QUOTE(Baružėlė @ 2011 08 29, 10:17)
sveikos
Pradėjau ir aš šitą vargą dėl alimentų, su tėvyste jau susitvarkėm, liko tik alimentai...
gal kas galit padėt dėl poreikių lentelės?kokį pvz atsiųsti? būčiau labai dėkinga
Ir dar toks klausimas iškilo buvęs vyras turi jau savo šeimą, augina 3 vaikus, pats dirba neoficialiai ar galima tikėtis bent 200lt.ar nebus taip, kad teismas atsižvelgs į jo sudėtingą situaciją ir priteis tik tuos 130lt. advokatas sako, kad nesitikėk daugiau, jam vaikus 3 išlaikyti reikia, o tau tik vieną
beje pati nedirbu stoviu darbo biržoje, gyvenam iš pašalpos ir mano tėvų malonės, vaikas darželį lanko, bet dažnai serga, susirast darbą sudėtinga, kai vaikas 2 savaites serga, o savaitę darželyje...
ar žiūrės ir į tai teismas? neapkaltins mane kokia tingine 

Pradėjau ir aš šitą vargą dėl alimentų, su tėvyste jau susitvarkėm, liko tik alimentai...

Ir dar toks klausimas iškilo buvęs vyras turi jau savo šeimą, augina 3 vaikus, pats dirba neoficialiai ar galima tikėtis bent 200lt.ar nebus taip, kad teismas atsižvelgs į jo sudėtingą situaciją ir priteis tik tuos 130lt. advokatas sako, kad nesitikėk daugiau, jam vaikus 3 išlaikyti reikia, o tau tik vieną

ir aš ieškau tos vaiko poreikių lentelės, bet kol kas nieko

jei kartais iš kur nors gautum tą lentelę tai būk gerute mestelk man būsiu labai dėkinga o jei aš gausiu ta dar tau duosiu