Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(MonaJ @ 2011 01 05, 10:37)
man temp budavo 37,1, kai matavau 9 ryte... manau, tai tik i gera... thumbup.gif

Kad tavo žodžiai Dievui į ausį nueitų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 05, 09:42)

Aukstesne temperatura nuo Crinona gali buti, progesteronas ja kelia. Jusu temperatura nestukiska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2011 01 05, 10:52)
Aukstesne temperatura nuo Crinona gali buti, progesteronas ja kelia. Jusu temperatura nestukiska wub.gif

wub.gif oi,egk, linkiu, kad ir nekristu ta temperatura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 04, 23:42)

Sveikute, Egk, uzbegau paziureti kaip cia Jums sekasi! Laikau kumstukus uz Tavo sekme! wub.gif

Ir visoms mergaitems linkiu, kad kuo greiciau Jusu pilveliuose apsigyventu kleckiukai!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 05, 10:33)
Dar vakar ir temperatūra pakilo 37,4

Egk, o tu čia apie bazinę temperatūrą rašai, ar ne? Man šiandien 7 val. ryte buvo 37.0 , bet deja tai dar nieko nesako, nes kiekvieno ciklo antroje pusėje pas mane tokia laikosi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 05 sausio 2011 - 11:48
QUOTE(Trusty @ 2011 01 05, 10:52)

QUOTE(Atiloja @ 2011 01 05, 11:12)
wub.gif oi,egk, linkiu, kad ir nekristu ta temperatura  4u.gif

QUOTE(Adrija1 @ 2011 01 05, 11:33)
Sveikute, Egk, uzbegau paziureti kaip cia Jums sekasi! Laikau kumstukus uz Tavo sekme!  wub.gif

Ir visoms mergaitems linkiu, kad kuo greiciau Jusu pilveliuose apsigyventu kleckiukai!!!  thumbup.gif

Mergaitės, jūs mano įkvėpėjos 4u.gif Visada turite gerų istorijų ar pavyzdžių 4u.gif

QUOTE(Iride @ 2011 01 05, 12:48)
Egk, o tu čia apie bazinę temperatūrą rašai, ar ne? Man šiandien 7 val. ryte buvo 37.0 , bet deja tai dar nieko nesako, nes kiekvieno ciklo antroje pusėje pas mane tokia laikosi..

Ne, paprastą temperatūrą, o matavausi, nes galvojau ar tik nesirgsiu vėl, nes šalo galūnės, kažkokia oda visa jautri, įtempta nemaloniai, galvojau bus daugiau tos tempos. O reikšti tai aišku, kad dar nieko nereiškia, šiandien dar tik 5 DPĮ gi doh.gif
O tu matuoji bazinę temperatūrą? Aš niekada jos nesu matavusi g.gif
O kaip šiaip jautiesi?

Atiloja, o kaip tu po LP? Kaip nuotaikos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 05 sausio 2011 - 11:55
egk, linkiu didžiausios sėkmės... As vakarais pasimatuodavau kuno temperatura, tai beveik visa laika laikesi apie 37. Nes kazkaip vakarais jausdavausi kaip kad liga kokia kabinasi. Dar karta sekmes!!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Egk, padrasinsiu ir as tave smile.gif Kai man susodino blastukes, tai 3 dpi man prasidejo ale sloga kazkokia ar kas tai.....tempa tada buvo irgi viena ar 2 dalys.Nu o dar po savaites sulaukiau didelio HCG smile.gif Nors pati zinojau, kad nieko ta tempa daug nereiskia, nes esam po visokiu proceduru, dar tas progesteronas, ale malonu buvo "isskaityti" toki beveik teigiama pozymi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Butvilė @ 2011 01 05, 13:46)
egk, linkiu didžiausios sėkmės... As vakarais pasimatuodavau kuno temperatura, tai beveik visa laika laikesi apie 37. Nes kazkaip vakarais jausdavausi kaip kad liga kokia kabinasi. Dar karta sekmes!!!!!  drinks_cheers.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 01 05, 13:54)
Egk, padrasinsiu ir as tave smile.gif Kai man susodino blastukes, tai 3 dpi man prasidejo ale sloga kazkokia ar kas tai.....tempa tada buvo irgi viena ar 2 dalys.Nu o dar po savaites sulaukiau didelio HCG smile.gif Nors pati zinojau, kad nieko ta tempa daug nereiskia, nes esam po visokiu proceduru, dar tas progesteronas, ale malonu buvo "isskaityti" toki beveik teigiama pozymi  ax.gif

Nu jaučiu reiks ir man kas vakarą pasimatuoti, kaip sakant dėl drąsos biggrin.gif
Bet negaliu leist sau ir prisisvaigt, pas mane gi tik vienas mažylis, jau senai apverktas...
Ačiū už padrąsinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 05, 14:39)
Nu jaučiu reiks ir man kas vakarą pasimatuoti, kaip sakant dėl drąsos biggrin.gif
Bet negaliu leist sau ir prisisvaigt, pas mane gi tik vienas mažylis, jau senai apverktas...
Ačiū už padrąsinimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip suprast apverktas ? g.gif Tau viena isodino ?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 01 05, 15:12)
Kaip suprast apverktas ?  g.gif  Tau viena isodino ?

Aha liko vienintelis, taip graudu buvo, užtai jau ir apverkiau avansu
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 05, 15:21)
Aha liko vienintelis, taip graudu buvo, užtai jau ir apverkiau avansu

Paverkti galesi paskui, jeigu is viso reikes ta daryti mirksiukas.gif Dabar jau nieko nepakeisi, lauk ramiai.Oi kaip lengva taip pasakyti...... ax.gif Nu bet pabandyk 4u.gif
Atsakyti