Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(bum @ 2011 01 05, 15:54)
Aha, supratau smile.gif
O kiek vidutiniškai 'atsieina' vaistai? ax.gif

na man taike trumpa schema, taigi prireike Gonal 900, veliau dar teko nusipirkt Gonal 300 + Cetrotide 0,25 ( 5 dezutes) + Ovitrelle +Crinone = 2643 Lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tivita: 05 sausio 2011 - 18:49
QUOTE(Singerita @ 2011 01 05, 08:44)
Šiaip po 3 mėnesių, bet labai individualu

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 05, 08:47)
Singerita,kitose salyse einant donorystes keliu ir pats nemokama ivf gauni.
Kelis kiausinelius atiduodi gavejui,visa kita sau 4u.gif

QUOTE(žieminukė @ 2011 01 05, 08:48)
dauguma gydytojų rekomenduoja tris mėnesius padaryti pertauką, kad organizmas atsigautų.

Aciu! Taip ir maniau, kad reiktu palaukti, o ji sake, kad iskart galima vos ne kita cikla, nes juk pirma karta tik iki pukcijos daeita ir viskas... Bet juk vistiek tokia pati stimuliacija! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 05, 16:21)
Aha liko vienintelis, taip graudu buvo, užtai jau ir apverkiau avansu

lotuliukas.gif As savu laiku patepliojima 9 DPI palaikiau artejanciomis mmm ir su drauge raudono vyno pora tauriu isgeriau blush2.gif
Sekmes tau! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 05, 13:39)
Nu jaučiu reiks ir man kas vakarą pasimatuoti, kaip sakant dėl drąsos biggrin.gif
Bet negaliu leist sau ir prisisvaigt, pas mane gi tik vienas mažylis, jau senai apverktas...
Ačiū už padrąsinimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

matuokis ryte, ir ne kuno, o bazine... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tivita @ 2011 01 05, 19:48)
na man taike trumpa schema, taigi prireike Gonal 900, veliau dar teko nusipirkt Gonal 300 + Cetrotide 0,25 ( 5 dezutes) + Ovitrelle +Crinone = 2643 Lt  smile.gif

Man taikė ilgą schemą ir iš viso vaistams kol kas išleidau 2574 Lt. Bet už viską mokėjau LV: Zalodex (514,5 Lt), 11 dienų Gonalis po 150, is viso susileidau 1650 (1812,8 Lt), ovitrelis (49 Lt), ir crinono, berods 15 aplikatorių (198,45 Lt). Deja, mergaitės kalba, kad nuo šių metų ir LV vaistų kainos kyla.
Atsakyti
QUOTE(puikutte @ 2011 01 04, 22:35)
jurgele77 gal tu kartais is Ispanijos? Nes man atrodo g.gif kad as kazkur skaiciau kazkurioj forumo temoj tu klausei ar yra mergaiciu is Ispanijos? Bet gal as klystu.....

aga as is ispanijos smile.gif
Atsakyti
nebereikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 05 sausio 2011 - 20:52
Sveikutes visos, noriu Jusu paklausti del Pagalbinio Apvaisinimo priimamo istatymo.. Jus turetumet apie tai geriausiai zinoti mirksiukas.gif Ar kas nors juda i prieki, kada zada vel svarstyti ar jau ir priimti?
Galeciau internete pasiieskoti info, bet Jus gal konkreciau viska zinosite..
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 01 05, 21:17)
Sveikutes visos, noriu Jusu paklausti del Pagalbinio Apvaisinimo priimamo istatymo.. Jus turetumet apie tai geriausiai zinoti mirksiukas.gif Ar kas nors juda i prieki, kada zada vel svarstyti ar jau ir priimti?
Galeciau internete pasiieskoti info, bet Jus gal konkreciau viska zinosite..
Aciukas 4u.gif

vaisingumo asociacijos skyrelyje skelbiama naujausia informacija - paciam virsuje... gali gauti info mirksiukas.gif
Atsakyti
as vistiek nelabai suprantu tai kompensuos kazka ar ne?sory uz toki klausima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 01 05, 19:59)
Man taikė ilgą schemą ir iš viso vaistams kol kas išleidau 2574 Lt. Bet už viską mokėjau LV: Zalodex (514,5 Lt), 11 dienų Gonalis po 150, is viso susileidau 1650 (1812,8 Lt), ovitrelis (49 Lt), ir crinono, berods 15 aplikatorių (198,45 Lt). Deja, mergaitės kalba, kad nuo šių metų ir LV vaistų kainos kyla.

bet jau kainu skirtumas doh.gif as uz crinono 15 aplikatoriu moku 249Lt LT doh.gif
Atsakyti
Mergaites, dar pagalvojau... 4u.gif Man liko 2-3 ciklai iki pirmo IVF (labai tikiuosi, kad taip ir bus ir niekas nepasikeis).. Patarkit, papasakokit ka dar galeciau daryti, kad padidinti sekmes sansus?!... Prenatal vitaminus (su folio rugstim) jau geriu, meciau rukyti pries puse metu visiskai (nors labai inteisyviai ir nerukiau, bet patraukdavau karts nuo karto blush2.gif ), pradejau sportuoti intensyviau jau kelintas menuo, prisiziuriu labiau su maistu, apmazinau linksmybes ir pan...
Ar yra kazkas dar ka galeciau daryti???? Gal turit kokiu patarimu...
4u.gif
Atsakyti