Įkraunama...
Įkraunama...

Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

QUOTE(gwidita @ 2011 01 17, 22:45)
tai maniskis vien del to ir uzsimane ju..sako vaikai klaseje net neytars kad as su "kaliosais "y mokykla atejau biggrin.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

na uzrasas tai labai ryskus gale, bet kai tokie dailus, tai ir zenklas gal pakils:)usa puslapyje maciau ir dar geresniu modeliu, galetu pas mus atkeliauti daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 17, 23:50)
na uzrasas tai labai ryskus gale, bet kai tokie dailus, tai ir zenklas gal pakils:)usa puslapyje maciau ir dar geresniu modeliu, galetu pas mus atkeliauti daugiau.

nu mes jau cia irgi issniukstinejom visur,ale jam va sitie graziausi ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 01 17, 22:53)
nu mes jau cia irgi issniukstinejom visur,ale jam va sitie graziausi ir vsio biggrin.gif

na labai linkiu kad tiktu ir gerai nesiotusi:)tikiuosi ir mums jie bus patvarus:)nes maniskis nemoka batu nesioti.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 17, 23:56)
na labai linkiu kad tiktu ir gerai nesiotusi:)tikiuosi ir mums jie bus patvarus:)nes maniskis nemoka batu nesioti.

tai va man del to labiausiai jie patiktu,jei vaikis sugebetu bent menesy su nesuplysusiais isvaiksciot doh.gif
nes ziemai reikia 2-3 poru..o ir pavasariui-rudeniui irgi tiek pat doh.gif tai jei perku "turginius" po 60-70lt tai zinot jau gerus galiu vienus tikrai nupirkt,bet klausimas ar jie laikys? blink.gif
kaip ten tie crocsai pagaminti?ar jie sulipinti is "detaliu"? biggrin.gif ar islieti is gumos?sakau as per ta skubejima tai ne neapziurejau ju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gwidita: 18 sausio 2011 - 08:45
QUOTE(gwidita @ 2011 01 18, 08:44)
tai va man del to labiausiai jie patiktu,jei vaikis sugebetu bent menesy su nesuplysusiais isvaiksciot doh.gif
nes ziemai reikia 2-3 poru..o ir pavasariui-rudeniui irgi tiek pat doh.gif tai jei perku "turginius" po 60-70lt tai zinot jau gerus galiu vienus tikrai nupirkt,bet klausimas ar jie laikys? blink.gif
kaip ten tie crocsai pagaminti?ar jie sulipinti is "detaliu"? biggrin.gif ar islieti is gumos?sakau as per ta skubejima tai ne neapziurejau ju doh.gif

nu zinokit klijuota klijuota.bet nzn gal laikys. na manikis taip nesunesioja:)
o siaip jus prisijunkit prie merginu zusakinejanciu ir imkit kedus is sportdirect.com, per ispardavimus odiniai kedai 60 lt plius minus kainuoja.gal dar ir dabar yra ir aks uzsakines, bet ten kart nuo karto vis buna, tai tikrai bus geresnes kokybes nei turguj manau ir kaina ta pati, ypac kai jums tiek poru daznai reikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

norėjau pasiklausti, kas turite crocs berryessa, kaip jie? peršlampa ar ne?
Atsakyti
sveikos, šiandien žinokit nusipirkau crocs kojines ir žinot kur, humanoj po 7 lt viskas kaip priklauso, pakuotėje ir .... jei kam įdomu tai pirkau Kaune kur yra savanorių prospekte ta humana
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 01 18, 12:30)
sveikos, šiandien žinokit nusipirkau crocs kojines ir žinot kur,  humanoj  po 7 lt viskas kaip priklauso, pakuotėje ir ....  jei kam įdomu tai pirkau Kaune kur yra savanorių prospekte  ta humana
smile.gif

o sakykit kuo tos kojines ypatingos g.gif ?gal su jom crocs avalyneje kojos neprakaituoja? g.gif
vis ziuriu y jas,bet nesuprantu ar kaina tokia uz varda ar uz ka..? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 01 18, 12:02)
o sakykit kuo tos kojines ypatingos g.gif ?gal su jom crocs avalyneje kojos neprakaituoja? g.gif
vis ziuriu y jas,bet nesuprantu ar kaina tokia uz varda ar uz ka..? g.gif  blush2.gif

Man irgi idomu, kame ten stebuklas?
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 01 18, 13:02)
vis ziuriu y jas,bet nesuprantu ar kaina tokia uz varda ar uz ka..? g.gif  blush2.gif

tai kad mergytės aš ir pati nežinau kame tenai reikalas ir kuo jos ypatingos, tik jų kaina gan aukšta o čia gavau pigiau tai ir sakau gal kam pravers info,
buvau jas užsimovusi, tai jos tokios tamprios, sakau gal vistiek kažkoks ryšys yra tarp crocs batų ir kojinių g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 01 18, 13:47)
tai kad mergytės aš ir pati nežinau kame tenai reikalas ir kuo jos ypatingos, tik jų kaina gan aukšta o čia gavau pigiau tai ir  sakau gal kam pravers info, 
buvau jas užsimovusi, tai jos tokios tamprios, sakau gal vistiek kažkoks ryšys yra tarp crocs batų ir kojinių  g.gif  g.gif  g.gif

o kokiu spalvu ju yra? 4u.gif
nes kiek teko matyt tai tik baltas unsure.gif
Atsakyti
mergaites padekit, jeigu mano mazosios kojyte 15.5 cm ar tiks pavasariui 7 UK kriksu dydis, kiek iznau jis atitinka 24 UK. Siusiuosi is Anglijos tai nezinau ar tilps mums kojyte ar reiaki UK8?kol kas nesioja UK6, bet cia pavasariui???
Atsakyti