Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai - 3

QUOTE(domiliuk @ 2011 10 28, 14:10)
Apskritai teismai yra tos nuomones, kad vaikui kas menesi reikia skirti tuos 800.

Man tai idomiai skamba. Viskas suprantama, vaikui reikia. Bet jeigu abu tevai gauna po minimumo,tai ant ranku nera tu 800. O 700, arba dar maziau. Tevas arba mama vaikui duos 400, o pati gyvens uz 300?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slavlanta: 28 spalio 2011 - 14:02
QUOTE(slavlanta @ 2011 10 28, 15:01)
Man tai idomiai skamba. Viskas suprantama, vaikui reikia. Bet jeigu abu tevai gauna po minimumo,tai ant ranku nera tu 800. O 700, arba dar maziau. Tevas arba mama vaikui duos 400, o pati gyvens uz 300?

Vaikui skaiciuojasi ir komunaliniu dalis, ir sildymo, ir maistas... Tad tas dalis sudejus plius rubai ir kita, taip ir iseina...
Atsakyti
Tai faktas kad vaikai visus pinigus sunaudoja. Aš tik valgau ir i tulika nueinu. Jokiu pramogu rubu nieko. Viakam reikia batų striukiu ir darželio. be to vaikam maistas geresnis o man kas lieka. Aš vaikam išledžiu 3 kart daugiau negu sau. Mano poreikiai tiesiog lieka nepatenkinti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2011 10 28, 17:33)
Vaikui skaiciuojasi ir komunaliniu dalis, ir sildymo, ir maistas... Tad tas dalis sudejus plius rubai ir kita, taip ir iseina...

taip, i tuos 800 yeina viskas, maistas, rubai, darzelis, bureliai. buto nuoma, komunaliniai, remonto islaidos net gi tai dalinama ir vaiko islaidom.
Atsakyti
Laba. vakar pas mus viko teismas, vaiko tevuj priteise 600 lt alimentu ir uz praeitus 3 metus skola (po 500 lt uz menei, tai gaunasi 18000lt). Dabar liko tik laukti pinigeliu smile.gif

Nebijokit mamos, rinkit cekiu, darikites lenteles, ir viska issamei pasakokit teisejui, tuo labiau dabar alimentu minimumas yra 400 lt.
Atsakyti
QUOTE(Ale}{andR@ @ 2011 11 05, 11:02)
Laba. vakar pas mus viko teismas, vaiko tevuj priteise 600 lt alimentu ir uz praeitus 3 metus skola (po 500 lt uz menei, tai gaunasi 18000lt). Dabar liko tik laukti pinigeliu smile.gif

Nebijokit mamos, rinkit cekiu, darikites lenteles, ir viska issamei pasakokit teisejui, tuo labiau dabar alimentu  minimumas yra 400 lt.

kokios vyro ir Jusu pajamos?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 11 05, 10:08)
kokios vyro ir Jusu pajamos?

Buvusio vyro nezinau, jis pats nedalivavo nei svarstime, nei jokiu dokumentu apie pajamas nedave. Savo advokatui pristate tik pazima kur dirba. As sio metu gaunu 460 lt, nes dirbu puse etato.
Atsakyti
QUOTE(Ale}{andR@ @ 2011 11 05, 16:03)
Buvusio vyro nezinau, jis pats nedalivavo nei svarstime, nei jokiu dokumentu apie pajamas nedave. Savo advokatui pristate tik pazima kur dirba. As sio metu gaunu 460 lt, nes dirbu puse etato.

Pataisykit mane jei klystu.
Jus pati negalite vaikui skirti tu paciu 600 lt kuriuos skirs vaiko tetis,nes jei gerai suprantu,vaikui skiriami pinigai tiek is mamos tiek is tecio puses turi but vienodi?
As pati gaunu 200 lt,ir nemastau didintis,tik siaip smalsu,kaip sugebat irodyti,kad vaikui reik 1200 lt.
Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Svarbi @ 2011 11 06, 17:56)
Jus pati negalite vaikui skirti tu paciu 600 lt kuriuos skirs vaiko tetis,nes jei gerai suprantu,vaikui skiriami pinigai tiek is mamos tiek is tecio puses turi but vienodi?
As pati gaunu 200 lt,ir nemastau didintis,tik siaip smalsu,kaip sugebat irodyti,kad vaikui reik 1200 lt.
Aciu uz atsakyma.

Jeigu leidzia tevo atlyginimas, teismas gali priteisti alimentus proporcingai atlyginimams...
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2011 11 06, 19:57)
Jeigu leidzia tevo atlyginimas, teismas gali priteisti alimentus proporcingai atlyginimams...

Ta as suprantu,kad galima sumastyt ir kur 10 000 lt isleist,bet klausimas ar neprivalo mama tokia pacia dali dengt?Man tas idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarbi @ 2011 11 06, 21:00)
Ta as  suprantu,kad galima sumastyt ir kur 10 000 lt isleist,bet klausimas ar neprivalo mama tokia pacia dali dengt?Man tas idomu  smile.gif

tai as ir rašau ne apie galėjimą iki begalybės išleist... gali priteist po lygiai kad vaikus išlaikytų, bet jei tėvas uždirba pakankamai tada gali priteist proporcingai nuo atlyginimo... kaip kad man advokatas buvo surases dok... mano atlyginimas keturis kartus mažesnis nei vyro, tai labai didelė tikimybė, kad būtų priteisę jog as moku tik trečiąją dalį vaikams išlaikymo...visa kita dengia vyras... labai nuo teisėjų priklauso..
Atsakyti
QUOTE(Svarbi @ 2011 11 06, 17:56)
Aciu uz atsakyma.

sudariau poreikiu lentele, kruopsciai rinksu cekius. Pagrinda tokiai sumai prisiteisti sudare viaiko sveikata. Sunus serga asma, alergiskas daugumai maisto produktu, todel tokiems specialiems vaiko poreikiams, kaip vaistai, reabilitacijos, spec maistas reikia daugiau pinigu.

Beto, kiek zinau galima ir pilna vaiko islaikima prisiteisti. Bet tai manau jau yra neteisinga.
Atsakyti