Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai - 3

Ar teko kam kreiptis del alimentu dydzio padidinimo i teisma? Nes noriu kreiptis, bet tik idomu, ar kam padidino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2011 10 06, 18:15)
Ar teko kam kreiptis del alimentu dydzio padidinimo i teisma? Nes noriu kreiptis, bet tik idomu, ar kam padidino  g.gif

Zinau atveju, kai padidino, bet cia kiekvienas atvejis individualus, kai teismas vertina vaiko poreikiu pasikeitima, tevo, is kurio prasoma priteisti, galimybes moketi ir pan., tai gali padidinti gali ir ne
Atsakyti
Sakykit ar butina kreiptys i anstoli pagal tevo gyvenamaja vieta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2011 10 07, 15:16)
Sakykit ar butina kreiptys i anstoli pagal tevo gyvenamaja vieta? 4u.gif

Pagal CPK 590 str. 1 d., tai numatyta, kad, jeigu skolininkas yra fizinis asmuo, vykdomąjį dokumentą antstolis vykdo pagal šio asmens gyvenamąją vietą, jo turto buvimo vietą arba jo darbo vietą. Dažniausiai taip ir būna, kad pagal skolininko gyvenamąją vietą.
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2011 10 06, 16:39)
Prašykit kažkokios pažymos ar kažko panašiai...Jei jinai nelegaliai moko tada sunkiau, bet jei turi ar tai patenta,ar individualia veikla ar dar kazkaip kitaip mokescius moka, tada ir cekiukus kazkokius gali israsyt...

Supratau. O gali tevas pareiksti, kad jis turi ir kitu vaiku, mazai pajamu, todel musu (mano ir jo) vaikam gali skirti tik tiek kad nemirtu badu. O bureliai baldai ir geresnis maistas jau prabanga? kaip teismas daro tokiu atvieju? 4u.gif
Atsakyti
ir baldai,ir geresnis maistas,ir geresnis gydymas,ir koorepetitoriai, ir bureliai - visa tai prabanga....isgyvens vaikas ir be to blink.gif man taip buvo pasakyta teisme
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2011 10 10, 12:41)
ir baldai,ir geresnis maistas,ir geresnis gydymas,ir koorepetitoriai, ir bureliai - visa tai prabanga....isgyvens vaikas ir be to blink.gif man taip buvo pasakyta teisme

O jeigu vaikas lanko spec mokykla, pvz kokia meno gimnazija,kur yra papildomos disciplinos dar ruosiantis profesijai. tai irgi reikia geresnio maisto, nes pamokos veliau baiginejasi, spec apranga pirkti, uniforma. Tai yra butina, ar irgi galima be to isgyventi vaikui?
Atsakyti
man taip yra nesuprantami sitie dalykai unsure.gif As nebesuvokiu - kas vaikui yra prabanga ir kas normalus poreikiai bet dailes mokykla (nes tai vienintelis dalykas ,kas mano vaikui sekasi ir patinka-matau,kad reikia lavinti sia sriti) - pasirodo - irgi prabanga.
Net neklausiu forumo dalyviu, ka jie mano apie dantu kabes (kurios kainuoja tukstancius,kad istiesintu dantukus,nes valstybes kompensuojamos ploksteles jai negelbes- gydytojo sprendimas) - manau bus atsakyta - tai prabanga....juk simtai vaiku gyvena kreivais dantimis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2011 10 10, 16:59)
man taip yra nesuprantami sitie dalykai unsure.gif As nebesuvokiu  - kas vaikui yra prabanga ir kas normalus poreikiai bet dailes mokykla (nes tai vienintelis dalykas ,kas mano vaikui sekasi ir patinka-matau,kad reikia lavinti sia sriti) - pasirodo - irgi prabanga.
Net neklausiu forumo dalyviu, ka jie mano apie dantu kabes (kurios kainuoja tukstancius,kad istiesintu dantukus,nes valstybes kompensuojamos ploksteles jai negelbes- gydytojo sprendimas) - manau bus atsakyta - tai prabanga....juk simtai vaiku gyvena kreivais dantimis verysad.gif

Matyt pas mus ta pati teiseja buvo. bet as tikiu, kad papulus pas kita, galima tiketis kitokiu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
gal galite kas pasidalinti, kaip vyksta parengiamasis posedis, ar ilgai trunka, ka klausineja?
Atsakyti
labas ,as jau turbut kazkada rasiau ,turiu 2 vaikiukus vienas 12 kitas 6 metu esu issiskyrusi su vyru ,buvusysiis tik 1.5 metu moka alimentus ir turi uz abu nemaza skola ,neseniai pradejo prasyti kad asisakyciau alimentu pas anstoliu nes moka pats ir negali atsidaryti saskaitu,as bijau nes manau kad paskui prades nebemoketi ir nieko padaryti negalesiu,dabar kai pasakiau kad neatsisakysiu gazdina teismais ,kad vaikams nustatytu lankimo valandas,bet kad jis su jais visai nebendrauja ,vaikas bande jis nenoriai ,siule kazkada kad atvaziuotu ,bet tai vaikas nebelabai nori ,o ir viena paleisti i vilniu gal kiek per mazas,apie maziuka net nekalbu ,pati as kedainiuose ,as leisciau ,pats prasitrankes per kalejimus ,ar gali jis man ka blogai padaryti turiu galvoj teisiskai?
Atsakyti
Sveiki,

Mano buves vyras gyvena su naują šeimą (su moterimi nesusituoke ir turi bendus du vaikus su ją).

mes su juo turime du vaikus. Dabar jis turi du UABus vieno vadovas yra jis kito vadove yra Ji.

lausymas: Jei aš kreipsios dėl alimentų priteisymo teismas teismas atsižvelgs į jų bendras šeimos pajamas ir turta? Ar tik į jo asmeninius?
Papildyta:
QUOTE(slavlanta @ 2011 10 11, 19:07)
gal galite kas pasidalinti, kaip vyksta parengiamasis posedis, ar ilgai trunka, ka klausineja?

Trunka tol kol visi atsakys. Turetu Jums pasiulyti susitarti geruoju.
Papildyta:
Sveiki, o kas kreipėsi dėl alimetų padydinimo? Ar tai toks pat ilgas processas kaip ir alimentų priteisymas? Ar galyma kol teismas išnagrynės byla prašyti laikiniųjų apsaugos priemonių?
Papildyta:
QUOTE(coliuke29 @ 2011 10 14, 13:34)
labas ,as jau turbut kazkada rasiau ,turiu 2 vaikiukus vienas 12 kitas 6 metu esu issiskyrusi su vyru ,buvusysiis tik 1.5 metu moka alimentus ir turi uz abu nemaza skola ,neseniai pradejo prasyti kad asisakyciau alimentu pas anstoliu nes moka pats ir negali atsidaryti saskaitu,as bijau nes manau kad paskui prades nebemoketi ir nieko padaryti negalesiu,dabar kai pasakiau kad neatsisakysiu gazdina teismais ,kad vaikams nustatytu lankimo valandas,bet kad jis su jais visai nebendrauja ,vaikas bande jis nenoriai ,siule kazkada kad atvaziuotu ,bet tai vaikas nebelabai nori ,o ir viena paleisti  i vilniu gal kiek per mazas,apie maziuka net nekalbu ,pati as kedainiuose ,as leisciau ,pats prasitrankes per kalejimus ,ar gali jis man ka blogai padaryti turiu galvoj teisiskai?

jis Jums nieko blogo nepadarys. Net jei ir nustatys tas lankymo va;landas vis vien jis vaiku nelankys. Cia yra tik Jusu nervu gadinimas ir gasdinimai
Atsakyti