Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 25 tema

QUOTE(airius @ 2011 01 04, 14:16)
Vienas klausymas- juk tie laksteliai trapus iskepe, kaip jus juos apipjaustot g.gif

As kepiau ant kepimo popieriaus ir iskart karstus apipjaustinejau.
Atsakyti
[quote=eureka77,2011 01 03, 14:27]
Va dar vienas Miseles receptukas isbandytas smile.gif

" NAPOLEONAS "

kremui :

350 mlg. pieno
4 did. saukstai krakmolo
2 kiausiniai
1 indelis saldaus kondencuoto
1,5 grietineles.
Kremui : kondencuota uzvirti ir atvesinti .Kiasinius sumaisyti su krakmolu ir gerai issukti , kad nebutu gumuliuku .

Kiek ta kond.piena reikia pavirti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 01 04, 12:43)
nauji metai- nauji kepiniai  biggrin.gif

Bet kaip skaniai atrodo wub.gif . reiks pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 02, 11:09)
Krokodilas

0,5 kg. miltų
250 ml. pieno
40 g. mielių
1 kiaušinis
1 šaukštelis druskos
1 šaukštas cukraus
3 šaukštai aliejaus

Cukrų, mieles, kiaušinį ir pašildytą pieną  plakame tol kol ištirps mielės. Visą mišinį supilame į dubenį, kuriame yra miltai ir druska. Šiltai kildiname tešlą 3 kartus. Tešlą išminkome ir padaliname į dvi dalis. Vieną dalį iškočiojame, nupjauname tešlos galus (tešlos likučiai bus reikalingi kojoms, antakiams):

user posted image

Šonuose įpjauname 3-4 cm juosteles:

user posted image

Dedame varškę (cukrus kiauįinio trynys, cinamonas), o ant jos smulkiai pjaustytus obuolius (sukrus, cinamonas):

user posted image

Vyniojame juosteles ant įdaro:

user posted image

user posted image

Suformuojame galvą, o iš kito galo susukame uodegą, iš likusios tešlos suformuojame kojas ir antakius. Vietoj akių įdėjau razinas. Perkeliame ant silikoninio padėkliuko ir pašauname į orkaitę 100 laipsnių:

user posted image

Kai tešla pakyla, aptepti baltymu. Toliau kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.

user posted image

Skanaus.

http://forum.kinozal...?t=4126&page=13
Super krokodilas o šioje nuorodoje krokodilas darytas su mesa
Atsakyti
[quote=kisule,2011 01 05, 17:27]
[quote=eureka77,2011 01 03, 14:27]
Va dar vienas Miseles receptukas isbandytas smile.gif

" NAPOLEONAS "

kremui :

350 mlg. pieno
4 did. saukstai krakmolo
2 kiausiniai
1 indelis saldaus kondencuoto
1,5 grietineles.
Kremui : kondencuota uzvirti ir atvesinti .Kiasinius sumaisyti su krakmolu ir gerai issukti , kad nebutu gumuliuku .

Kiek ta kond.piena reikia pavirti? g.gif
[/quote]

Viriau apie valanda garu voneleje.
Atsakyti
QUOTE(eureka77 @ 2011 01 06, 11:13)
Viriau apie valanda garu voneleje.

Bet originaliam recepte parasyta, kad tik uzvirti ir atvesinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(eureka77 @ 2011 01 05, 11:41)
As kepiau ant kepimo popieriaus ir iskart karstus apipjaustinejau.

Reiks pabandyt, as kepu ir ant kepimo popieriaus, bet issipjovus kokio dydzio reikia, o jie kepdami susitraukia ir po to galvos skausmas tas dydis, nes as visus tortus tepu formoje blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(babis @ 2011 01 06, 12:32)
Bet originaliam recepte parasyta, kad tik uzvirti ir atvesinti g.gif

Jei tik uzvirsi ir atvesinsi tai jis ir bus toks baltas, as viriau pusantros, kad gautusi kaip rududu, bet ne vonelej, o tiesiog puose su vandeniu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 01 06, 12:49)
Reiks pabandyt, as kepu ir ant kepimo popieriaus, bet issipjovus kokio dydzio reikia, o jie kepdami susitraukia ir po to galvos skausmas tas dydis, nes as visus tortus tepu formoje blush2.gif
Papildyta:
Jei tik uzvirsi ir atvesinsi tai jis ir bus toks baltas, as viriau pusantros, kad gautusi kaip rududu, bet ne vonelej, o tiesiog puose su vandeniu 4u.gif

Bet tai gal jis toks ir turi but g.gif Nuotraukoj kremas sviesus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2011 01 06, 13:16)
Bet tai gal jis toks ir turi but g.gif  Nuotraukoj kremas sviesus smile.gif

Vat uztai ir man labai idomu g.gif ,noreciau daryti,bet dabar abejoju unsure.gif

paziurejau originaliame recepte NAPOLEONAS ,parasyta kad isvirti,tai reiskiasi kaip rududu jis turi buti mirksiukas.gif .
Man atrodo rugiagele26 dare sita torta,gal jinai mus paprotins kaip is tikruju turi buti biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisule: 06 sausio 2011 - 15:23
QUOTE(kisule @ 2011 01 06, 17:14)
Vat uztai ir man labai idomu  g.gif ,noreciau daryti,bet dabar abejoju  unsure.gif

paziurejau originaliame recepte NAPOLEONAS ,parasyta kad isvirti,tai reiskiasi kaip rududu jis turi buti  mirksiukas.gif .
Man atrodo  rugiagele26 dare sita torta,gal jinai mus paprotins kaip is tikruju turi buti  biggrin.gif  ax.gif

Viena karta tik susildziau, nes neturejau laiko, bet gaunasi puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2011 01 06, 15:14)
Vat uztai ir man labai idomu  g.gif ,noreciau daryti,bet dabar abejoju  unsure.gif

paziurejau originaliame recepte NAPOLEONAS ,parasyta kad isvirti,tai reiskiasi kaip rududu jis turi buti  mirksiukas.gif .
Man atrodo  rugiagele26 dare sita torta,gal jinai mus paprotins kaip is tikruju turi buti  biggrin.gif  ax.gif

As dedu Rududu, gaunasi superinis tortas, bet kaip minejau, as lakstelius kepu pagal Asseni recepta, o krema darau Miseles. Yra ir receptas mano uzrasytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 07, 09:07)
As dedu Rududu, gaunasi superinis tortas, bet kaip minejau, as lakstelius kepu pagal Asseni recepta, o krema darau Miseles. Yra ir receptas mano uzrasytas  4u.gif

aciu 4u.gif rytoj isbandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti