Ir taip greit užpuolė, ryte pavėmė, skrandį skaudėjo, o pasirodo.. apendicitas

Pastaruoju metu jau ne pirmą kartą nutinka taip, kad išgėrus alkoholio (kad ir labai mažą kiekį), grįžus namo pradeda darytis keisti dalykai: pučia, skaudą pilvą, vis norisi į tualetą, bet viduriai išlieka normalūs. Galų gale pradeda mausti dešinį šoną, bet labiau iš nugaros pusės. Tai štai jau pusę dienos vėl man tą šoną maudžia, jaučiu, kad pakilusi rūgštis, nes visi norisi riaugėti. Taip pat skrandyje pilnumo jausmas, suprastėjo apetitas, temperatūra 37, dar kankina nemalonus jausmas burnoje.
Prisigąsdinus esu, kad apendicitas, bet akivaizdu, kad požymiai skiriasi nuo tradiciniu, o šiandien penktadienio vakaras, tai labai nesinori kviestis greitosios dėl šono maudimo. Žinant, kad ir eilėje reiks kelias valandas pralaukti.
Pastaruoju metu jau ne pirmą kartą nutinka taip, kad išgėrus alkoholio (kad ir labai mažą kiekį), grįžus namo pradeda darytis keisti dalykai: pučia, skaudą pilvą, vis norisi į tualetą, bet viduriai išlieka normalūs. Galų gale pradeda mausti dešinį šoną, bet labiau iš nugaros pusės. Tai štai jau pusę dienos vėl man tą šoną maudžia, jaučiu, kad pakilusi rūgštis, nes visi norisi riaugėti. Taip pat skrandyje pilnumo jausmas, suprastėjo apetitas, temperatūra 37, dar kankina nemalonus jausmas burnoje.
Prisigąsdinus esu, kad apendicitas, bet akivaizdu, kad požymiai skiriasi nuo tradiciniu, o šiandien penktadienio vakaras, tai labai nesinori kviestis greitosios dėl šono maudimo. Žinant, kad ir eilėje reiks kelias valandas pralaukti.
Kuo baigėsi jūsų istorija? Man tai tempa jau kokius 3 metus laikosi ir dešinys sonas arba skausmai aplink bambos sritį labai dažni, bet va nieko neranda, aisku nelabai šeimos gydytoja ir stengias ieškoti bėdos.

10m senumo postą pakomentuosiu... man trūko apendicitas 1999 metais. Ir ligoninėj buvau 12 dienų... iki tol pusmetį skausmai paširdžiuose užeidavo vis, iki silpnumo, bet niekas nieko - priimamajam tik nuskausmindavo. Lemtingą dieną darytikraujo ir šlapimo tyrimai nerodė jokios ligos... chirurgas išmaigė, pasakė kad tai ginekologinė bėda, tikrai ne apendicitas... nes neskaudėjo man dešinėj ir tiek... po operacijos paaiškėjo, kad labai nedaug trūko kad nepabusčiau. Mano apendicitas buvo visiškai netipinis, sunkiai nustatomas... todėl operavo beveik aklai, spėjimo būdu, nes buvo skysčių pilvo ertmėj...
Papildyta:
O jūs inkstų bėdų neturit?
Sveikos mergaites. As irgi pradejau bijot kad man apendicitas. Viskas prasudejo nuo to kad pries pora dienu pabudau nuo posmarkio pilvo skausmo mazdaug toj vietoj kur gimda ir slapimo pusle. Nu gal.kokiu 1cm auksciau. Krete drebulys. Temperatura buvo gal 36,9 auksciausiai iki 37,1 buvo pakilus. Bet dvi dienos jau nebekyla. Tik purto. Skausmo tokio irgi daugiau nebuvo. Tik rytais pries einant i toleta visa pilva paskauda. Bet pasitustinu ir praeina. Siaip neturiu apetito dar, troskina,varineja i tualeta. Sisiot turiu omenyj. Ta pacia diena nuejau pas ginekologe pamaige echoskopija padare bet nieko nerado. Kita diena nuejau pas chirurga tas pilva pamaige. Bet neskaudejo niekur. Liepe kraujo tyrima pasidaryt bet tyrimas jokio uzdegimo nerodo. Ryt einu echoskopijos pilvo daryt. Galvoju jei irta nieko neparodys ka tada daryt. O jei pas mane tas letinis apendicitas. Mane ir operacija truputi gasdina. Bet ne tiek ji kiek narkoze. Nezinau kodel bet jos bijau. Kazkuriam poste kazkuri rase kad lygtai ir su spinaline operuot galima. Idomu ar istiesu. O galmman isvis ne apendicitas. Gal pas kazka yra buve kas panasaus?
Sveikos mergaites. As irgi pradejau bijot kad man apendicitas. Viskas prasudejo nuo to kad pries pora dienu pabudau nuo posmarkio pilvo skausmo mazdaug toj vietoj kur gimda ir slapimo pusle. Nu gal.kokiu 1cm auksciau. Krete drebulys. Temperatura buvo gal 36,9 auksciausiai iki 37,1 buvo pakilus. Bet dvi dienos jau nebekyla. Tik purto. Skausmo tokio irgi daugiau nebuvo. Tik rytais pries einant i toleta visa pilva paskauda. Bet pasitustinu ir praeina. Siaip neturiu apetito dar, troskina,varineja i tualeta. Sisiot turiu omenyj. Ta pacia diena nuejau pas ginekologe pamaige echoskopija padare bet nieko nerado. Kita diena nuejau pas chirurga tas pilva pamaige. Bet neskaudejo niekur. Liepe kraujo tyrima pasidaryt bet tyrimas jokio uzdegimo nerodo. Ryt einu echoskopijos pilvo daryt. Galvoju jei ir ta nieko neparodys ka tada daryt. O jei pas mane tas letinis apendicitas. Mane ir operacija truputi gasdina. Bet ne tiek ji kiek narkoze. Nezinau kodel bet jos bijau. Kazkuriam poste kazkuri rase kad lygtai ir su spinaline operuot galima. Na ta kaip supratau panasi kaip per gimdyma.Idomu ar istiesu. O galm man isvis ne apendicitas. Gal pas kazka yra buve kas panasaus?