39)
Merginos, labai toks ūkiskas klausimas, atsiprasau, jei kazkam nepatiks ...
Musu tokia pati procedura laukia, todel zinau kiek tas kainuos ...
Jus kalbat apie net kelis IVF iskart .... juk nemazi pinigeliai, is kur jie? As daznai pagalvoju apie tokias seimas, kurios net neturi minties apie tai pagalvot, nes tokiu pinigu nera gyvenime mate  blush2.gif  Cia siaip toks pamastymas, nes pati neisivazduoju ka reiks daryt, jei is pirmo karto nepavyks  verysad.gif

Pinigai uzdirbami, taigi dirbam.....Vienoms seimoms daugiau tenka atsisakyt, kitoms maziau, bet pinigeliai niekam nekrenta ax.gif
Atsakyti
uzdirbami ir taupomi , atsisakant daugelio dalyku.
nepavys viena procedura - taupysite, metus, antrus, tada vel darysite.... jei bus noro.... jei ne kitos seimos pasirenka kita kelia - isivaikina ar gyvenima be vaiku...
Atsakyti