Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Atiloja @ 2011 01 14, 13:29)
o kokias cia zvakutes naudojai?  g.gif

PRG matyt,ji berods Islandijoj,o ten kaip ir UK daugumoj prg zvakutem eina.
Atsakyti
utrogest vadinasi zvakutes
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 14, 17:24)
utrogest vadinasi zvakutes

Cia ne zvakutes, o tabletes, kurias galima ir gerti, ir detis i maksti lotuliukas.gif As jas geriau 3 kartus dienoj po dvi kartu su kita kruva vaistuku doh.gif
Nestresuok taip, gal PRG pakankamas bus ir nuo mazesnes dozes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 13, 16:09)
Bandau laikytis dar, mergautės 4u.gif
Nu skaičiuoklė Adrijos tai thumbup.gif

Laikykis ir anksciau laiko nenuleisk nosiuko wub.gif Toks jau tas HCG, pradzioja vis bijai tu skaiciuku, vis atrodo kas blogai... Bet svarbu kad auga. Linkiu kad ir toliau sekmingai augtu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trusty: 14 sausio 2011 - 16:13
QUOTE(Beta1 @ 2011 01 13, 23:00)
Hormonu tyrimu man nedare, bet pagal vaizda, panasu, kad viskas yra tvarkoj, atsistate

thumbup.gif As vaziuoju pas daktara is labai toli ir noriu namo parvaziuoti jau nestuke.gif ... Tai svarstau ir varianta, kad o jeigu nepavyks is pirmo karto, kokio ilgio kelione pasiplanuoti, kad ir antra galima bandyti butu ax.gif 4u.gif

QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 14, 02:41)
man dabar lygiai savaite praejo, testuko nedariau. bet as ir visiskai nieko nejauciu verysad.gif ...

Kantrybes ir dideliausios sekmes laukime ir rezultate mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
MEerginos cia toks klausimelis o jus nejauciate tokio greitesnio ar sunkesnio kvepavimo kai ka nors padirbate Vis ieskau nestumo pozymiu jau pradedu trepseti iki siol jauciausi rami ax.gif Siandien neturiu darbu tai jau pradeda mintys ir apie testa suktis bet juk zinau kad nieko dar ir kad butu jis nerodytu nu bet gal sulauksiu to antradienio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 14, 11:49)
aciu merginos , bet as jums prisipazinsiu kokia nedovanotina klaida padariau ir ji dabar mane varo i nevilti.ogi tecia diena po isodinimo apsiziuejau radus lapuka su nurodymais kad iki siol dejausi tik viena zvakute triskart dienoj vietoj reikiamu 2 tris kart dienoj. iskart paskambinau daktaui, jis mane ramino kad dar neviskas prarasta, bet mane jau neviltis ima.....

nesijaudink schmoll.gif Žinau vieną variantą tikrai, kur irgi daug vėliau pradėjo dėtis po 2 rutuliukus ir išnešiojo, ir pasigimdė mirksiukas.gif

QUOTE(kukulka @ 2011 01 14, 13:31)
Cia ne zvakutes, o tabletes, kurias galima ir gerti, ir detis i maksti  lotuliukas.gif  As jas geriau 3 kartus dienoj po dvi kartu su kita kruva vaistuku  doh.gif
Nestresuok taip, gal PRG pakankamas bus ir nuo mazesnes dozes  wub.gif

Tai yra rutuliukai, kuriuos reikia dėtis į makštį mirksiukas.gif Šitų tikrai gert negalima, kur pas mus skiria schmoll.gif Yra irgi progesteronas, kuris vadinasi Utrogestan, juos galbūt galima ir gerti, bet šitų tikrai ne schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos , Bendrazyges 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Noreciau atsiskaityti ax.gif
Si karta turejau 7 kiausinelius, is kuriu 5 apsivaisino. Kokybe vidutiniska rolleyes.gif , siandien parsiveziau namo savo grazuoliukus. Gavau nuotrauka embrioniuku, tai iskart juos isimylejau wub.gif
Priminsiu tai buvo antras IVF, si kart su ICSI +assisted hatching.
Pirmas nepavyko, ispunktavo 12 kiausineliu, is kuriu apsivaisino tik vienas ir tas nesidalino.
Emiliuxas, as ir dariausi ten pat ir pas ta pati gydytoja smile.gif ,ir gavau tuos pacius rutuliukus naudoti. Laaaabai linkiu Tau sekmes ir kitoms merginoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2011 01 14, 15:14)
Si karta turejau 7 kiausinelius, is kuriu 5 apsivaisino. Kokybe vidutiniska  rolleyes.gif , siandien parsiveziau namo savo grazuoliukus. Gavau nuotrauka embrioniuku, tai iskart juos isimylejau  wub.gif

Bet tai puikiai apsivaisino, 5 iš 7 thumbup.gif Likusius šaldė?
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 14, 13:41)
man dabar lygiai savaite praejo, testuko nedariau. bet as ir visiskai nieko nejauciu verysad.gif ...

viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jowituke: 14 sausio 2011 - 17:25
QUOTE(jolantulia @ 2011 01 14, 19:14)
Gavau nuotrauka embrioniuku, tai iskart juos isimylejau  wub.gif

bigsmile.gif kaip faina... wub.gif
Atsakyti
austteja, jei jauti dusuli, tai gali buti hiperstimuliacijos pozymis, stebek save! Jei prasciau imtum jaustis, skambink gydytojai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dizzy___: 14 sausio 2011 - 18:02