Įkraunama...
Įkraunama...

Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

user posted image

Mergaites , kurios pirkot tokius batus, ar nesiojant pvz. 39d ir pirkot W9 ar dar apsimaunate storesne kojine , ar tik plonyte. Nes raso jog reikia pirkti vienu numeriuku didesnius.
Atsakyti
QUOTE(@lone @ 2011 02 19, 22:51)
4u.gif
Norėčiau nusipirkti tokias klumpytes ax.gif Gal kuri jau esate susidūrusi su tokiomis? kaip ten su išmieromis? Platesnei kojai tiktų?  Mano dydis 40  (vidpadukas apie 27cm.) kokį dydį turėčiau užsisakyti? W10? g.gif
Iš anksto dėkoju patarsiančioms, nes visai pasimečiau beskaitinėdama  apie tas crocsų išmieras doh.gif
user posted image

W10 turetu jums tikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pievutė @ 2011 02 21, 11:19)
user posted image

Mergaites , kurios pirkot tokius batus, ar nesiojant pvz. 39d ir pirkot W9 ar  dar apsimaunate storesne kojine , ar tik plonyte. Nes  raso jog reikia pirkti vienu numeriuku didesnius.

Puslapyje prieš rašiau, kad su stora kojine jie apgludę, bet nespaudžia, o su plona yra laisvoki. Nešioju 39, pirkau W9. W10 su stora kojine man buvo laisvoki, su plona - oho kiek vietos.
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2011 02 20, 17:39)
sveikos, gal kuri turite w10 ar w11 (uk 8 ir 9 dydziai) sias balerinkes. kiek cm mazdaug viduje,ar labai pamazintos?

su 40-41 ėmiau W10, dydis tinka idealiai, tikrai nemažinti
Atsakyti
o keliu cm jusu peda? blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,

kas nesiojate Berryessa modelio batus? Ar galite patvirtinti jog jie gerokai pamazinti? Mano koja 37,5, pagal gamintoja tiktu W7, bet kiek uzmaciau tai kelios rase kad W7 atitinka sio modelio labiau 36,5-37 dydi.

Kas turite gal galite pakomentuoti?

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2011 02 22, 09:38)
Labas rytas,
kas nesiojate Berryessa modelio batus? Ar galite patvirtinti jog jie gerokai pamazinti? Mano koja 37,5, pagal gamintoja tiktu W7, bet kiek uzmaciau tai kelios rase kad W7 atitinka sio modelio labiau 36,5-37 dydi.

Tikrai pamazinti, jums reikia W8.
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2011 02 22, 11:38)
Labas rytas,

Aciu uz atsakymus  4u.gif

Batukai tikrai pamazinti yra 4u.gif
Manau, kad jums reiktu W8 dydzio, nes jis tinka 37.5-38 dydziui 4u.gif
Tureciau gauti tokius batukus W7 ir W8 dydzio, galesiu pamatuot vidpadukus, jei dar nebusit isigijus, gal pagelbes apsisprendziant 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

o kaip yra su Crocband Jaunt - botais? Pagal open24.lt puslapi kaip supratau botai 0,5 dydzio padidinti. Jei pvz. nesioji 37,5 reikia imti 37 dydzio. Bet kaip atsirinkti ta dydi jei perku ne LT? crocs.eu reikia rinktis 37-38. Tai kazin i tuos remus tilpsiu?
Atsakyti
ar bus geri Claire w9 su 25.6cm peda?koja siaura ,keltis zema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2011 02 23, 12:25)

ieskau ieskau atsakymo ,bet nerandu doh.gif nes vietos nesioja w9 ,o kitos w10 su tokia peda........ pasimeciau doh.gif
Atsakyti
Labukas,
Gal galite patarti, kokius Jaunt imti su 23,5 cm koja? Pagal lentele W7 , bet gal jie didinti ar mazinti? Labai lauksiu patarimu 4u.gif
Atsakyti