Įkraunama...
Įkraunama...

Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

gal kas netinges atsakyt biggrin.gif su 27cm peda koki dydi geriau imti siu w10 uzteks ar w11 reiktu? ax.gif user posted image

Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2011 03 07, 20:07)
gal kas netinges atsakyt  biggrin.gif su 27cm peda koki dydi geriau imti siu w10  uzteks ar w11 reiktu? ax.gif user posted image

As pirkau w8, skaitesi 38-39, tai mano nuomone jos atitiko 39 dydi, nes man nesiojanciai 38 buvo dideles gal 0.5 cm.
Tikiuosi pagelbes blush2.gif
Atsakyti
Ga kas turite crocs lenora, stai tokius-
user posted image

Man idomu, kaip su ju dydziais. Ar atitinka? Ir dar- gal kas esate pirke is crocs.co.uk. Man idomu, uzsakinedama UK6 dydi gausiu W8 ar W9?

P.S. gal siaulietes nori kooperuotis uzsakymui is crocs.co.uk?
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 03 08, 11:20)
Ga kas turite crocs lenora, stai tokius-
user posted image

Man idomu, kaip su ju dydziais. Ar atitinka? Ir dar- gal kas esate pirke is crocs.co.uk. Man idomu, uzsakinedama UK6 dydi gausiu W8 ar W9?
P.S. gal siaulietes nori kooperuotis uzsakymui is crocs.co.uk?

drauge pirko tiko kaip tik 4u.gif
Atsakyti
Pirkdama UK 6 gausit W8 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2011 03 08, 11:26)
drauge pirko tiko kaip tik  4u.gif

Gal galetume kaip nors jos iskvosti, koki dydi nesioja, koki pirko ir koks panasiai bato vidus (cm)? Buciau labai dekinga ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2011 03 08, 11:29)
Pirkdama UK 6 gausit W8  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 24, 23:56)
man atsiuntė per savaitę
Papildyta:
MAno koja 39, pirkau W9 (t.y. mūsų 40 - crocs.eu 39-40), crocs.co.uk nesupratau kokia ten numeracija, ju ar usa

čia USA numeriai, 9 UK atitiktu apie 42 d.
Atsakyti
Ar crocs hanalei atitinka dydį? o gal pamažintos? kokį dydį imti nešiojančiai EU 37?
user posted image
Atsakyti
del dydziu mano dydis 39 pirkau crocsus W8 turiu net kelis ir visi W8 geri:)
Atsakyti
Merginos,kas galetu pagelbeti.Gal kas turi Crocs Jaunt modeliuka kiek jie mazdaug sveria?O gal kas bent numano kiek jie galetu sverti?Ir kiek jie Lietuvos parduotuvese kainuoja Akropolyje,Megoje ir t.t. gal kas zino? 4u.gif
Atsakyti
sveikos. kokie crocsai tiktų tokiu oru, kai gaila tampyti per balas gerus batus wink.gif siaurai kojai. ilgų nelabai jau noriu cool.gif
galvoju apie tokius gal user posted image
arba šiuos
user posted image
patarkite ką nešiojate dabar aciuks.gif
Atsakyti
As nesioju antruosius. Ir ziema prie -10 su slidininko kojinem nesalo, ir dabar neslampa, o patogumas tai thumbup.gif patogiau nei kedai biggrin.gif
Atsakyti