Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai - 3

QUOTE(Olinda @ 2011 05 19, 18:46)
Šaukimo nepriims, garantuota esu...o jeigu jo gyvenamasis adresas ir registracijos yra skirtingi, žinau kur gyvena dabar, o pas tėvus yra priregistruotas, gal galima siųsti ir ten ir ten šaukimą  g.gif

na, Jums aisku geriau zinoti, priims ar nepriims, tiesiog is praktikos galiu pasakyti, kad labai daznai tokie ereliai pamate teismo saukima ir suprate, kad dabar jau reikes su teisesaugos institucijomis tureti reikala, o ne su "boba", nuleidzia sparnus ir patampa avineliais.

Saukima sius teismas, o ne Jus, sius tuo adresu, kuri nurodysite savo prasyme.
Atsakyti
QUOTE(andrearoma @ 2011 05 19, 18:23)
Jeigu jis šaukimo nepriims, tuo atveju teks pas advokatą rašyt, nes už jo nugaros nieko nedaro. Man taip buvo... Parašiau ir nieko nevyko... tada pas advokatus ...O kai laikinosios apsaugos priemonės , tai ir jam  ir už nugaros galima. ax.gif  įstatymai... doh.gif
Papildyta:

o čia ir Vilniuje tokie įkainiai dabar ( na 200 lt.čia Kaune )?  prieš 6m.  Vilniuje 30 lt. kainavo...

man Vilniuje pries 3 metus, kai padaviau antstoliams, tai berods 110 lt kainavo. ne daugiau tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 05 19, 21:00)
Saukima sius teismas, o ne Jus, sius tuo adresu, kuri nurodysite savo prasyme.

aš suprantu, kad ne pati siųsiu, bet ar galiu nurodyti du adresus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 05 19, 21:16)
aš suprantu, kad ne pati siųsiu, bet ar galiu nurodyti du adresus  g.gif

tada teisma sius abiem adresais. Jei kurjeris nunes, o jis sakys, kad atsisako priimti, tai bus pazymeta saukimo sakneleje ir bus laikoma tinkamu iteikimu.
Ir siaip niekur nepasisleps, dar ne tokius suranda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2011 05 20, 08:10)
tada teisma sius abiem adresais. Jei kurjeris nunes, o jis sakys, kad atsisako priimti, tai bus pazymeta saukimo sakneleje ir bus laikoma tinkamu iteikimu.

ačiū, kad paaiškinot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
issiskyrus esu jau 3metai,skyremes graziuoju susitare,teismo sprendime vyras parase kad kas menesi pervedines po 500lt,bet kadangi jis turi paskola pasiemes,bankui nemazai atiduoda kas men ,tai nereikalavau is jo tu pinigu,bet kantrybe truko jau,nes nei vieno cento per ta visa laika nepervede vaikui,net i rankas neduoda bent biski kaip as sakau 200,ar bent 100(bent darzeliui sumoketu) schmoll.gif , dukra auga reikalavimai vis didesni,vienai islaikyti vis sunkiau,gal paduot antstoliams?o kaip isieskos is jo jei jis nors ir dirba,bet turi skolu bankui iki ausu?beveik visa alga jiems atiduoda?
Papildyta:
gal kas zinot kur kaune kokiu antstoliu? kiek kainuoja pasikonsultuot?paduot alimentams?
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2011 05 20, 09:10)

Tikrai , bandykit , o gal ir pasiseks !!!
Atsakyti
QUOTE(baltapuke5 @ 2011 05 20, 22:05)
issiskyrus esu jau 3metai,skyremes graziuoju susitare,teismo sprendime vyras parase kad kas menesi pervedines po 500lt,bet kadangi jis turi paskola pasiemes,bankui nemazai atiduoda kas men ,tai nereikalavau is jo tu pinigu,bet kantrybe truko jau,nes nei vieno cento per ta visa laika nepervede vaikui,net i rankas neduoda bent biski kaip as sakau 200,ar bent 100(bent darzeliui sumoketu) schmoll.gif , dukra auga reikalavimai vis didesni,vienai islaikyti vis sunkiau,gal paduot antstoliams?o kaip isieskos is jo jei jis nors ir dirba,bet turi skolu bankui iki ausu?beveik visa alga jiems atiduoda?
Papildyta:
gal kas zinot kur kaune kokiu antstoliu? kiek kainuoja pasikonsultuot?paduot alimentams?

kiek žinau tai nesvarbu kiek turi įsipareigojimų vaiko išlaikymas yra privalomas ir tam pirmenybė teikiama, iš pradžių turi vaikui pinigus pervesti o paskui jau bankai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltapuke5 @ 2011 05 20, 22:05)
Papildyta:

jei dirba, pirmenybė vaikų išlaikymas.
O antstolįų daug, manau nėra skirtumo pas kurį eiti.Man kainavo apie 114 lt. berods.( 2 vaikai).Nors nežinau ar kaina nuo vaikų skaičiaus priklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 05 21, 12:01)
kiek žinau tai nesvarbu kiek turi įsipareigojimų vaiko išlaikymas yra privalomas ir tam pirmenybė teikiama, iš pradžių turi vaikui pinigus pervesti o paskui jau bankai  smile.gif

o jei tie bankai atskaito is saskaitos ir nebelieka turbut is ko vaikui atskaiciuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltapuke5 @ 2011 05 21, 19:38)
o jei tie bankai atskaito is saskaitos ir nebelieka turbut is ko vaikui atskaiciuot g.gif

nežinau, kaip dabar, bet ...
darbdavys turi būti informuotas apie alementų priteisimą , jų dydį ir (vyrui sutikus, o gal ir nereikia jo sutikimo), kiekvieną mėn. pervesti į buvusios žmonos sąskaitą. Pabandykit kreiptis į jo darbovietę , o jeigu nepavyks sutarti, tada jau į antstolius . g.gif
Atsakyti
QUOTE(andrearoma @ 2011 05 21, 20:14)
nežinau, kaip dabar, bet ... 
darbdavys turi būti informuotas apie alementų  priteisimą , jų dydį ir (vyrui sutikus, o gal ir nereikia jo  sutikimo),  kiekvieną mėn. pervesti į buvusios žmonos sąskaitą. Pabandykit  kreiptis į jo darbovietę  , o jeigu nepavyks sutarti, tada jau  į antstolius . g.gif

jis aisku nesutiks, o dar jei jo atlyginimas i rankas?kaip tada? ir dar idomu kaip isieskos is jo uz visus 3metus?kaip tokia didele suma man atiduos?visa gyvenima neisimokes schmoll.gif
Atsakyti