Įkraunama...
Įkraunama...

Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

QUOTE(liusinda @ 2011 02 23, 20:40)
ieskau ieskau atsakymo ,bet nerandu  doh.gif nes vietos nesioja w9 ,o kitos w10 su tokia peda........ pasimeciau doh.gif

imciau w10, uzsidesit nestora kojine bus idealiai. emem su drauge mano 26 cm, jos 25,6 7 kazkur, abiem mazi buvo w9, w10 tiko idealiai. koja mano siaura labai.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 02 23, 20:52)
imciau w10, uzsidesit nestora kojine bus idealiai. emem su drauge mano 26 cm, jos 25,6 7 kazkur, abiem mazi buvo w9, w10 tiko idealiai. koja mano siaura labai.

ir mano lb siaura doh.gif nu rizikuosiu ir pirskiu tad w10 ,kaip bijau doh.gif
Atsakyti
As su savo placia koja aukstesne keltimi 25 - 25.5 cm (tiksliai labai sunku ismatuoti) i w9 telpu ir ko gero pirkciau w9. Nors jau storesnes kojines nebeapsimauciau ko gero.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 23 vasario 2011 - 22:59
Kiek dydziu lenteliu perziurejau tai supratau toki dalyka, kad W yra woman, o M yra arba M man biggrin.gif tai ziurint pagal lenteles, jei ziureti i colius, man reikia W7 arba M5 . o jedi i europinius dydzius, tai W6 arba M4 . Kuriuos rinktis? unsure.gif Kalba eina apie Jaunt batukus
Atsakyti
Visai pasimeciau dydziuose. Mano dydis yra 39,5- 40. Koki tureciau pirkti UK winter boots'u dydi? 7 ar 8?

Gelbekit! biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ar gerai supratau, kad is crocs.eu uzsakyma daugiau nei 70eu siuncia nemokamai ir i LT? Per kiek laiko atsiuncia?
Atsakyti
QUOTE(Andraja @ 2011 02 24, 22:24)
Ar gerai supratau, kad is crocs.eu uzsakyma daugiau nei 70eu siuncia nemokamai ir i LT? Per kiek laiko atsiuncia?

man atsiuntė per savaitę
Papildyta:
QUOTE(Tender @ 2011 02 24, 19:29)
Visai pasimeciau dydziuose. Mano dydis yra 39,5- 40. Koki tureciau pirkti UK winter boots'u dydi? 7 ar 8?
Gelbekit!  biggrin.gif
user posted image

MAno koja 39, pirkau W9 (t.y. mūsų 40 - crocs.eu 39-40), crocs.co.uk nesupratau kokia ten numeracija, ju ar usa
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Noreciau crocsiuku: http://www.amazon.co...;pf_rd_i=507846

http://www.amazon.co...f=pd_sbs_shoe_4

http://www.amazon.co...MMLU,B004OOLSEU

mano peda 23 cm be kojines, tai koki man dydi reiketu imti? 6us?kazin kaip ten su pamazinimais padidinimais, gal teko susidurt su sitais modeliukais?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 02 23, 20:52)

turiu as jau crocsiukus w10 ir jie man didoki verysad.gif reikejo w9 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pievutė @ 2011 02 21, 11:19)
user posted image

Mergaites , kurios pirkot tokius batus, ar nesiojant pvz. 39d ir pirkot W9 ar  dar apsimaunate storesne kojine , ar tik plonyte. Nes  raso jog reikia pirkti vienu numeriuku didesnius.

užimaunu storesne kojine, bet kai bus kiek šilčiau ir storesnes neriekės, jaučiu klaksės
Atsakyti
sveikos 4u.gif
noriu pasakyt savo pastebejimus....
vasarinius crocs ir crocs NADIA muvejau jau keleta metu ir viskas ok,kojos neprakaituoja smile.gif o stai sulaukiau crocs CLAIR ir teko nusivilti,nes kojos prakaituoja...nes sio modelio batu viduje yra medzaigyte,gal ji ir neleidzia kojai kvepuoti g.gif klausiau dar keleta pazystamu,kurios si pavasari sulauke crocs claire-tai nuomone ta pati sad.gif
va tiek....
Atsakyti
Gal kas galėtų paaiškinti kieno koja 36 ? Kokio dydžio perkat, nes numeriai crocs.eu pvs 34-35 o po to iš kart 36 - 37 blink.gif
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 28, 15:45)
užimaunu storesne kojine, bet kai bus kiek šilčiau ir storesnes neriekės, jaučiu klaksės

nu va vakar ejau su plonesne kojine ir ta sklaksejimas netrugde
Atsakyti