Įkraunama...
Įkraunama...

Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

O labai dideli, platūs jie?iš foto nelabai aišku. g.gif
Atsakyti
Man atrodo nera labai platus, bet cia individualu kiekvienam g.gif Mano koja prie platesniu, drauges gana siaura, bet nesiojam patogiai abi. Seses mergaites irgi nesioja su vaikiskom kojytem, o kaip jums ar tiks nepasakysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VyEnRa @ 2011 03 11, 13:32)
sveikos. kokie crocsai tiktų tokiu oru, kai gaila tampyti per balas gerus batus wink.gif siaurai kojai. ilgų nelabai jau noriu cool.gif
galvoju apie tokius gal user posted image
aciuks:

nemanau,kad tokiu oru tinkami sie,dar pakankamai salta lauke ir sniego daug vietomis,o cia tik kaip batukai g.gif
Atsakyti
Nežinau ar čia pataikiau, bet nerandu atskiros temos apie online pirkimą g.gif
Kuo skiriasi crocs.eu ir crocs.co.uk parduotuvės? Siunimo sąlygomis ar ten nevienodai išpardavimai vyksta? Gal yra dar kokia geresnė? g.gif

Nusižiūrėjau tokius :
user posted image

ir nežinau iš kur čia geriau pirkti g.gif Turiu tik vienus crocs'us, juos pirkau Lietuvoje, bet dabar norėčiau parsisiųsti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 12 kovo 2011 - 16:33
Pasikartosiu...
Ar crocs Hanalei atitinka dydį? o gal pamažintos? kokį dydį imti nešiojančiai EU 37?
user posted image

Atsakyti
Gal kuri iš patirties galite patarti, prašau 4u.gif
Užsiregistravau crocs.eu, atsiuntė laišką su 20% nuolaidos kodu, bet suvedus tą kodą, jis neveikia blink.gif Gal dar kam nors taip buvo, nes jau beveik pasiruošusi rašyti crocs'ams laišką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 03 13, 10:44)
Gal kuri iš patirties galite patarti, prašau  4u.gif
Užsiregistravau crocs.eu, atsiuntė laišką su 20% nuolaidos kodu, bet suvedus tą kodą, jis neveikia  blink.gif  Gal dar kam nors taip buvo, nes jau beveik pasiruošusi rašyti crocs'ams laišką  biggrin.gif

Ar didziosiom raidem, su bruksneliais vedet?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 03 13, 10:49)
Ar didziosiom raidem, su bruksneliais vedet?

Taip...
paskui ir be brūkšnelių, ir mažosiomis bandžiau... vistiek rašo Invalid Promo Code. To make sure you entered the correct code, please copy/paste your code to the website. angel_sadangel.gif: Įdomu, kad tas kodas nenusikopijuoja, laiške jis kaip paveiksliukas įdėtas...
Net galvojau, kad kuriame vėlesniame žingsnyje reikės vesti, bet niekur daugiau nebeprašo biggrin.gif
Atsakyti
Profily prisijungusi buvot?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 03 13, 11:06)
Profily prisijungusi buvot?

Manau, taip, o kaip kitaip aš galiu užsakinėti?
Prisiloginau, susikroviau prekes, suvedžiau kontaktinius duomenis pilnam užsakymui (su adresu , telefonu ir pan). Gal kaip nors atskirai reikia mėginti? g.gif
Šiaip aš nuo vakar vakaro bandau biggrin.gif tai prisijungusi buvau keletą kartų, prieš darant kitą žingsnį ir slaptažodžio pakartotinai prašė. Daug metų perku online, bet tokio atvejo dar nebuvo biggrin.gif
Tiesa, galvojau, kad gal nuolaida neveikia, nes prekės akcijinės, bet įdėjus naujieną situaciją nepasikeitė devil.gif
Atsakyti
Will, pirma iejusi i crocs puslapi prisiregistravot (Log in) kad tai jus, tik tada prekinotes? Ar krovet prekes kaip svecias?
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 03 13, 12:21)
Will, pirma iejusi i crocs puslapi prisiregistravot (Log in) kad tai jus, tik tada prekinotes? Ar krovet prekes kaip svecias?

Pirma prisiregistravau, kroviau prekes į wish list, paskui perdėjau į krepšelį.

Einu, iškrausiu viską, tada vėl sukrausiu, gal padės g.gif

Nepadėjo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 13 kovo 2011 - 12:39