Įkraunama...
Įkraunama...

Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

QUOTE(gwidita @ 2011 01 18, 14:03)
o kokiu spalvu ju yra? 4u.gif
nes kiek teko matyt tai tik baltas unsure.gif

tenai tik baltos buvo, bet mačiau kad yra ir juodų, čia SM kažkas pardavinėjo
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2011 01 18, 11:17)
Sveikutes,

norėjau pasiklausti, kas turite crocs berryessa, kaip jie? peršlampa ar ne?

Per dabartini atlydi neperslampa thumbup.gif Tik slidu
Atsakyti
Sveikos merginos,

perskaičiau temutę ir norėjau pasitikslinti, jei koja 25,5cm, bet plati, tai vasarinius reiktų imti W9, o Berryessa reikia imti vienu dydžiu didesnius, tai vadinasi, kad W10? Ar teisingai supratau?

...nes čia skaičiau skaičiau, tai vienos turi W8 ir su plona kojine yra gerai, kitos jau siūlo imti W9, o jei koja plati, tai ir didesnius, o pasimatuoti nėra kur doh.gif

Please, parašykite ar teisingai įkirtau, o gal kas pamatuotų paduką Berryessa W10? Ir plotį ir ilgį?.... Labai ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 19 sausio 2011 - 08:23
QUOTE(kregzde @ 2011 01 19, 08:23)
Sveikos merginos,
perskaičiau temutę ir norėjau pasitikslinti, jei koja 25,5cm, bet plati, tai vasarinius reiktų imti W9, o Berryessa reikia imti vienu dydžiu didesnius, tai vadinasi, kad W10? Ar teisingai supratau?

Jusu pedai Berryessa patarsiu W10, nes W9 man su 25cm peda tip top, laisvos vietos nelieka.
O del vasariniu - priklauso nuo modelio.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
nu jo pasiskaicius komentarus ir dar is pazystamu pasiklausius as irgi jau s...ku
y kelnes kad"deficitiniai"mano isvajoti-islaukti claires baciokai man netiks doh.gif
rizikavau..jei netiks teks pardavinet..
o dideliu dydziu nera lt tai gal pavyks parduot unsure.gif
dydziai labai painus,vienur vienoki kitur kitoki..vienur w11 reikia imt kitur w9 doh.gif vieni padidinti kiti pamazinti...
mano peda 27cm nesioju 40-41d, sakau uzteks w10 kuris atstoja 40d. bet pasirodo kad jie mazinti tai reikia w11 o sitas jau atitinka 42.5 blink.gif nu ir ka rinktis doh.gif
man tai kosmaras tie crocsai is viso jau darosi doh.gif
jei tiks tai liuks bet jei ne tai bliausiu visa gerkle doh.gif cray.gif
biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 01 19, 09:14)
sveikutes 4u.gif
nu jo pasiskaicius komentarus ir dar is pazystamu pasiklausius as irgi jau s...ku
y kelnes kad"deficitiniai"mano isvajoti-islaukti claires baciokai man netiks doh.gif
rizikavau..jei netiks teks pardavinet..
o dideliu dydziu nera lt tai gal pavyks parduot unsure.gif
dydziai labai painus,vienur vienoki kitur kitoki..vienur w11 reikia imt kitur w9 doh.gif vieni padidinti kiti pamazinti...
mano peda 27cm nesioju 40-41d, sakau uzteks w10 kuris atstoja 40d. bet pasirodo kad jie mazinti tai reikia w11 o sitas jau atitinka 42.5 blink.gif nu ir ka rinktis doh.gif
man tai kosmaras tie crocsai is viso jau darosi doh.gif
jei tiks tai liuks bet jei ne tai bliausiu visa gerkle doh.gif  cray.gif
biggrin.gif  mirksiukas.gif

turiu nuliudinti, man su 40 claire w10 geri. as labai abejoju ar ikisit 41 koja, na nebent nemazai batu ir 40 nesiojat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 19, 10:20)
turiu nuliudinti, man su 40 claire w10 geri. as labai abejoju ar ikisit 41 koja, na nebent nemazai batu ir 40 nesiojat 4u.gif

dejavau dejavau ir neparasiau ka pasirinkau doh.gif lotuliukas.gif
as w11uzsisakiau bigsmile.gif sakot tiks???!!!!nes as dabar jau bijau kad per dideli bus..visos gazdina kad plauksiu juose g.gif ir dar sako kad jie labai siauri blink.gif kazkaip keistai padas isriestas-nepatogus blink.gif
bet mano koja nei plati nei kelta..ar gali but kad neykisiu y juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 01 19, 09:36)
dejavau dejavau ir neparasiau ka pasirinkau doh.gif  lotuliukas.gif
as w11uzsisakiau bigsmile.gif sakot tiks???!!!!nes as dabar jau bijau kad per dideli bus..visos gazdina kad plauksiu juose g.gif ir dar sako kad jie labai siauri blink.gif kazkaip keistai padas isriestas-nepatogus blink.gif
bet mano koja nei plati nei kelta..ar gali but kad neykisiu y juos g.gif

tikrai neplaukiosit, labai gera dydi pasirinkot, jei iprastai nesiojat 41 4u.gif del siaurumo, na placiai kojai gal ne tokie patogus, bet normaliai viskas ok. o man su siaura sitie batai butent ir labiausiai tinka, greiciau jie atsirastu, ens jau uzkniso:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 19 sausio 2011 - 09:47
Gwidita, tai dabar ir stradalinsi kol gausi??? lotuliukas.gif suprantu tave, aš irgi tokia pat tryda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 19 sausio 2011 - 09:48
QUOTE(kregzde @ 2011 01 19, 10:47)
Gwidita, tai dabar ir stradalinsi kol gausi???  lotuliukas.gif suprantu tave, aš irgi tokia pat tryda  doh.gif

tai jau zinok visa ta zodzio prasme doh.gif lotuliukas.gif
kad litu tureciau belekiek tai buciau paemus claires w10 ir w11 ir dar winterbotu w10 ir w11 tai tada jau tikrai is keturiu poru but kazkurie tike.. lotuliukas.gif ir visoms dar butu like lotuliukas.gif
o db tai nezinau kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 01 19, 09:53)
tai jau zinok visa ta zodzio prasme doh.gif  lotuliukas.gif
kad litu tureciau belekiek tai buciau paemus claires w10 ir w11 ir dar winterbotu w10 ir w11 tai tada jau tikrai is keturiu poru but kazkurie tike.. lotuliukas.gif ir visoms dar butu like lotuliukas.gif

o is kur pirkai, per tarpininke?as kazkodel laukiu cia doh.gif tikiuosi atsiras, pazadejo.
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 01 19, 09:53)
tai jau zinok visa ta zodzio prasme doh.gif  lotuliukas.gif

Na jo, bet mergos parduoda gi kažkaip, matosi, kad kai kurios pardavinėja, matyt užsisako po kelis dydžius.

Aš tai laukiu gal Berryessa atsiras Europiniame dydžiai (na Gabii rašė), o jei ne, tai vadinasi, kad nereikia man jų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 19 sausio 2011 - 09:58