Įkraunama...
Įkraunama...

Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

QUOTE(Mochera @ 2011 02 18, 18:02)
pas mane per storiausia blauzdos vieta 42cm blush2.gif  man dauguma ilgaauliu batu per blauzda neuzsisega verysad.gif  matavausi crocsu botus 40 dydi,per blauzda vos lenda ant plikos kojos,o viduje skendau doh.gif o siaip nesioju 39 dydi ax.gif
  gal galite patarti kokie batukai is trumpu butu gerai tokiu oru ir prie pliusines temperaturos?

As siuo metu nesioju gretel, man super jie.
Koja tikrai nesala, kai slapia neslampa. Ju ta klumpe grynai analogiska claires batams tik be aulo.
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2011 02 18, 18:02)
pas mane per storiausia blauzdos vieta 42cm blush2.gif  man dauguma ilgaauliu batu per blauzda neuzsisega verysad.gif  matavausi crocsu botus 40 dydi,per blauzda vos lenda ant plikos kojos,o viduje skendau doh.gif o siaip nesioju 39 dydi ax.gif
  gal galite patarti kokie batukai is trumpu butu gerai tokiu oru ir prie pliusines temperaturos?

Winterboots viršuje W9 (39dydžio) per gumelę apie 32cm, bet jie kažkur iki pusės blauzdų ir ten gumelė, ji šiek tiek tempiasi (gal 1-2cm). Man tai jie super, kai šalta + vilnonės kojinės, kai šilčiau ir drėgna, tai viena kojine. Aš juos planuoju daugiausiai nešioti ankstyvą pavasarį/vėlyvą rudenį.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 02 18, 20:39)
As siuo metu nesioju gretel, man super jie.
Koja tikrai nesala, kai slapia neslampa. Ju ta klumpe grynai analogiska claires batams tik be aulo.

kailiukas nesuslampa kai slapia lauke buna?o gal pasiltinimas is ju issiima?
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2011 02 18, 20:45)
Winterboots viršuje W9 (39dydžio) per gumelę apie 32cm, bet jie kažkur iki pusės blauzdų ir ten gumelė, ji šiek tiek tempiasi (gal 1-2cm). Man tai jie super, kai šalta + vilnonės kojinės, kai šilčiau ir drėgna, tai viena kojine. Aš juos planuoju daugiausiai nešioti ankstyvą pavasarį/vėlyvą rudenį.

netilptu koja i tokio siaurumo verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Galima ta kailiuka isimti, bet nebandziau, nera reikalo. jei balos buna, kazkiek uzkulnis apsitaskau, bet namie nuplaunu po kranu ir tiek bedos. O siaip man jie labai smagus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 02 18, 21:04)
Galima ta kailiuka isimti, bet nebandziau, nera reikalo. jei balos buna, kazkiek uzkulnis apsitaskau, bet namie nuplaunu po kranu ir tiek bedos. O siaip man jie labai smagus  biggrin.gif

kaip su ju dydziais?pamazinti?mano koja 39 ir prie platesniu ax.gif uztektu W9? g.gif
Atsakyti
labai patogus
Atsakyti
na su blauzdyte virs 40cm jums tik gretel modeliukas unsure.gif
nes db savo blauzda storiausioje vetoje ismatvau tai 35cm..o bato vidu(claires modeliuko)
labai sunku ismatuot..+-38 gal..
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 02 18, 22:54)
na su blauzdyte virs 40cm jums tik gretel modeliukas unsure.gif
nes db savo blauzda storiausioje vetoje ismatvau tai 35cm..o bato vidu(claires modeliuko)
labai sunku ismatuot..+-38 gal..

kaip gaila verysad.gif man jie tokie grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2011 02 18, 19:18)
kaip su ju dydziais?pamazinti?mano koja 39 ir prie platesniu ax.gif uztektu W9? g.gif

Mano koja irgi 39 ismiera (apie 25 ar 25.5 cm.) tai emiau W9. Labai patogu, dar vienas pirstas lieka uzkulny, gali ir su storesne slidininkko kojine ikist ir su plona kojinyte nesiot. As savo koja irgi skaitau platoka, tai man kaip tik, jei dar platesne butu ar keltis aukstesne, gal jau ir nebetilpciau, bet siaip tikrai plati (nes ne i visas vasarines sliures parduotuvese ikisu).
Atsakyti
4u.gif
Norėčiau nusipirkti tokias klumpytes ax.gif Gal kuri jau esate susidūrusi su tokiomis? kaip ten su išmieromis? Platesnei kojai tiktų? Mano dydis 40 (vidpadukas apie 27cm.) kokį dydį turėčiau užsisakyti? W10? g.gif
Iš anksto dėkoju patarsiančioms, nes visai pasimečiau beskaitinėdama apie tas crocsų išmieras doh.gif
user posted image
Atsakyti
nusipirkau prima[I] batukus W7 dydi, nebuvo su kuo lyginti, nes paskutinins batas buvo, todel nupigintas ax.gif bet man jie kaip tik, pirstai remiasi, galvoju ar neskaudes jei ilgai pavaiksciosiu, bet jauciu, kad didesnis dydis butu per didelis.. gal kas zinot, gal prasinesioja jie truputi?
Atsakyti
sveikos, gal kuri turite w10 ar w11 (uk 8 ir 9 dydziai) sias balerinkes. kiek cm mazdaug viduje,ar labai pamazintos?user posted image
Atsakyti